Monday, June 18, 2012

emir checkup 2 bulan

ASSALAMUALAIKUM

hari khamis lepas masuk ja opis
walaweiiiii.... paper work menantiku... kahkahkah
tp bila p kat meja
perghhhh......

tersenyum lebar..... baby emir dapat hadiah la
besar punya........... 
tq3x so much... pemberian dr staff2 opis

balik umah xcited skali ellesya la...
katanya tue adiah dia heeehe
tp bila dia nmpk kad kecik atas adiah tue
dia ckp adiah ni utk mummy, daddy ellesya & emir...
hehehehee
 xcited kan...

wowww..... bestnya emir
 ada 2 jenis clr... yg kami dpt?

 model tak berbayar
lg 4-5 bln emir bleh la duduk kan

skrg ni bersantai la dlu yerrr atas tilam..
mummy tgk mcm dh sama bolat jer emir ngan doremon tue hehehe

kembali kepada tajuk n3
hari rabu lepas 13/06/12
nureen bawak emir g checkup 2 bulan

alhamdulillah... emir senang dibawak berjln
tang mana pon dia ddk tetap lena
senang pemanduan hehhee

dan kakak ellesya pon x der nak kaco2 emir
sbb nureen dh janji ngan dia
klau emir ok kita g jln2
suka la dia.. dh lama nureen x bwk dia jln2 kan

emir kena cucuk 2 bln menanges kuat tp kejap je
bila jarum dah ditarik keluar terus diam hehehe
gud boy la...
berat emir dah mencecah 5.45kg tau

dah sattle semua perut pon lapo kami terus g sunshine bayan baru penang
tanya ellesya nk lunch apa?
"sya nk mkn mcdoland yg baru tue mummy"
"ok jom"
sampai kat kaunter mcd siap tunjuk lg nk mkn set foldover tue


foldover la yerrr... tp bkn dia mkn pon
double cheese burger yg nureen punya ellesya bedal
tp bkn dia mkn burger dia mkn cheese saja hahhaa
last kami tapau foldover tue utk daddy :)


dan emir... susu jerr la yerrr
sampai terlenggak nureen bg susu emir hehe
lepas mkn mcd kami masuk sunshine & shopping barang2 baby cikit
dah otw balik ellesya ajak p queensbay pulak
nureen ckp kita pegi mlm ni jerr la ngan daddy k

kami kuaq dr umah dlm pkl 8.45mlm
smpi pkl 9mlm.. terus tuju kat tmpt yg dijanjikan

sampai ja ellesya masuk dia melompat2 kemain lagi
hepi sgt2.. dh lama dok ajak mai cini kan
emir???

 lena di dukungan daddy
mcm kecian plak tgk... selesa ke??

nureen la kalih plak kpala emir..

ellesya dah sampai menara gading hahhaha

dah nak blk ellesya ajak makan ice BR
dah mls nk naik balik so blanje icecream mcd jerr la yerr

daddy yg mithali
ellesya hepi sampai melompat2

yeahhh... berjaya candid gambo anak beranak ni :)


16 comments:

eB said...

hadiah yg sgt2 best. suker3. :)
elly nmpk sgt2 hepi & considerate... suker tgk :)

ct rahani said...

wah best emir dpt hadiah besar.. hehe.. kemain hepi si kakak yer dpt jalan2 camtu.. boleh je nureen kuar ngan anak2 kan.. bagus la.. klu sy mau pitam 40 kali duk kejor anak2.. x sanggup.. hikhikhik..

manja209 said...

wah...bes emir dpt adiah besar
ely hepi sokmo..comey :)

Zie said...

Emm kena cucuk yer... sakit sikit jer kan... emm dh besar emir kn...

watyz said...

wa.. best nye hadiah emir dpt. ..

iizza said...

bestnya dpt hadiah besar tul..;)

tembam jer emir..geramnya nak gomol..hehe

eima said...

wahhwahhh .. bleh tahan berat die kan ... berkat susu ibu die .....

Aya Ariel said...

cian baby sampai teleng2 kepala tu..hehe

wantie said...

hadiah yang sangat cute. untung la si emir, pas ni leh join mummy & daddy makan semeja.

ish... bulat nye si emir. Aleesya tak pernah pun membulat sampai cam tu. ni yang buat kak t jelez ni. hehehe.. tak pe yang penting sihat wal afiat.

Imah Dinor said...

wa we...hadiah yg sgt2 berbaloikn....nureen pun mcm imah la...berdikari bab2 g chekup ni...janji suma ok....

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. bestnye hadiah emir~

senang nye bawa emir jenjalan.. tido jek yer~

Gieyana said...

cute hadiah tue...:-)
Cepatms berlalu kan..:-)

LYAfrina said...

skejap j rsanya msa bjln..dh 2 bulan rupanya emir.. nasib baik elly jenis y x kacau adik kan..sng la ginni..

el said...

seronok betul elly smpi melompat tu
adiah sgt cute
lambat lagi la nk tgu emir leh duduk...kakak dia dah rasmi pun hahahaha

mamalieyna said...

amboi seronok betul elly dpt kuar jalan2 ye.. good boy adik, behaved jer.. senang la bwk bjln camni..

fieda said...

seronoknya elly dapat kuar dgn mummy dia dan adik..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011