Thursday, June 7, 2012

majlis perkahwinan imadi

ASSALAMUALAIKUM

03 JUNE 2012
majlis perkahwinan adik ke 5 nureen di alor star kedah
utk majlis diumah kami insyaALLAH bulan sept nanti
knapa jaraknya terlalu jauh????
 sbbnye nak tgu adik ke 6 nureen blk dr egypt :)

2 bntuk cincin yg bakal disarungkan oleh bakal pengantin

gambar penuh utk hantaran cincin

semua hantaran2 ni nureen yg buat tau hehehe
abes simple nureen cuba buat masa dlm pantang ari tue

sebelum berangkat ke alor star imadi wit BIL

ni muka takot ke hape?
hari tue jgk adik nureen akad nikah skali ngan majlis kndri
kami gerak dlm pkl 8.45pg

ni masa otw ke alor star
emir malu ke dok tutup muka tue

jam di tangan daddy yg menyerlah hehehe...
aik mana ellesya ni??

tgh frust sbb kezen2 dia x naik keta skali ngan kami
hahhaa

dah sampai diperkarangan masjid tepat jam 10.30 pg
majlis akad nikah bermula jam 11 pagi
apa yg diborak tue???
 kami lepak dlu dlm keta sbb di luar tu panas hehhe

dari kiri adik ke 4 ilah @ syad (preggy nk msk 7bln), kezen nureen munifah & mak lang, sil fizah (preggy 8bln) & kakak sulung shera

skali lagi snap wit ellesya & adrian

ellesya bila jumpe kezen2 dia mmg dah tak peduli org lain
walaupon jarang jumpak tp sgt akrab

buat mcm umah sndri kan
ellesya berlari gaya ayu g2

sabar menanti dlm debaran

blue only k.. hehhehe

adik ipar faezah yg jugak sedang berdebar2 menanti saat bergelar isteri

majlis berrmula, imadi d akad sendri oleh ayah faezah
alhamdulillah... semua dah selamat

seisi menyarung cincin
tgk la ellesya kat blkg tue asyik main ja


penyerahan mas kahwin

eh.. org suruh cium dahi la bkn cium tudung hahhaha

ellesya x mau bergambar, so kami ja la yerr

sempat nureen curi snap b4 bergerak ke umah pengantin


rombongan dari pihak kami

daddy sempat lagi dok candid

nureen pon kena candid hehhe

emir tetap tdoq tak kira apa keadaan skali pon :P


berehat sekejap sebelum ke meja makan

asyik muka kami ja kan dlm majlis ni :P

hantaran dr pihak perempuan

see... 3 budak ni asyik ja dok main2
manfaatkan masa yg singkat ni
sbb lepas ja majlis ni kami semua berpecah,
kakak & adik terus blk KL, kami balik jitra
mak abah & abg ja yg blk ke kg

malas nk tgu meja penuh nureen terus snap


dah kenyang nureen msk dptkan emir
emir tgh tdoq atas ribaan kakak kpd pengantin
ni ellesya jd PG

seisi potong cake

last b4 balik sempat nureen bergambar sbb rombongan yg lain semua dh balik nureen ja tgu daddy kejap sbb daddy g shell dpn utk wat pelaburan cikit hahahha

selamat pengantin baru buat imadi & faezah, 
moga kekal hingga akhir hayat


16 comments:

mamalieyna said...

salam rindu...

lama plk rasa tak berBW...huu~

ooh kiut je pengntin pompuan tu..kecik molek..

herm...eina je tak sempat nk stori mori psl perkhwinan adik..masa suntuk betul..huu~

selamat pengantin baru buat mereka~

eB said...

cantek. bagi eB x simple dh tuh. dh grand :)

D' Hasnie Aini said...

selamat pengantin baru utk dirg berdua ^_^

errmm..sekejap jek kan..dah bis pantang..ritue tgk bawu cite jek pasal ngndung..hahaha

KhaiRin : anies said...

nureen, comel nyer adik ipar...
dlm pantang2 pon kelaz jg idea ye..cantik la hantaran2 tu..

el said...

tahniah...
kocik jo panten pompuan

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik2 adeq beradeq & sedara mara nureen, comey je pengantin pompan tecik molek je...semoga berbahagia k

eima said...

cantek2 la family korg semua idung pacak ......

manja209 said...

tahniah tuk imadi&faezah..
cntik antaran ang buat tue..:)

Bui Junaidi said...

PANDAI NUREEN GUBAH HANTARAN..CANTIK..COMEY SUNGGUH PENGANTIN POMPUAN TU..HEHEHE

watyz said...

cantik cincin, cantik hantaran. baby comel sangat!!

wantie said...

- pengantin so sweet.
-ellesya so cute dengan kebayanya itu
-suka tengok emir kat dlm keta .comey

-

|| NaFiRaa || said...

comelnye pengantin pompuan.. kecik jek.. takat bahu adik nureen jek.. hehehe..

selamat pengantin baru buat adik nureen dan pasangan..:)

kasihredha said...

comelnya pengantin ppuan...semoga bahaga hingga akhir hayat

ct rahani said...

selamat pengantin baru utk adik sis.. cantik hantaran2 tu semua.. kreatif ye sis.. :)

Myra Jay said...

Selamat Pengantin baru kepada adik Nureen dan pasangan..

Smoga perkahwinan yg dibina kekal ke akhir hayat :)

Ummu Ammaar said...

Assalamualaikum atun,
Fizzah here, lama tak buka blog ni.. Dah sepasang dah anak, Alhamdulillah. Anak Fizzah Yumna namanya, dah 8 month old.
My blog pun inshaAllah akan deactivate balik since lama berhenti. We'll keep in touch.
Congratulation to Imadi and her wife Faezah, May Allah bless their marriage, Ameen. Dan Ilah yg bakal menerima cahayamata. Also Syeri. Bertambah besar keluarga paklong Alhamdulillah.
Ok, inshaAllah jumpa Aidilfitri nanti. Love

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011