Friday, January 20, 2012

last day cameron highlands - part 9

ASSALAMUALAIKUM

rasa mcm dalam mimpi jerr
kejap jerr rasa dah last day kami di CH
macam biasa pagi tue kami breakfast dlu
sambil berjln sambil berposing :P

last day tu kami ber3 pakai baju CH
kali ni baju nureen mmg saiz S
so bleh la nmpk saiz perut sebenar ngeh4x..

nureen suruh elly angkat kaki kiri tp dia x mau nak angkat kaki kanan jgk.. ;p

aksi tarik menarik di lobby

dah masuk restaurant....
xcited masing2 tengah lapo sgt2

wahhh...
 last day kat c2 daddy dpt breakfast ngan faveret food dia
apa lg klau bukan nasi himpit wit kuah kacang

nureennya plak mmg slalu campur2 gini hehhee

ellesya wajib susu & coco crunch

dan faveret food ellesya spegtthi
sambil mkn sambil membebel2...
ntah apa yg dibebelkannya



senyum seindah suria..... lallalalaaa....

ala... nureen pose soang2 plak

dessert wajib bg ellesya
tambah betik tue mmg dia suka sangat2 & tak lupa honeydew
mmm.. klau kidal tue mmg slalu ja tertukar tangan kan
dah selesai makan kami berposing kejap di lobby

hahhaa.... nak tau tak??
masa tgh posing2 ni biasa la kan nureen klau pas mkn mmg cari toilet
skali ellesya nak ikut jgk
sambil dok ckp suruh ellesya ikut daddy sambil nureen tolak pintu toilet
skali dah masuk 'aik... pelik??'
pasai pa toilet pompuan ada mangkuk yg berdiri tue utk buang air kecik tu
sudahhhhhhhhhhhhhh.... aku tersilap msk toilet ka???
nureen kuaq balik & tgk simbol kat pintu
kahkahkahkahahahhahaa.... aku msk toilet laki la.....................

seb baik x dak org masa tue.. kira malu sndri la
dah selesai bg tau asben kena la gelak skali
dia kata nasib baik la x dak org klau x lg la maluuuuu... ;p

pastu kami sambung berposing kat luaq plak

ellesya mmg sgt2 suka tgk ikan kap ni


agak2 boleh teka tak gambar apa yg daddy snap??
gambar bayang2 kasut ellesya .. hehhee

cantikkan... suka sgt..

nureen suka tgk gambo ni.. nmpk mcm kat oberC


berlari soang2 ellesya di parking kereta
agak sejuk pagi tue...

PG ellesya memberi arahan

dah tue melompat2 plak dia
aksi apa yg coba disampaikan ya???

melentik badan berposing dpn hotel

aksi candid spontan
ok nmpk jelas tak lg perut nureen
ni la saiz sebenar...
berat setakat hari ni 20/01/2012 adalah 58kg
wahhhh... byknya naikkkk

bersantai seketika...

nureen melayan perasaan soang2
ellesya plak dok mengira kotak hahaha



ellesya sengaja membelakangkan camera
nak tidoq katanya
suruh pusing kedepan tak mau

tgk.. kami 2 ja yg berposing :)

gambo ni dok pikir 2 3 kali nk letak ke x.. klau x letak rasa rugi plak
tapi bila dh letak rasa malu pon ada hehhee..
sbb nmpk...................

ni la ellesya yg myb dh bosan asyik bergambo.. ya ka???

PG ellesya mainkan peranan
skill pro ellesya bergambo

sama tak pose kami ngan tugu tue...
sexy g2.. ;)

dah bersedia utk berangkat???
daddy tgh check kereta & kami 2 masih x puas lg bergambo..


bersungguh2 ellesya lari
nak dptkan camera & hasilnya....

yeahhh.... sweet g2 ..;)
kami kembalil kebilik utk ambik beg
dan sempat berposing dlm bilik utk kali terakhir..

ellesya terkepit la plak...

aksi manja ellesya...

simpan brg2 dalam kereta dlu baru kami check out..

dah selesai check out & akan berangkat pulang...
ada lagi tempat persinggah terakhir kami sebelum melangkah keluar dr CH.. nantikan the finalenya yerr rabu minggu depan :)


selamat bercuti....
*bersambung......

17 comments:

Imah Dinor said...

best sgt tgk suma pic nureen...romantik la...

Fieza79 said...

alahai mmg terasa btul berada kat sana bl tgk gambar2 nureen ni...

Mama Ema said...

seuka tgk gambar ini semua...jelas terpancar keseronokkannya.

KhaiRin - anies said...

bla tgk pic ni otomatik teringat cite Vanila coklat..shooting kt sini (scene zara n amir hanimun kt sini)

wantie said...

best noh. Elly kidal ke? kata org kalau kidal tu ada keistimewaan yg tersendiri tau.

cuba la gali mesti ada.

maszmadi said...

la dah nak abis ker.. x sabo tunggu minggu depan nieh.. hehe

Qhaifa Nur said...

amboi..ibu dan anak yang sporting
cantik pic kat CH...

iizla said...

cutenya..seme pakai baju hitam CH.. suka suka suka!!

eB ezrin said...

pergh 10 n3 la kiranyer? ngeeeeeeeeee :)

Salina@IbuAqil said...

CUkup cantek semua gambor.. Tp plinggggg berkenan gambor nasi himpit kuah kacang tuh.. Macam raya plak.. hik3!!! TC Dear.. Happy Weekend Sis.. ;)

Gieyana said...

Suka jer tgk pic uols yg ikut tugu tue...sweet! Hehe..

Kalau Nureen duduk x nmpak n perasan kata preggy..bdiri br la nmpak..

Syokkan jenjalan cmni..x sbr nk tggu trip we all next mnth..:)

fieda said...

hehehe..camno tu blh tersalah masuk toilet plk..

ellesya tu sebaya maira kan lahir taun 2008 tp dh nmpk matang dah..maklum la bakal jadi kakak...hehe..maira ni takder adik jadi mmg mcm perangai adik2 la..ipad tu kalau dorang ni dpt mmg suke sgt la kan..kita dah letak link org yg jual Ipad tu..gi la terjah..

Bui Junaidi said...

JELES TENGOK GAMBAR BERPELUK TU..NAK JUGAK..HEHE

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

wah, epinyer pegi oliday...
lomantika de amour ghitu.. hehehhe

tingat pegi sana dlu,
dh lama.. 2008..
tingin mau pi lg..
asbennnnn, tlgggg!.. ;-p

ibu MZW @ farah idayu said...

sedondon la keluarga nih..haha..comel sgt!

Myra Jay said...

Hehee, seb baik takdak bertembung dengan sesapa masa masuk toilet tu..heheee :)


Nureen nampk semakin berseri bila preggy ni :)

mamalieyna said...

nampak dah perut comel nureen..hikhik..

sweet semua gambar..pandai posing2x.^_^

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011