Friday, January 6, 2012

s.u.p.r.i.zeeeeeeeee

ASSALAMUALAIKUM

salam jumaat penghulu segala hari
selasa lepas, masa nureen kuaq site visit
asben ada call minta no card
terdetik dihati 'ada la tue nk booking apa2' 
dan bila masuk ja opis nureen dapat email dari asben

terkejut terkecima kelu lidah tak terkata apa2..
yg pasti
senyum selebar2nya terukir di bibir munggil ni hehhee
capai phone kat meja terus call asben
1st ayat nureen ckp
"emuuuahhhh luv U da"

sbb kami akan bercuti
sehingga 9/1/2012 sempena besday nureen
vacation & celebration la ni...

attachment yg dlm email diatas adalah tmpt penginapan kami

  dimana????
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

suprizeeeee...............

disini
sapa tau??
hehhee.... nantikan n3 kami yerr..
dan doakan moga kami selamat pergi & pulang 
AMIN

special dari ellesya utk semua
emuah

kami plan dr bln 6 tahun lepas lagi tapi dok tertangguh dek kerja la mcm2 lagi la & akhirnya kami akan kesana jugak.. tguuu ya...


25 comments:

Mummy Princess said...

Cameron Highland............

Myra Jay said...

Bestnyer nak p bercuti :)


BTW happy besday dear frenz;)

fazrulnoor said...

wah...g bercuti..jgn lupa beli FM tau..hahaha..happy bezday geng

Fieza79 said...

CH kerr nureen...best nya dpt surprise bercuti...

fieda said...

behnyer nureen nk gi mkn angin...

KhaiRin - anies said...

happy birthday nureen!
slmt bercuti..

jgn lupa ole2 utk kami hehehehe

Anum said...

happy b'day nureen

Nens Collection said...

so sweettt..
xth kat mane lar...huhu

el said...

nti bw balik ole2 tuk den nok hehehe
hepi besday to u

wantie said...

Happy b'day 2 you. best nyer dapat pergi bercuti.

ntah le kak t punya wishlist tuk bercuti this year leh termakbul ke idak. doa kanlah yer

sue zainun said...

salam jumaat...syonoknyer tp xtaula katner tempatnye..hekhek nureen jelah gitau..smoga smuanya selamat ok :)

mamalieyna said...

waah kezutan yg sangat best niii...teruja..teruja..

nway..happy belated besday ye nureen..enjoy ur vacation~!

Cho Zila said...

pergi bercuti memang paling best... perasaantu tak tau nak cerita ... harap semuanya berjalan lancar dan selamat semua...

nanakimie said...

wah,p fraser hill ke sis?hehe...sonoknya!

|| NaFiRaa || said...

bestnye dapat surprise!!! nak pi mana nih??

eB ezrin said...

surpriseeeeeee, echeh3, eB laks yg terlebey terujer...
2 mlm tuh... ho ho ho... jingle bell jingle bell :)
ngan muker x malunyer nk hadiah... wa ha ha...
ps: en nasir, jgn mara eh? eB mmg muker x malu... ahaks ;p

iizla said...

surprise sungguh!!!
selamat bercuti n happy birthday!!!!

MamaEma said...

selamat hari lahir nureen...

misz h0neyz said...

Tudung Bawal Plain & Dwi Tone is back..!!
warna & harga yg menarik..
grab it n0w..!!
;)

http://showmeshawlsecrets.blogspot.com/

LYAfrina said...

wowww... sweetnyerr...
apa2 pon slamat bercuti yer.. & have fun.. sambil2 tu..jgn lpa jaga kesihatan jgk...

selamat bcuti..

cameronh highland??

Lily@MamaZaraZareef said...

macam century pines resort kat CH jek..last year stay cni time babymoonkan Zareef...=D..leh kire babymoon utk awak jugaklah kan holiday kali nih..hehehe

Salina@IbuAqil said...

Selamat hari lahir dear.. Semoga diberkati dunia & akhirat.. Happy holiday!!!! Yey!!!! ;D

Imah Dinor said...

best2...dpt kezutan g bcuti...2mlm lg...emm ke bukit tinggi ke....? n selamat hari jadi,happy holiday....

Bui Junaidi said...

SELAMAT BERCUTI..ENJOYYYY

wan nurul hezrina said...

selamat bercuti taw=)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011