Tuesday, June 26, 2012

kesinambungan celebration besday daddy

ASSALAMUALAIKUM

panjangnya tajuk n3 ari ni hahhhaa...
bukannya apa, sbb n3 semlm kami juz mkn cake je kan
so nureen rasa mcm x cukup sempurna klau x g makan2 kan
so sabtu 23/6/12 bila bangun ja pagi tue
daddy tanya apa plan???
so nureen ajak g Jusco Perda
nak blanja mkn Ayam Penyet
tapi skali ayam penyet x buka la huuu
so kami ubah selera
sebelum tue..................

wajib la bawak ellesya g main2 dlu...
kami ke jusco mmg nak cari brg
utk emir sebenarnya
apa brg tue???


sementara nureen teman ellesya dok main2 kat c2
Daddy : "kami kaum lelaki nak g jalan2 cuci mata yer"
amboiii.... emir pon nk cuci mata ke?

kami makan kat cini la bila AP tutup
chicken rice shop

ellesya mmg x leh nmpk simbol BR mmg wajib la beli yg set junior

coffee panas nureen dah smpi, ellesya yg bz dok bubuh gula & creamer
peach tea utk daddy & ellesya

menu kami ptg tue
ayam masak hijau, sawi bersos tiram,
 kerabu mangga, ayam roast + bbq

nureen yg mkn dlu sepatutnya kena la bagi besday boy yg rasmi kan hahhaa

turn besday boy & ellesya plak mkn
sbb ellesya x mau mkn awalnya daddy pujuk mkn la jgk cikit tp pas2....

pulun abeskan BR dia
mmmmmmm

emir dlm dukungan nureen la yerr
dah kenyang & mata dh kuyu mengantok

selesai mkn kami jln2 kejap
bila ellesya nmpk maskot tue terus lari2 g salam
hahhaha.. berani tol ellesya ni
pas2 kami trun g beli gardiner & icecream sbb nureen plan nk wat icecream grg mcm recipi myra
nantikan n3 esok yerrr

ok.. bye2 
kami dah nak balikkkk...
opsss lupa lak...
td kan nureen ckp kami ke jusco nk belikan brg utk emir kan
apa yg kami beli???

ini la... perasan x??
b4 ni kami guna yg mcm gambo sebelah kanan tue
tue yg lama, kami beli masa ellesya kecik2 dlu
tp skrg mcm dh x brapa ok sbb clip ada patah satu
so bila dh x ok kami beli la yg baru
nk cari clr hitam sebenornya tp abes stock tinggal yg merah jekk...
nureen ok jerr janji emir selesa
& mmg selesa sgt2.. siap ada bantal lagi
hehhee

19 comments:

Nens Collection said...

ololo...senangnyer g jenjalan..emel bg kejesama yg baik..x meragam..;)
mmg best bwk emel ni..hehe

eima said...

penah teringin nk beli tp tak mampu rasanye aku nk carry anak gitu lelama ....bubuh dlm stroller tolakje ...ai kan kurus kering..kekee

Zie said...

penatkan kalau jln2 tak ada benda ni... tak tgk lagi yg kakak tu ok ke tdk.. rasa macam elok lagi...

e!ya said...

baguss emir good boy...elok jer mood dia kan

Huda said...

wah..bestnye jalan2 jusco..manjung ni jusco otw tgh buat..end of this yr siapla katanya :)

Myra Jay said...

Comel Emir tido gaya cenggitu.. Baik je dia ;)


p/s : Myra dok tunggu entry Fondue dari Nureen..hehheee

Fieza79 said...

seronok nya tgk emir dok dlm baby carrier tu nmpk selesaa...sonok nk bwk jln2 kan..bby selesa mak ayah pun gumbira..hehee

el said...

sonok aku tgk korg bw emir..xbyk meragam eh...eh eh aku pun teringin taw nak g AP jusco tu..hang p pukul bape x bkk...nak rasa..aku xnah rs lagi..

wantie said...

sedap nyer.... tengok pak choy tu terliur kak t nih

wahida said...

comelnya baby ko nok...

aku suka mkn kat chicken rice shop...sedap~!

Qhaifa Nur said...

jarang sangat singgah jusco...
sedapnya menu...seronoknya kakak main

Gieyana said...

eskrem BR tue yg buatkan daku tergugat..ekekekek..:-)

KhaiRin : anies said...

arrghhhh nureen lamaaaaa nyeeerrrrr x dating2 kt JJ perda waaaaaa rs nk nanges la plak

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Boy emir ni...
tak banyak ragam..elok jer tgk dia duk dalam tu..

|| NaFiRaa || said...

kalo Delisha tak mau sangat duk dalam tuh.. kalo dalam stroller ok plak..

Anum said...

bestnya
x banyak ragam

MamaEma said...

ooo..beg kendong baby...

fieda said...

seronok daddy dh ada geng..

iizza said...

owhh birthday abah ellysa rupanya..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011