Friday, June 8, 2012

aksi 2 beradik di kg

ASSALAMUALAIKUM

masih ada lagi gambo2 2 beradik ni di kg
jom layanzzz


ellesya nak emir letak kaki dia atas kaki ellesya
knapa ya??

amboi jelingan tue yg x tahan tue

berborak apa la 2 beradik ni ya

nak jugak emir tdoq berbantalkan lengan dia 
tiru gaya nureen nyusukan emir

manja abes emir ngan ellesya ni kan

lupa dah apa yg ellesya tanya nureen masa ni
rasanya ada bintik merah kot kat kening emir

suka benar ellesya emir mau duduk tepi dia g2

alaaa... nanges sudah... :)


22 comments:

Kakzakie said...

Bila adik dan menangis nampak takut dan bimbang muka kakak ye...

umialya/k.tini said...

alaaaaaaa comelnya 2 beradik ni

Aleyn said...

Cute siblings

e!ya said...

heee gewamm pipi adik dah bam-bam...
ofcoz laa si kakak rajen nk jaga si adik..

Zie said...

Ingt masa dina dapt adik dulu... semua perbuatan kita ditirunya... pakai stokin lh.. jln peln2 pastu cara tidur dn menyusu baby... dia pun layan bby patung dia mcm mma buat kat bby...

eB said...

eeeeeeeee bambamnyer... geram arhhhhh... siap la jumper sok... kena geget... ha3

Amieylee said...

sweettttt sgttt... mesti kakaknye tak sabr tunggu si kecik ni besar...

el said...

abis lah emir kena buli ngan kakak hahaha lgsg nangis tu..kesiah adek

wahida said...

comel giler baby ko nok...geramnya aku tgk!!

watyz said...

geram je tgkkan pp adik dia tu...

Kesuma Angsana said...

suka tgk dua beradik ni...hihihi

KhaiRin : anies said...

hahahah cuak da ellesya bla emir nanges.. ;-)

wantie said...

tu si emir belum boleh gerak sendiri. pas ni tak terkejar ko nureen. mcm kak t ni, dorang main kejar kejar dalam rumah. sampai sepah sepah umah. haishhh..

both of them are cute .

aanie said...

pipi dia...geramnyaa....

Sally Yatiey said...

Comelnya dua beradik ni. hehe :D

MamaEma said...

kak ellesya buat apa kat adik tu..terus menangis..

|| NaFiRaa || said...

rajinnye kakak sya main dengan adik dia~:)

Gieyana said...

kakak kacau adik yer.....cute ar aksi depa..:-)

mamalieyna said...

alolo..emir makin bulat dah..comel n manjanya dua beradik ni..^_^

Myra Jay said...

Nmpak kasih sayang yang ditonjolkan Kakak Elly kepada adiknya :)


p/s: Nureen rasa sat je Myra preksa pulak kan, apatah lagi Myra lg rasa sat..heheee

Aya Ariel said...

dah besar pun bby emir..kejap je rasa..huhu..

tgh berdebar2 jugak..alahaii..lambat pulak masa berlalu ni..

fieda said...

la..seronok plk tgk aksi dua beradik ni..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011