Wednesday, October 20, 2010

~Ada jugak yg sudi teman aku~

adusss... buat ayat sedih plak..
sebenarnya ni ha..appoiment last minit
aku wit elly
lunch together2 kat queensbay
kami bkn lunch kat kenny rogers k..
tp... ni ha..

kat laksa shack!!.. Untuk sesiapa yg nak berdiet boleh la cuba set ni..

Elly berposing bersama 2 gelas bandung.. beza 1 ada cincau 1 x dak..



Aku plak order laksa lemak singapore dpt 2 keping otak2..



Elly plak nasi rendang kuning.. eh betoi ka el?? bkn nasi lemak bungkus ker??hehhee.. sampai opis around kol 2pm.. elly la kecian dia naik moto seb baik dekat ja..

9 comments:

zura@iwan said...

uitt bdating smpi QB tu...bila nk ajak ai teman plak..hahaha....

'NuReeN' said...

bila2 pon bole.. ckp jerr hehee... ngan el ni kebetulan tgh YM tanya dia lunch mana.. terus appoimnt jumpe.. ehee

el said...

wahhh laju update..n laju org komen hahahaha
thx nureen temankan aiii...
nti temankan lagi eh...n hulur2 pulak
td cam x sedap ati..sbb baru je hang banjer kahhhh

Fieza79 said...

dahaga lak tgk sirap bandung tu Nureen...
QB tu dh jd port Nureen kan...?

mamaaerish@eb said...

sdpnyerrrrrrrrrrrrr... teringinnnnnnnnn sgt... kena tuntut nih tau... ngeh3

mamalieyna said...

syoknye berdatingan..hehe..

'NuReeN' said...

el : ala el.. bkn sllau jumpe.. lagi pon aku yg ajak hg g mkn kat c2 kan.. x sedap la aku biaq ja hg bayaq..

fieza : mmg dh port tetap & kekal... hehhee... sedap tau sirap cincau td tue..

eb : klau nk tuntut eb kena trun png la.. mai la lepak2 cini hehee...

Gieyana said...

bestnyer tgk..tp x penah try lgi..next time leh try..:)

'NuReeN' said...

EINA : berdating tp masa singkat rasa mcm agak rushing la..

gieyana : jom la try mkn.. boleh la nak kata sedap sgt tue x jgk..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011