carseat ke babyseat???

ASSALAMUALAIKUM

emir suka duduk dlm bbseat ni
tp nureen letak kejap2 jerr sbb yerr la emir kan masih kecik
org kata x elok kan biar dia dlm ala2 separuh duduk g2
bila dh 4 5 bulan ok la kot kan..

hepinya emir kan & elly plak mmg x pandang lain la bila dpt kropok

tp nak jgk ellesya bila nureen mintak tolong dodoikan emir
:)

ada jgk ngelatnya bila nak ja mkn kropok tue

emir dh nk nanges bila bbseat tue x bergoyang2

ellesya nak lari dari tugas ya
tue dok nyorok blkg bbseat

hahahaha.. mcm la x nmpk kpala dia

Comments

Wahh..Ellesya rajin jaga adik...:)gud girl!
eB said…
kalo lapik bantal x per kot? :)
manja209 said…
ko try lapik bantal je
aku letak damia dlm tu jgk,tp letak bantal je kat bwh bg dia tenggelam
eima said…
ok dah bleh dah duduk tu ... ajar die dok dlm tu time dlm keta ...mudah kerja kite nanti ...hehehe

tp utk masa ni ... lapik la bantai nipis dulu .... dah umur 2 ke 3 bulan tu dah ok dah ...
mimie.. said…
yaAllah comelnyeee emir tuu.... ^_^kakak dia pun bukan main lagi ye bila dah dapat keropok tu hihi..
Kesuma Angsana said…
alala cute... rasa nak gigit2 je hehe
wantie said…
percaya atau tidak sejak Amirul kecik tak pernah pun kak T drive alone ngan dia. sampai la umur dia 3-4 thn.

then sekarang Aleesya pulak. 10 bulan dah tak pun drive alone ngan dia. baby car seat yg ada tu dok simpan elok je. Hat Amirul dulu le. dok plan nak kasi orang je.
Imah Dinor said…
dah tembam la si emir ni...
fieda said…
syg elly kat adik ye..besar dah baby dia..
Haslinda said…
sorry nak bg pendapat ja tau.
setahu saya kalu baby carseat ni memang boleh guna dr newborn lg.dan tak pa letak ja, selagi kt bekalang dia flat dan bg baring terus, jgn bg menduduk.saya tgk baby seat emir ni mmg utk newborn.so jgn risau.baik letak dalam carseat, dari pangku masa dalam keta..bahya..takut kita teralit or brake mengejut :)
|| NaFiRaa || said…
amboiiii... semangatnye emir~ geram~ nak gomoi2 pipi dia tuh~
Gieyana said…
chubby tul Emir..:-)
KhaiRin : anies said…
ellesya kalu ngelat2 aunty amik emir ya ;-)
mamalieyna said…
kakak dah pandai ngelat eh..sian emir..hehe...comel~
하니 said…
awat perut ellesya buncit? bg mkn ubat cacing x?
Zie said…
cseat pun boleh bbseat pun boleh... 2 dalam 1, lapik sket kat blakang bagi baby selesa...

sedapnya kakak makan kopok tu... tak bagi baby ker?
tak pernah beli...sedapnya kakak makan keropok....baby tembam..
MamaEma said…
geram nak cubit pipi emir tu

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017