Tuesday, June 12, 2012

naik ferry ke komtar

ASSALAMUALAIKUM

ahad lepas kami g satu majlis kawin kat seberang jaya
member en.nasir
tapi x der plak nk snap gambo pengantin

emir pkl 10 pg dh mandi & siap
mmg xtvt pas mandi emir akan tdoq
boleh la nureen siapkan ellesya plak kan
tgk la, dr tdoq atas bantal smpi menyenget g2 hehhee

blk dr kenduri kami naik feri
sbb nak singgah komtar
wahhhhh4x... sukanya 2 beradik ni
sunroof yg belum di cat sbb tue terkopak g2 ya..
mmm angin kuat jgk masa ni
best.. mulanya nk ja trun dr keta tp bila dok dlm keta pon dh kena angin so x jd nk trun hehhee

dah lama x bwk ellesya naik feri, suka sgt dia ptg tue

emir pon nk interprem jgk tau...

suka tgk bila ellesya happy betol ptg tue


sluaq jeans dah pendek so nmpk abes perut

turn nureen plak jg PG
emir seolah2 tgh berbual ngan daddy kan

ellesya plak dok gelak soang2

apa yg lawaknya pon nureen x tau

kami dah ber4 :)

di komtar... wajib naik kuda ni
mmg ituew tujuan kami ke komtar pon kan hehehhee

nureen wit emir yg tgh nyenyak tdoq



x kesah la bising ke hape emir tetap lena yerr... ;)


18 comments:

manja209 said...

wa...besar da emir,cumil
hepi sungguh ely ye..:)

Che Rosliza Che mat said...

dah besar dah si kecik tue....lena dia tido...

Imah Dinor said...

cepatnya masa blalukn ,dah besar pun si emir ni...tembam lg tu.....imah xsabar nak tunggu baby imah kuar ni..tgh sarat dah 28 minggu sudah...hu...

el said...

pasni leh la nek kuda ngan adek emir plak eh kakak hehehehe

eima said...

demok betui emir kan...syok tgk die ...ellesya kemain lagi ....

Gieyana said...

nmpak anak hg suka gila..sm mcm anak aku kalau nek ferry..:-)

Zie said...

Walaupun ada jambatan 1 ke 2 ker... feri tetap jgak jadi pilihan bila nak santai2 kan?.. nyenyaknyer dia tidur.. tak naik kuda ngan kakak ker?

watyz said...

wa.. makin gebu la emir ni.. comel..

Kesuma Angsana said...

CUTENYER BABY U TUUU!

Kazman / Sue said...

wahh... seronok ye si ellesya naik feri... anak2x kami pun seronok masa cuti sekolah naik feri tu...

wantie said...

geram tul ngan pipi emir tu. meh sini cik t cubit.

nureen, cadburry tu dah leh link.
nak tanya le, nape bila kak t tengok nureennya blog ada ten little finnger punya link. tu blog nureen ke?

MamaEma said...

kecik-kecik dah naik feri yer...nasib baik dia tak meragam,.senang nak bawa jalankan

eB said...

kami pn dh ber4... (ayt mengader ;p)
eh kalo aerish n aed brani ke nk hepi cam elly tuh? hu3

KhaiRin : anies said...

bla da bsr, br nmpk kehenseman emir ;-)

ct rahani said...

suker tgk last pics emir tido tuh..
comel sgt2.. :)

|| NaFiRaa || said...

canteknye gambar ber4 tuh.. walaupon amik sendirik.. tapi cantek~

geramnye tengok pipi emir tuh.. gebus sungguh~

mamalieyna said...

aduuuh syok betul layan pic budak kecik baby camni..jd geram nak cheooum2x jer...hehe..

sedapnye emir lena...

kakak ceria betoi tu...

iizza said...

debabnya emir..geram tengok..gerr

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011