Monday, January 9, 2012

special day is TODAY!!!

Assalamualaikum

apa kiatannya hari istimewa ngan sicomel dibawah ni??
dan siapakah gerangan si comel di bawah ni yerrr????
saya la ni... dizaman kanak2.. :)
dan special daynya adalah
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

TODAY IS MY BIRTHDAY! 

I just want to say a HUGE thank you to everybody 
who sent me birthday wishes.
 I've NEVER ever had this amount of birthday messages and each one has made my heart grow a little bigger each time.
 I'm so so touched. 
Thank you so so so much guys. 
I woke up with a huge smile on my face.

Yay! It’s my birthday! 
Thanks to everyone 




pppsstttt.... nureen bercuti hari ni yerr
tunggu n3 celebration kami nanti :)

23 comments:

Gieyana said...

Heppy Birthday..:)

amiey lee said...

happy besday nureen..ehh kita sebaya la..cuma beza bulan huhu.. bulan dec ari tu kta baru masuk 28... nureen dh masuk 29 bulan satu... huhuhu kita tunggu bulan 12 baru declare 29 ye :p

KhaiRin - anies said...

happy birthday..slmt pnjg umur dan sentiasa d murahkn rezeki... aminnnn

Syima ~Mama Kyra~ said...

ep besday nureen..wah syok cuti..mesti daddy belikan kek :)

saye, anish jamil. said...

happy birthday mak su ! semoga panjang umur dan ceria selalu. sayang mak su <3 ! =)


-ayong-

Huda said...

happy bzday nureen :)

mummy_ayu said...

happy birthday Nureen....semoga panjang umur, murah rezeki, sihat & gembira selalu...amin

jedi said...

selamat hari lahir...

Fieza79 said...

epy besday nureen...yg ke 29 ye...satu takuk lgi masuk la angka 30...hehee...

moga slu ceria2 dan di murah kan rezki dan kesihatan yg berpanjangan..

Anum said...

hapy b'day to u, hapy b'day to u, hapy b'day to nureen

Nens Collection said...

hepi besday tu kakak nureen..hehe
totally different ler ngn ms kecik,masa kecik muka bolat..skang membujur..hehe

wantie said...

happy b'day Nureen. semoga bahagia sokmo..

wahida said...

hepi beday dear...semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa berbahagia hendaknya...amin...

wan nurul hezrina said...

rupanya sebaya=)bulan 4 nie nurul baru 29..haha baru 29..umur makin banyak=)

si my wishes...semoga pjg umo..murah rezeki..bahagia ngan keluarga n may Allah bless you=)

fieda said...

heppy besday nureen..

Myra Jay said...

Happy Besday Nureen, moga panjang umur dan dimurahkan rezeki :)

Nureen besday 9hb, anniversary kami lak 10hb :)

|| NaFiRaa || said...

Happy birthday Nureen~ moga semua impian dan doa Nureen akan jadik kenyataan.

p/s: lain benor muka nureen masa kecik..kekeke

Imah Dinor said...

selamat hari lahir yg ke29....mmg lain la muka nureen time kecik2 dolu....tembam jer...la ni.....slim jer..

eB ezrin said...

hepi besday dear. semoga hari2 yg mendatang memberi sinar yg lebih cerah. pelangi muncul setiap hari & bahagia sentiasa. aminnnn :)

sue zainun said...

hepi besdayyy..semoga sihat slalu, bahagia di samping family dan kehidupan Nureen sekeluarga sentiasa dirahmati Allah s.w.t..

LYAfrina said...

tembam j nureen masa kecik..comel mcm elly..

happy birth nureen.. may allah bless u.. amin

Mama Ema said...

selamat hari lahir nureen..jg kesihatan dan bayi dalam kandungan

el said...

asal letak gambar dolu2 xaci..letak lah gambar skrg..muahahaha
hepi besday again!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011