Friday, June 22, 2012

bila daddy di dapur

ASSALAMUALAIKUM

yerrr... bila daddy di dapur
apa jadi???
jadi masterchef la...
blk keja daddy dh bertukang didapur
siap tak bagi nureen terjah dapur lg ada suprize katanya
tgh siapkan dinner kami hari selasa lepas

daddy yg snap
wahhh siap berbalut ngan aluminium foil lagik

agak2nya la apa ya didalam???

perghhhh ni daddy punya....
 walaupon simple tetap menyelerakan
ni menu diet ke? hehehe
roti, cheese, mayonis, sosej dibakar

ni tuan tanah ke daun punya
belum tarok sos lagik mintak daddy snap
dah nmpk mcm pizza pon adokan
hehhehe
:)

18 comments:

Nens Collection said...

cheesee yg menyelerakan..;)
pandai daddy elly ngn emel ni jd masterchef..;)

Kakzakie said...

Salute kakak kalau dah boleh buat macam ini Nureen. Kalau suami kakak pandai macam ini kakak lompat bintang agaknya..

eB said...

mmg mabeles la... thp pro dh nih...nasir mmg minat memanggang eh? :)

ps: hepi advance besday en NASIR ;)

Zie said...

oklh dari tk der... hehe terliur pulak menengoknya... hehe

Huda said...

bestnye...sedappp2 :) nak sikit nureen..heghe

manja209 said...

wah...mcm sedap jek
menu diet ke ni?:p

el said...

en. nasir ni leh bkk kedai mkn
minat masak rupanya :)

eima said...

wahhh ideas tu ... leh try ni ... nampak cam besh je .... huhuhu

mama tisya said...

menu simple tp menarik..yum22

ct rahani said...

menu yg simple tp healthykan.. nampak sedap.. :)

Mamamya said...

wahhh...w'pun nampak simple tp mesti sedap kan sbb yg t'syg yg masak... :)

Mrs. Norrie said...

phewwww...terbaekkkk

Bui Junaidi said...

BERTUAHNYA DPT SUAMI RAJIN MEMASAK KAN..HEHEHE..^_^

Myra Jay said...

Kreatip...
Nampak pun sedap dan menyelerakan :)

Qhaifa Nur said...

walaupun simple, sifat suka ke dapur cukup membahagiakan Nureen ....

wantie said...

hummm... mcm best je. nak wat gak ar. kena pi beli aluminium foil dulu ar.

fieda said...

uii..sedap tu mkn panas2..

iizza said...

nampak sedapnya...:)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011