tanah rata cameron highlands - part 4

ASSALAMUALAIKUM..

hari ni nureen AL
sil nureen baru tamat kursus bomba di terengganu
so nak celebrate la cikit :)

tapi n3 CH tetap ado la kan.. untuk tatapan rakan2 blogger semua
puas semalam nureen berguru ngan eb
dan nureen dapat hasilnya
hope daddy suka ngan hasil editting kali ni :)

tanah rata cameron highlands


naik ja dari bharat plantations kami singgah cini
tempatnya bersih, simple & cantik
sgt2 sesuai bagi yg nk berguling2 sakan kat cini
jom tgk aksi kami

ellesya skrg kemain lagi....
siap ajar nureen cara nk berposing.. hehhe

x ready lagi kami telah ditembak PG en. nasir ....


masing2 pilih tempat nk berposing
ellesya di cini &

nureen dicini...
bila nak pose bersama ellesya yg menang

pose kat tmpt ellesya suka dulu :)

2nd nya baru kat tmpt nureen td hehehe


kami tak der tripod so tiang lampu jd mangsanya
dpt jugak kami pose ber3
tq yerr wahai tiang lampu :)

tue la ellesya.. org tgh asyik nk berguling sakan dia plak nak bergambo kat tulisan blkg tue....
dan bila sampai kat kami ellesya terus terbang.....


gedebuk!!!!! x kuat pon
terus dpt pose gini
cayalah.............

pose lagi ellesya :)

blue & black
terselit pink 

pose manja daddy wit ellesya..

tak sempat ready lagi ;p.. tp totap cantik dimata nureen

dan pose terakhir kami di tanah rata
mmg bersihkan tempat ni..
kemana kami selepas ini?? nantikan n3 isnin ni ya ......


*bersambung..........

 

Comments

eB ezrin said…
cantek kan tmpt btuh, bersih, cuker3.
tapi ms kami pergi tuh ujan.. becak.. ;p
KhaiRin - anies said…
credit kpd yg menjaga kawasan u!


mmg cantik!
maszmadi said…
wah... suke ngan pose ellesya terbang tu... cantik.....
Nens Collection said…
comel gambar..macam dlm frame jek..;)
Imah Dinor said…
wah cantikla suma pic ni....pandai nureen edit....center je kn....
el said…
aku x sempat nak pi sini..maklumlah balik hari..mn sempat..nk terjah sini situn..insyallah ada rezeki kami mai lagi
Fieza79 said…
wahh pic cntik mcm pic eb..psstt sebenar nya nk edit tu pakai photoshop ke atau photoscape..? sebok jugak nak tau...ajar..? heheee

cntik kan tmpt ni...dh berulang kali pi tp tk pnh berposing2 kat sini pun...
fieda said…
ala..comeynyer anak beranak ni bergambar...
Mama Ema said…
tiang lampu sangat berjasa bila memerlukannya..
Myra Jay said…
Amboi kemain lagi posing atas rumput:)

Cantik!!
sue zainun said…
kemain lagi posingnyer..hihi..cantik gambarnya..
Bui Junaidi said…
SPORTING HABIS HUBBY NUREEN..KALAU HUBBY PUN,JGN HARAPLAH..PEMALU TAHAP GABAN..*_*
wantie said…
pandai nureen edit gambar tu. nampak shantekkkk!!!!!!
Salina@IbuAqil said…
Sungguh cantekkkkkkkkkkkkkkkkkk pic nureen posing ber3 tuh.. X tipu!! Ops!! Bkn ber3 Nureen tp dah msk ber4 erkkkk!! Hik3!! TC dear.. Happy Weekend!! ;)
Pandai korang posing..ellesya pun sporting :)I like :)
|| NaFiRaa || said…
cantek lah gambar bertiga tuh~ walaupon tiang lampu yang tolong snap.. tapi tetap cantik!
LYAfrina said…
comelnyer smua pic ni..

pic ber3 y elly blari tu..nmpak cntik sgt
Anonymous said…
bercuti ke CH, singgah di Galeri BiGDee House of Magic Potions Taman Royal Lily, Tanah Rata. satu-satunya galeri nano microfungus aromaterapi di dunia!

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017