Wednesday, October 13, 2010

~Isnin yg DEMAM~

Di klinik singapore.. menunggu giliran.. bdn dah lemah sgt.. menggigil sbb kipas kat citu dekat sgt ngan tmpt yg kami duduk... elly tetap maintain main.. tp mummy & daddy..............................

Dah terkulai layu... mmg x larat sgt.. tambah daddy dh 3 ari demam, mummy & elly baru pg tue demam..


Dok ajak balik.. boring agaknya menunggu..
Elly : jom balik.. beli icecream (itue yg dia nak)

Di rumah selepas bg mandi mummy jelum plak kpala dia sambil dok layan toy story.. kaki pon dia nak rendam.. skali jelum 2 besan kena ada..


9 comments:

LYaFRINA said...

ingatkan elly j y demam..
skali semua demam yer...
take care & get well soon

mamaaerish@eb said...

x baek lagi ker yang?... dr kater aper... aduyai.... eb kalo gini asyik pns bontot jer nk balik umah... risau.... hu3

el said...

lorrrr semua pakat demam ..siannye
takecare ol...
baik betul elly rendam kaki dlm besen
kalo arwen danish..mau depa tu main2 air dlm besen tu hahahaha

zura@iwan said...

satu family demam rupanya...adeiiii....take care ye..

kasihredha said...

cepat sembuh ye

Fieza79 said...

lorr suma pkt demam...sian smpai telentok..

'NuReeN' said...

lya : a'ah.. berjangkit dr daddy.. dia demam ari sabtu lagi, kami 2 baru kena ari isnin.. tq lya..

eb : semlm masa lunch blk umah.. elly turun naik, nureen g klinik terus dpt mc.. doc bg ubat demam kuat cikit.. ari ni dh ok..

el : cian elly tau.. nureen & asben x layan dia sgt.. dia merajuk main soang2.. x larat nk layan dia.. dia walpon demam tetap steady.. paling suka la rendam kaki dlm besen tue..

zura : a'ah.. demam berjangkit doc kata.. ok tq zura..

kasihredha : tq.. ;)

fieza : terlentok tue dh x larat sgt tp sempat lagi snap gmbq kat klinik hehhee...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

musim demam ek skrg..
ye la, cuaca tak menentu..
nk xtvt outdoor pn pikir 2,3 x..
huhuhu, sy pn dh start rase sakit tekak..
pepun, moga u ols cepat sembuh k.. =)

'NuReeN' said...

leily/ummi alya husna : a'ah.. sejuk ja kat opis ni.. idung pon tersumbat2 ja.. tq ya.. U pon minum byk aiq masak tau & t c

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011