naik ferry ke komtar

ASSALAMUALAIKUM

ahad lepas kami g satu majlis kawin kat seberang jaya
member en.nasir
tapi x der plak nk snap gambo pengantin

emir pkl 10 pg dh mandi & siap
mmg xtvt pas mandi emir akan tdoq
boleh la nureen siapkan ellesya plak kan
tgk la, dr tdoq atas bantal smpi menyenget g2 hehhee

blk dr kenduri kami naik feri
sbb nak singgah komtar
wahhhhh4x... sukanya 2 beradik ni
sunroof yg belum di cat sbb tue terkopak g2 ya..
mmm angin kuat jgk masa ni
best.. mulanya nk ja trun dr keta tp bila dok dlm keta pon dh kena angin so x jd nk trun hehhee

dah lama x bwk ellesya naik feri, suka sgt dia ptg tue

emir pon nk interprem jgk tau...

suka tgk bila ellesya happy betol ptg tue


sluaq jeans dah pendek so nmpk abes perut

turn nureen plak jg PG
emir seolah2 tgh berbual ngan daddy kan

ellesya plak dok gelak soang2

apa yg lawaknya pon nureen x tau

kami dah ber4 :)

di komtar... wajib naik kuda ni
mmg ituew tujuan kami ke komtar pon kan hehehhee

nureen wit emir yg tgh nyenyak tdoq



x kesah la bising ke hape emir tetap lena yerr... ;)


Comments

manja209 said…
wa...besar da emir,cumil
hepi sungguh ely ye..:)
dah besar dah si kecik tue....lena dia tido...
Imah Dinor said…
cepatnya masa blalukn ,dah besar pun si emir ni...tembam lg tu.....imah xsabar nak tunggu baby imah kuar ni..tgh sarat dah 28 minggu sudah...hu...
el said…
pasni leh la nek kuda ngan adek emir plak eh kakak hehehehe
eima said…
demok betui emir kan...syok tgk die ...ellesya kemain lagi ....
Gieyana said…
nmpak anak hg suka gila..sm mcm anak aku kalau nek ferry..:-)
Zie said…
Walaupun ada jambatan 1 ke 2 ker... feri tetap jgak jadi pilihan bila nak santai2 kan?.. nyenyaknyer dia tidur.. tak naik kuda ngan kakak ker?
watyz said…
wa.. makin gebu la emir ni.. comel..
Kesuma Angsana said…
CUTENYER BABY U TUUU!
Kazman / Sue said…
wahh... seronok ye si ellesya naik feri... anak2x kami pun seronok masa cuti sekolah naik feri tu...
wantie said…
geram tul ngan pipi emir tu. meh sini cik t cubit.

nureen, cadburry tu dah leh link.
nak tanya le, nape bila kak t tengok nureennya blog ada ten little finnger punya link. tu blog nureen ke?
MamaEma said…
kecik-kecik dah naik feri yer...nasib baik dia tak meragam,.senang nak bawa jalankan
eB said…
kami pn dh ber4... (ayt mengader ;p)
eh kalo aerish n aed brani ke nk hepi cam elly tuh? hu3
KhaiRin : anies said…
bla da bsr, br nmpk kehenseman emir ;-)
ct rahani said…
suker tgk last pics emir tido tuh..
comel sgt2.. :)
|| NaFiRaa || said…
canteknye gambar ber4 tuh.. walaupon amik sendirik.. tapi cantek~

geramnye tengok pipi emir tuh.. gebus sungguh~
mamalieyna said…
aduuuh syok betul layan pic budak kecik baby camni..jd geram nak cheooum2x jer...hehe..

sedapnye emir lena...

kakak ceria betoi tu...
iizza said…
debabnya emir..geram tengok..gerr

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017