Thursday, June 14, 2012

skodeng ckit

ASSALAMUALAIKUM

hari ni hari pertama nureen bekerja setelah 60 hari cuti bersalin...
mesti byk keja yg menanti & merindui nureen hahhaa
bkn nureen yg merindui kerja2 tu tau :p
sbb rasa agak liat & malas sebenornya
rasa nk ja smbg cuti lg.. hehehe

nak crita ni
satu petang nureen dh lewat nk smbhyg asar
so mintak tlg ellesya mengasuh emir
sudah jerr smbhyg nureen terus skodeng ellesya

dibuainya emir smpi terlena
patut la x dengar suara
tapi bila ellesya dah nmpk nureen...........

berkerut dahi dia


bkn stakat lenguh sebenornya tapi.................

dia x leh nk focus main game kan td kena jaga emir
so minta nureen cepat2 ambik posisi dia plak hehehhe


21 comments:

eB said...

ha3. comei jerk :)
hepi working ;p

eima said...

kakak yg bagus .... cam ni la kak long ....

el said...

carseat tu sejibik cam alana punya
eh eh sonang baitu hayun kan emir lam tu
xmo buai dalam buaian ke tuh hehehe
xpelah kalo emir xbising...

amboi kakak..suh tulun tgk adek pun kejap dah mengomel..caner ni hehe

manja209 said...

bgus la ely ni..rajin jg adik :)

Zie said...

Jaga betul dia tak lepas tgn buai adik.. hehe...

O dah keja ye cepat je rasanya... zie pulk yg rasa lma...

Kesuma Angsana said...

kecik2 dah rajin tlg mummy ye good2... comei je tgk!

KhaiRin : anies said...

keje lek lok k..jgn blues2 ;-)

watyz said...

wa.. rajin nye kakak ni. sayang btol dia kat adik dia kan...

Anum said...

ala cutenya

nanakimie said...

comey je kakak sya ni,hehe...gud girl,pandai jga adek:)

Gieyana said...

bagus nya dia..dpt jg Emir dh nie.:-)

wantie said...

baiknya ellesya ni. jaga adik. senang la sikit mummy nak rest.

Imah Dinor said...

senangkn..klu ada kakak tau abg yg dah boleh d harap jaga adik...good girl elly mmg rajin jaga adikkn....

eB said...

msh x leh on skype... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

|| NaFiRaa || said...

hehehe... bagus lah kakak sya nih..pandai jaga adik dia.. comel~

Qhaifa Nur said...

memang excited dan seronok dapat adik, semua nak tolong...gud

iizza said...

sweetnya..mahu dia tolong jaga adiknya..;)

nanakimie said...

sis,nana belum kawen lg....heee...tu anak buah:)

nanakimie said...

it's ok mummy alisha n emir:)

mamalieyna said...

waa kakak yg boleh diharap..good sisterlah~ clap2x.. ^_^

fieda said...

hehehe...comey..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011