Tuesday, October 12, 2010

Any suggestion??

Nampak x???

NIEE HHHHAAAAAAAA.........

Mintak pendapat kwn2 cikit.. apa harus aku buat utk gigi elly yg dah di mkn ulat ni.. ari2 berus gigi.. lepas mkn kumuq plak.. tp knapa gigi ni tetap nk dimkn ulat.. dah x cantik.. klau tgk dr jauh mmg x perasan.. tgk dekat baru la nmpk..

Baru perasan semlm.. semlm x keja demam ari ni pon demam tp kena la msk opis jgk.. keja bertimbun nie..

7 comments:

LYaFRINA said...

xleh nak buat apa..lya pun cuba cri pyelesaian tu.. elly isap puting x??

'NuReeN' said...

elly x hisap puting.. susu botol pon jarang2.. x tau apasat jd gitue..

zura@iwan said...

budak2 sng la kena gg berulat kan...ermm jumpa doc gg ler...

demam ke? dh mkn obat? semoga cepat smbuh ye...

el said...

pi klinik gg kanak2 leh bio depa sugges cam ner nak selesaikan...alamak balik ni nak cek gg budak2 tu ayoooooo

kasihredha said...

Nureen
Elly hisap susu waktu malam ke?
Biasanya ni caries botol susu.
Jumpa dentist...biasa2kan elly dgn dentist dulu. Cari dentist yg ok.
Gg tu masih boleh di tampal.
Kalau di biarkan, nanti sakit...lagi susah.

'NuReeN' said...

zura : itue la.. x perasan.. baru cikit kat gigi depan.. demam dh 2 hari.. x larat tol..

el : ingat nk bwk g klinik gak tp nk tanya dlu pendapat kwn2.. check el jgn x check

'NuReeN' said...

kasihredha: elly klau dh tdoq x mau susu.. klau terjaga pon dia akan mintak aiq masak..

ok tq.. nti nureen bwk elly g dentist

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011