century pines resort - part 2

ASSALAMUALAIKUM...

xcited pg ni nk sambung crita kat CH ni
masih lagi crita kami di Century Pines Resort
sambungan crita ellesya yg kehulu kehilir di lobby hotel..

next week kan chinese new year so offcoz la ada kpala singa @ naga ni kan..
ellesya siap nk tarik2 lagik

pastu berlari ke anjung plak tmpt beradu
panjat memanjang mmg serah kat ellesya

mcm2 dia buat.. haruslah PG ni akan snap setiap inci sudut yg ellesya pegi

kat cini tempat bersantai.. mmg tenang
ellesya asyik tgk ikan kap dlm kolam tue
siap tanya baju swimming dia bawak x?
dia nk mandi dlm kolam ni
hahahha

dari depan kolam
sendiri panjat ni.. mmg berani tol, nureen plak yg takot dia jatuh dlm kolam tue ;p

asyik tgk ikan berenang2 kan

Ellesya : mummy.... byk la ikan kap dlm kolam ni...
Mummy : ya ka.. :)
walaupon penat dlm perjalanan ellesya sgt2 xcited bila kami dh sampai cini, terserlah keterujaan ellesya masa kat cini


dah siap berurusan bagai, daddy mula angkut beg2 baju kami

kami kat cini ker??
hahahah x la.. ni rasanya mahal kot sbb ada garden besar siap ada aircorn lg
sejuk2 pon ada yg nak beraircorn ke??

Ellesya : kakak sya tolong daddy k
Daddy : ok...

uikkk... mengendap apa tue??

kami pon ada garden jgk...

tq PG ellesya..
dah pandai ambik gambo
ni la nureen yg dh 6bln, badan dah berisi kan hehhehe

harus lah...  bersantai sambil bergedix
jom tgk keadaan dlm bilik kami

ellesya bila terjah bath room yg akan dia cari bathtub ni la

Ellesya : besttttttt ada kolam.. hahha

katil king saiz yg sgt2 selesa, ruang makeup & tempat berehat

bapak borek anak rintik kan :)

di garden sambil relax2 kan badan kami hirup udara yg sgt2 segar

ellesya asyik ngan dutch ladynya

mmg dh lunch time tp rasa nk relax2 kat bilik dlu so kami makan apa yg ada utk alas perut

bergedix di garden, walaupon cuaca panas tapi tiupan anginnya sejuk & dinginnnn skali.. pergghhhh..

ellesya x leh dipisahkan ngan susu dutch ladynya

pose ayu dari nureen & bb dlm perut hehhehe

dicelah2 dedaunan...
eb, ok X? hehehe...

oppsss... ellesya coba nk cabut la tue tp kantoi ngan daddy hahhaha



kami lagi... pose wajib kan

hehhee... nureen ja yg terlebih pose ellesya khusyuk ngan dedaun di garden tue

eh tetiba ellesya soang2 dok posing membelakangkan daddy... :P

sukanya nureen tgk pic ni...

bb dlm perut tgh hepi asyik dok tendang2 dlm perut nureen :)

melentik ellesya berjalan

cobaan menggapai daun pokok pine
yeahhh.. berjaya!!!!
tapi gambo yg ellesya berjaya pegang tue nureen x sempat snap :P

dah puas di garden kami terjah kat luaq cikit
ikut pintu belakang

sama tak mcm 1st n3 dlu???

berani jgk ellesya duduk atas pagar ni tapi senyuman tue mcm takot2 ja hahhahaa

tgk la senyum takot dlm berani dr ellesya

lagi aksi ellesya & daddy

hahha... ellesya baik punya senyum daddy plak terbersin
kembang lobang tue daddy ehehheh (daddy jgn marah yerr mummy letak pic ni ;p)

bila zoom dekat cikit pokok pine ni ada mcm bebulu
hehehhe
skali tgk dr jauh mcm snow pon ada..

kami kembali dibalkoni bilik
set!!! nureen & ellesya dh set nk petik strawberry byk2.. hehehe


baru gambo di hotel belum lagi kat luar.. dpt bygkan tak betapa byknya kami bergambar hehehe ;p

*bersambung......

Comments

kasihredha said…
perut nureen dah nampak le :)
syok nya tempat ni
Anum said…
bila la agaknya dapat jumpa si kecik nie
sangat comel ok
eB ezrin said…
cunnnnnnnnnnnn. suker3... nureen, kasik effect obersi skit... main ngan vignetting tuh, musti sgt2 cun sbb gambor mmg obersi feels.....
eH jom YM... nak tanyer psl hotel nih la... jom jumper disaner.. disaner... disaner... ahaks (",)
el said…
kdg2 aku terlepas pandang yg hang peknen..bila aku perati betul2...baru perasan..hahahaha..perut dh besau ye..betis pun besau..wakakakaka..baru npk ko gemuk dr aku muahahahaha..

cantek lah otel tu..bape ribu eh :)
Mama Ema said…
besarnya hotel tu.. berapa price utk satu malam..pergi time raya cina seronok juga...sbb tak ramai orang..
amiey lee said…
wahhhhhhhhh besttt..... dulu penah stay sini tapi dh lama dah dlm 7 tahun lpas kalau tak silap heeeee
KhaiRin - anies said…
cantik la nureen.. rs cm kt obersi je hehehehe

p/s psssttt berat naik berapa? hehehehe
Nens Collection said…
macam oberC la..syokknyeeerrr
Fieza79 said…
cntik hotel tu...mcm kat oversea plk...mmg dpt byg kan dah betapa byk nya pic kat sana...hehee

nureen da bby ke dlm perut...la pesal fieza ketinggalan ni..patut laa...huhuu..tahniah tau..!
Gieyana said…
Cantik tpt nie..slalu g stay kt heritage..

Mmg byk gmbar uols..we all byk gk tp mls nk upload byk2 psl lmbt.ekekeke
wantie said…
wah.. preggy person ni menghirup udara nyaman.

tetiba rasa bahagia plak, bila teringat time baby tendang perut tu.
best moment.
Salina@IbuAqil said…
seronok nyer!!! mana baby x menendang2 dlm pewut tu.. dia pun excited gak nak bergedik.. hik3!!! memang best lah suasana kat hotel ni dear.. bangunan dia cantek.. ;D
|| NaFiRaa || said…
bestnye... baru nampak perut nureen.. tu pon gambar yang nureen pegang perut tuh.. kalo x.. sure x perasan..
Imah Dinor said…
imah pun sama mcm fieza baru tau ni nureen pragnan ,mcm mana leh lps n3 paling gumbira ni...apa2 pun nnt anak kita sama tahun tahniah n sgt2 cantik resort tu....
Bui Junaidi said…
PREGNANT RUPANYA NUREEN..SERONOKLAH ELLESYA DPT ADIK BARU NNT..

MMG CANTIK TEMPAT TU..ENJOIIII
Pink Diary said…
eleesya rambut kerinting, comel
LYAfrina said…
bestnyer nureen...
woww,,, dh nmpak prut nureen
fieda said…
ctk la kawasan hotel ni..
lienda said…
apa nama hotel nie?selalu pi tidoq kat heritage jeh...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017