j.e.l.o.u.s

ASSALAMUALAIKUM

ckp pasal jeles mesti pikir pasal ellesya kan
hehehe
kejelesan ellesya tak der la melampau sgt
ada la cikit jerr.. bila xplain baik2 ellesya cepat paham
tp kat cini 2 2 yg jeles sebenarnya
meh kita layan

cubaan nak dukung emir
tp sekerat jln jerr sbb tak berani hehhe

letak balik emir ke posisi asal :P
daddy kat blkg layan tabs...

dah pandai tgk camera kan emir ni
mmm nureen asyik snap gambo emir ja so ellesya apa lg jeles la
"ambik la gambaq kakak sya jugak"

terus berposing la ellesya
gaya bebas ok

eh, emir pon pandai jeles jgk bila x snap gambaq dia
hehhehe

ok2x... mummy snap 2 2 k
bkn stakat ber2.. ber3 terus

bedung cikit...  tersenyum lebar nooo...

jelas lagi nyata, 
tak payah chup2 dah
ni la slalu ayat daddy kata kat nureen
emir lebih mirip muka daddy dr nureen la......
dr kening, mata, pipi, idung, mulut.... semua ikut daddy..

adakah kaki ni yg sama mcm nureen??
hehhehe... jari kaki emir semua sama pjg la....

last 2 2 nak tdoq atas riba nureen :)


Comments

Mrs. Norrie said…
alahai kakak.....
jeles ngan bb yer..
Zie said…
Dah pandai jeles yer emir.. emm rabut dia dah panjng..
el said…
tgk emir tu cam bkn 2bln jek
hehehehe
dah pandai main mata eh
bila aku nak gomol ini budak eh
haiii crazy maniaq betul non hado free time ni...nyamfahhhh
Nens Collection said…
hehehe..camne la kalo ammar dpt adik..mest die pon ade jeles jgak..sedangkan kalo ayah die kepit ngn ibu die jek..leh die g belasah ayah die..hihi
Kesuma Angsana said…
comey nyer,.... geram betul saya nengok
Huda said…
comel :) alalalala pandai jeles dah ek :) samela husna n lukman pun gitu :)
wantie said…
kalau kak t le. bab lelain tu tak de jelez nyer. tapi memang akan jadi jelez bila salah sorangdok ataih paha. mula la dok berebut. mirul yg dah besar tu pun dok berebut nak duk ataih kak t gak. haishhh..

anak-anak cam tu la kan. tunggu le nureeen. bila emir besar sikit sure dia nyakat kakak dia bila duduk atas nureen. this for sure ok.
ct rahani said…
kemain kakak berposing ha.. comel jer.. emir nampak bambam betul.. geramsss.. hehe..
Qhaifa Nur said…
dah start jeles..cian adik
|| NaFiRaa || said…
hehehe.. tecik2 dah pandai jeles yer.. comel~ 2 2 comel~ kekekeke
Fieza79 said…
amboi emir dh makin bolat dh skrg..comel!
Mamamya said…
alahai,sian kakak... awal2 mmg mcm tu lah nureen..nnti lama2 dia mesti faham...

geramnya tgk peha emir tu...montokss... :)
Imah Dinor said…
dah makin nmpk kjaloussan si akak ye....
fieda said…
alahai tetiba rasa mcm seronok plk tgk baby tecik2 ni..
iizza said…
biasa la jealous dah ada adik mesti ada sikit jealous tu..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017