Tuesday, June 5, 2012

emir dh pandai tgk TV

ASSALAMUALAIKUM

masa kat kg
bila emir x mau duduk asyik nk kena dukung ja
nureen try letak dia dpn TV
amboiii... asyik dia dok layan chef anis memasak
x silap rancangan icip-icip kot

rambut pon dh makin lebat kat tgh2 tue

 tp ellesya plak agak marah bila nmpk emir duduk dlm prem ni
sbbnya dia yg nak duduk

bila dh tdoq lena gaya gini bleh la nureen relax2 kejap kan

bila dah balik penang emir pon layan jugak

kali ni layan 'masterchef celebriti' plak hehhee

dan ellesya pon tompang sekaki ngan botol susunya

20 comments:

Anum said...

cutenya
best je anum tgk 2 beradik nie

ibu MZW @ farah idayu said...

alololo...pandainyer dia...kecik2 dah minat tgk org masak2..besar sok leh jd masterchef la..hahaha =))

Zie said...

Relek jer... dua beradik ni.... emm dah pandai tgk tv yer....

Nens Collection said...

emir dh montel la..hehe..comell

el said...

wahhh lam umah pun tido lam stroller hehehehehe...nape gitu nureen?

Fieza79 said...

amboi emir kemain ye kecik2 lg dh pndai tgk tv...

nureen kalau storage botol mmg lg jimat sebab bole rotate guna..tp lau susu byk pun tk sempat gak nk roling botol2 tu mcm fieza terpaksa beli berdozen2 hehee..tu yg ada separuh terpaksa letak dlm plastic storage tuu...

pena rozie said...

clas3..

Bui Junaidi said...

KALAU BUKAK CERITA KATUN CONFEM LAYAN..HEHE

Sally Yatiey said...

Cute nya Emir ^_^
Kecil2 dah pandai nak tengok Tv , hehe :D

wantie said...

amboi emir, dah pandai nonton master chef yer. nak jadi chef ke bila besar nanti?

KhaiRin : anies said...

nmpk da semangat la emir ni nureen..brape da beratnya?

Gieyana said...

Hihihi..! Emir leh belajar main masak2 gak nie..:)

juelee said...

alahai tgk bb kecit ni tingin nak ada bb lagi hahahha . nureen, header awak sgt ler gojes ok. jeless!!!

LYAfrina said...

alahai..kecik2 dh pndai tgk tv yer

LYAfrina said...

alahai..kecik2 dh pndai tgk tv yer

eB said...

hik3... chef in the making yer? ;p

Che Rosliza Che mat said...

hihihi ajar tengok tv ya...elok untuk perkembangan otak...

MamaEma said...

kakak ellesya..kena cover sikit minum susu botol tu..malu kat adik..hehehe

IntaNBerliaN said...

ololooo montelnya emir... geram je tgk... comel :-)

nini said...

amboi...sakan na dia tengok tv

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011