yesssss!!! daddy blanja.....

ASSALAMUALAIKUM...

semalam nureen tak brapa sihat tp tetap kerja
ada ceri berry + pening & muntah2
dah la panas terik turun site plak contractor dok wat hal
mmmm so nureen hanya sempat berBW 4 5 org jek

dan hari ni Alhamdulillah....

daddy blanje apa????
mlm jumaat minggu lepas punya crita...

khusyuk ellesya tgk menu

dah nmpk kan kami dinner dimana??

kenal tak sape tue???
ni SIL nureen yg baru abes kursus bomba kat t'ganu tgh bln ni

Ellesya : kakak sya nak baby chair!!!!!

mmg kuat sgt ellesya menjerit masa dlm restoren ni tau...
dah ropa mcm org mengamok pon ada

bila dah dapat babychair kemain lagi kenyit mata kat daddy 

SIL sambil2 tunggu makanan sampai sambil ber FB

ellesya lagi mintak snap gambo dia byk2.. :)

mmm ellesya plak yg jd PG yerr snap gambo 2 beradik ni...

pose menggoda g2.. :)

LOBSTER!!! LOBSTER!!!!
LOBSTER!!!

skali ngan nureen kena pose sama mcm ellesya...

dah mai dahhhhhhh....
tue dia menu2 kami mlm tue

Yu Sheng
mcm kami plak yg celebrate CNY yerr

bersemangat ellesya...

senyuman bahagia

teruja ellesya tgk abg tue bakar udang dpn mata dia
last ellesya tgk masa dia umur 2 tahun
click cini

ni dia... 

ada plak mkn nasi campur mayonis guna pisau hahhaa

boleh kunyah ke nmpk besar jekk...
apa yg ellesya mkn tue????

hahhaa... sndri gelak bila yg dikunyah jd g2..
ellesya mkn brokoli yg rasa hangit2 api sedap.....

yg ditunggu telah tiba.... kali ni nallllaaaa punya

reunion scampi
lobster ellesya dah sampai.....

Nureen : ni la lobster
Ellesya : bukan laaa.... tue crab 
NUreen : tak la... ni la lobster yg ellesya nak mkn sgt2 tue
Ellesya : takkkkkkkk... crab la mummy!!!!

apa2 ja lah ellesya ni

pose lagi sebelum makan

wah.. dapat lagi brokoli utk ellesya
mmg ellesya suka sgt mkn brokoli..

yeaahhhh... dah selamat masuk dalam perut...
daddy bubuh dalam pinggan dia & bg kat nureen....
jom kita pose ngan lobster nih...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
gggrrrrrrrrrrr...... gerun tak hahhahha

Ellesya dah bosan dok ajak main yg nureen plak x abes2 lagi mkn, asben & sil dah stop nureen jek belum 
maklum la mkn utk 2 org hahhaa

dan pose kami 3 beranak


Alhamdulillah... kenyang sgt2.. siap tapau bwk balik lagik...
tq so much daddy.. :)


Comments

Kakzakie said…
Ellysya tu bukan makan sangat pun tapi posing dia bukan main ye... cutelah suka kakak tengok dia.:)
KhaiRin - anies said…
lobster roper crab..hehehehe
el said…
menu kt FM tu kalo mula2 tu tgk sedap..lama2 leh mual..hehehe bila tgk menu2 korg ni rs nak terjah pulak..ntah bila :)
amiey lee said…
heee crab pun crab la ellisya...hahahahah

wahh dh lama tak mkn kt mfm
Mama Ema said…
bersemnagat makan lobster nureen yer..baby dalam perut pun dapat merasa..hehehe
eB ezrin said…
arghhhhhhhhhhhhh tringinnnnnnnnn, x baek tau nureen ;p
Salina@IbuAqil said…
uishhhhhhh!!! nureen!! terliur dah ni!!! Ayarkkkkk!!
kasihredha said…
Perrggghhh...sungguh terliur.
Elly ikat rambut ye
|| NaFiRaa || said…
tak tahan tengok lobster tuh!! terliur..
Imah Dinor said…
sedapnyaaaa....teringin sudah..he....he....
LYAfrina said…
sedapnya.. lobster tu..msti mahal kan
Cik Firus said…
sedapnya mkn kt situ..teringin nk mkn kt situ gak..

btw jom baca update latest cik firus http://yanaalias.blogspot.com/2012/01/free-demo-bio-rejuv.html
wantie said…
Brokoli tu memang fevret Amirul. dia panggil sayur rambut. kikikik..

sedapnya... bertambah la sedap kalau yg tersayang banjer. tul tak nureen?
fieda said…
fuhh..terliur la..
wahhh mmg masyuknya makanan=)suka tgk elly=)merahpun mmg suka brokoli=)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017