Wednesday, June 20, 2012

wordless wednesday

ASSALAMUALAIKUM


sambal ketam 

ketam rebus utk ellesya

daging black paper


17 comments:

Zie said...

alamak ketam... kalau Dina nampak mesti dia suruh zie masak nih...

dia asyik komplain zie lama tak masak kari ketam kat dia... huhuk

dapnya

el said...

aku pun lama x mkn ketam
asik2 ayam ikan sotong dgg
tiap kali g pasor lupa nak amek ketam..wakakakaka
pasni aku nak cari ketam hat besaq pya ada isi mantop..nak makan heaven skit hahahaha

kak tini (umialya) said...

dah beli tp tak masak lg, nntlah tgu ujung mgu & berkumpul ramai2, baru best..

Nens Collection said...

feberet sy ni kak nureen..peh sume sedapp..rebus ke masak merah ke..layann ajek..hehe..

eima said...

elesya mkn ketam ...bagusnye ... fahims emua seafood die tak mkn ... jenuh dah ajo ...

kasihredha said...

elly x makan pedas ye..
pilihan akak ketam sambal tu :))

Kesuma Angsana said...

alamak ketam.. sukanyer but alegik ler... sob sob sob

manja209 said...

besnye ketam msk rebus
da lame xmkn ketam..tliur aku tgok :)

Huda said...

sedapppnye :) nak sikit..

wantie said...

kak t makan ketam husband kopekkan. tapi bila Amirul makan ketam kak T pulak yang kena kopek. waaaa...

Amirul dah jadi mcm kak t le, suka makan je tak suka kopek.

ketam masak pedas tu kak T sukerrrr

|| NaFiRaa || said...

walaupon zura nih bukan penggemar ketam.. tapi bila tengok ketam masak sambal tuh.. trus rasa lapar.. sedapnye~

nureen masak sendirik ke?

Qhaifa Nur said...

daging black paper tu nampak sedap betul...selalu masak kicap saja

LYAfrina said...

aummm..marvelesssss

mamalieyna said...

lamanya tak makan ketam..ketam mahai..hehe~

fieda said...

sodap2...ketam rebus tak pernah buat..

Myra Jay said...

Sedapnya menu... :)

iizza said...

nureen masak ker..glupp sedapnya la..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011