Tuesday, January 10, 2012

vacation & celebration - part 1

ASSALAMUALAIKUM...

TQ SOOOOOOOO MUCH buat Mr.Nasir 
atas kezutannn ini
I really appreciate it
emuahhhh.....

betapa ceria & bahagianya nureen pagi ni
baru balik dari bercuti & sekaligus celebrate besday nureen semalam
tq so much atas ucapan dan doa dari rakan2 blogger sekalian
AMIN

ada yg dah tau kan kemana kami bercuti
hari ni masih terasa bahangnya
walaupon badan agak penat tapi sgt2 berpuas hati 

dah x sabar ke nk tgk gambo2 kami???
jom.. nureen sempat update yg ni dlu k

seawal jam 8.30pagi sabtu kami dah siap nk bertolak
ellesya tue knapa ya???
marah sbb kami paksa nak ambik gambo hehhe

dalam perjalanan..
ellesya main peranan asyik snap ja gambar dalam keta...
sampai la............................

kepenatan... dah mula lali nk tidoq...
perasan tak bibir mulut ellesya tue merah???
semalam asyik sgt main sampai tersembam kat lantai
tapi dh surut nureen demah ngan ais ketul

ni gambar mlm jumaat, baru lepas jatuh...
menangis meraung la apa lg....

perjalanan diteruskan
ellesya dh hampir terlena tp bila daddy beli tembikai susu terus kembali ceria...

:)
kami bercuti dicini............
dr simpang pulai nak naik ke puncak CH ellesya dok cakap sakit perut
nureen urut2 sampai ellesya terlena

tapi bila...........

kami sampai di cini ellesya cakap perut dia dh x sakit hehehe... :)
kami check in dlu nk relax2kan badan

di lobby.. ellesya sangat2 hepi
menjerit sana sini, berlari kehulu kehilir sementara tunggu daddy register...
cuaca sejuk2 dingin

 lobby tempat kami menginap

dan... satu pose sexy dari ellesya.. :)



*bersambung..........


21 comments:

eB ezrin said...

cayalah elly teror pakai hills... so the gegerl... okeh kami tungguuuuuuuuuu ;p
ps: n3 kami sok kat 'KOREA'. ahaks ;p

Anum said...

comelnya si kecik nie

Fieza79 said...

alorr CH lagi...ramai nya bloggers yg bercuti kat sana sejak kebelakangan ni..kami pun dlm perancangan sebenar nya..nak bwk si kecik tu lihat dunia..hehee

mesti hepy sgt percutian tu kan nureen...

KhaiRin - anies said...

nureen, knape x stay kt hotel dlm cite nora elena tu? sure dapat feeling2 cm nora n seth tan ehehehehe

MRS. K said...

comelnye anak dara nih

el said...

dah agak sure kt CH hehehe
kemain elly posing x hengat muahahaha

jedi said...

comel dak alesya tu posing yang last...

KhaiRin - anies said...

depa dok kt equatorial kot...

nnt check email ;-)

fazrulnoor said...

pose last tu mahalllll :)

wantie said...

so cute elly posing cam tu.

wah.. bercuti kat CH. dingin jer kan rasa.

Mama Ema said...

amboi anak dara..sukanya..

sue zainun said...

ecehhhh bergaya betul ellesya..

|| NaFiRaa || said...

eh..bersambung plak.. ngah sedap layan gambar.. hehehehe

amboiii.. cantek posing elly tu~

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer dapat kezutan p Cameron :)

Pandai Elly pakai Heels :)

Imah Dinor said...

bestnya bcuti d CH...xsabar nak tgk pic lg2 dan lg...

fieda said...

gi Ch yer..bestnyer..

Qaseh Gifts said...

Ellesya sangat comel!

Idea menarik! - Hadiah, Bajet dan Perancangan

Gieyana said...

Wah..ke CH..tpt yg wajib we all jejaki setiap thn gak nie..best n nyaman kan..:)

Salina@IbuAqil said...

CH mmg best!!! Sejuk damai tenang jiwa.. X sabor h ni tggu picca seterusnya.. Nak lagi!! Nak lagi!! Nak lagi!! Hik3!!!

wan nurul hezrina said...

untie suker pose sekci elly wokeh=)uuuu sejuknye ch=)selamat mengenjoykan diri=)

wahida said...

la...baru nak layan gambar bersambung la pulak..huhu...

cepat hapdet tak sabar nak tgk korang bercuti ke CH tu..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011