wordless wednesday

ASSALAMUALAIKUM


sambal ketam 

ketam rebus utk ellesya

daging black paper


Comments

Zie said…
alamak ketam... kalau Dina nampak mesti dia suruh zie masak nih...

dia asyik komplain zie lama tak masak kari ketam kat dia... huhuk

dapnya
el said…
aku pun lama x mkn ketam
asik2 ayam ikan sotong dgg
tiap kali g pasor lupa nak amek ketam..wakakakaka
pasni aku nak cari ketam hat besaq pya ada isi mantop..nak makan heaven skit hahahaha
dah beli tp tak masak lg, nntlah tgu ujung mgu & berkumpul ramai2, baru best..
Nens Collection said…
feberet sy ni kak nureen..peh sume sedapp..rebus ke masak merah ke..layann ajek..hehe..
eima said…
elesya mkn ketam ...bagusnye ... fahims emua seafood die tak mkn ... jenuh dah ajo ...
kasihredha said…
elly x makan pedas ye..
pilihan akak ketam sambal tu :))
Kesuma Angsana said…
alamak ketam.. sukanyer but alegik ler... sob sob sob
manja209 said…
besnye ketam msk rebus
da lame xmkn ketam..tliur aku tgok :)
Huda said…
sedapppnye :) nak sikit..
wantie said…
kak t makan ketam husband kopekkan. tapi bila Amirul makan ketam kak T pulak yang kena kopek. waaaa...

Amirul dah jadi mcm kak t le, suka makan je tak suka kopek.

ketam masak pedas tu kak T sukerrrr
|| NaFiRaa || said…
walaupon zura nih bukan penggemar ketam.. tapi bila tengok ketam masak sambal tuh.. trus rasa lapar.. sedapnye~

nureen masak sendirik ke?
Qhaifa Nur said…
daging black paper tu nampak sedap betul...selalu masak kicap saja
LYAfrina said…
aummm..marvelesssss
mamalieyna said…
lamanya tak makan ketam..ketam mahai..hehe~
fieda said…
sodap2...ketam rebus tak pernah buat..
Myra Jay said…
Sedapnya menu... :)
iizza said…
nureen masak ker..glupp sedapnya la..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017