Tuesday, June 19, 2012

j.e.l.o.u.s

ASSALAMUALAIKUM

ckp pasal jeles mesti pikir pasal ellesya kan
hehehe
kejelesan ellesya tak der la melampau sgt
ada la cikit jerr.. bila xplain baik2 ellesya cepat paham
tp kat cini 2 2 yg jeles sebenarnya
meh kita layan

cubaan nak dukung emir
tp sekerat jln jerr sbb tak berani hehhe

letak balik emir ke posisi asal :P
daddy kat blkg layan tabs...

dah pandai tgk camera kan emir ni
mmm nureen asyik snap gambo emir ja so ellesya apa lg jeles la
"ambik la gambaq kakak sya jugak"

terus berposing la ellesya
gaya bebas ok

eh, emir pon pandai jeles jgk bila x snap gambaq dia
hehhehe

ok2x... mummy snap 2 2 k
bkn stakat ber2.. ber3 terus

bedung cikit...  tersenyum lebar nooo...

jelas lagi nyata, 
tak payah chup2 dah
ni la slalu ayat daddy kata kat nureen
emir lebih mirip muka daddy dr nureen la......
dr kening, mata, pipi, idung, mulut.... semua ikut daddy..

adakah kaki ni yg sama mcm nureen??
hehhehe... jari kaki emir semua sama pjg la....

last 2 2 nak tdoq atas riba nureen :)


15 comments:

Mrs. Norrie said...

alahai kakak.....
jeles ngan bb yer..

Zie said...

Dah pandai jeles yer emir.. emm rabut dia dah panjng..

el said...

tgk emir tu cam bkn 2bln jek
hehehehe
dah pandai main mata eh
bila aku nak gomol ini budak eh
haiii crazy maniaq betul non hado free time ni...nyamfahhhh

Nens Collection said...

hehehe..camne la kalo ammar dpt adik..mest die pon ade jeles jgak..sedangkan kalo ayah die kepit ngn ibu die jek..leh die g belasah ayah die..hihi

Kesuma Angsana said...

comey nyer,.... geram betul saya nengok

Huda said...

comel :) alalalala pandai jeles dah ek :) samela husna n lukman pun gitu :)

wantie said...

kalau kak t le. bab lelain tu tak de jelez nyer. tapi memang akan jadi jelez bila salah sorangdok ataih paha. mula la dok berebut. mirul yg dah besar tu pun dok berebut nak duk ataih kak t gak. haishhh..

anak-anak cam tu la kan. tunggu le nureeen. bila emir besar sikit sure dia nyakat kakak dia bila duduk atas nureen. this for sure ok.

ct rahani said...

kemain kakak berposing ha.. comel jer.. emir nampak bambam betul.. geramsss.. hehe..

Qhaifa Nur said...

dah start jeles..cian adik

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. tecik2 dah pandai jeles yer.. comel~ 2 2 comel~ kekekeke

Fieza79 said...

amboi emir dh makin bolat dh skrg..comel!

Mamamya said...

alahai,sian kakak... awal2 mmg mcm tu lah nureen..nnti lama2 dia mesti faham...

geramnya tgk peha emir tu...montokss... :)

Imah Dinor said...

dah makin nmpk kjaloussan si akak ye....

fieda said...

alahai tetiba rasa mcm seronok plk tgk baby tecik2 ni..

iizza said...

biasa la jealous dah ada adik mesti ada sikit jealous tu..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011