Friday, June 1, 2012

hadiah 5th anniversary

ASSALAMUALAIKUM

nureen mmg dah x sabar sgt nk smpi umah
sbb rumah dah berwajah baru :)
 ini la yg dikatakan wajah baru...
daddy & sil dgn tungkus lumus menyiapkan langsir baru
mmg cantik, nureen suka sgt2..
lgpon dh 5thn dok kat cini kami x pernah tukar langsir
daddy ambik kesempatan masa nureen berpantang dikg :)

ruang mainan ellesya pon dah berubah
rak tue nureen beli masa nureen bujang lagi
smpi skrg still ok :)

ni plak langsir dlm bilik tidur kami


jom kita tgk keadaan umah nureen sebelum & selepas

 harap ellesya dapat kekalkan kekemasan kat tmpt mainan dia ni :)


kalau ada yg berhajat nk tukar langsir umah boleh la tukar masa cuti sekolah ni sbbnya langsir mmg tgh less kami dpt separuh harga tau
mmg sgt2 berbaloi
bukan setakat langsir, besi sangkut tirai skali k


dan

s.u.p.r.i.z.e
nureen dpt hadiah sempena ulangtahun perkahwinan kami
wahhh x sangka ya
dah la rumah berwajah baru, dapat plak hadiah

xcited tak kami 2 beranak buka hadiah tue

mmg yg nureen nak sgt2
ellesya pon suka sbb dia kata dia pon boleh guna

mixer... mmg suka sgt2
boleh la buat mcm2 jenis cake pas ni hehhee
ellesya awal2 lagi ckp dia nk buat hahhaa

bila nureen peluk mixer tue dpn ellesya
dia pon jeles nk peluk sama hahha

tue.... skali ngan nureen dia peluk

ada gambar jenis2 cake kat dpn kotak tue so ckp kat ellesya 
nanti kita buat yg ni k

penuh yakin lagi :)



slamat bercuti

18 comments:

Masya said...

terujanya dapat hadiah.. mesti suprisekan...

Nens Collection said...

mmg supriseee!!..hehe
suke2..mmg suka kan kalo dpt suprisee cenggini..makin bersemangat nk lalui kehidupan..;)

MRS. K said...

wah..wah.. langsir baru. dapat hadiah lagi... best tu

el said...

wahhhh lum pose dah dpt langsir baru cayalahhhhh
raya taun ni sure meriah..penuh lah sekut kek bagai..
aku org pertama mai umah hang ekekekeke

manja209 said...

wa....besnye dpt hdiah.lomantik tol la incit nasir ni...:).untung la ang nureen :)

KhaiRin : anies said...

nureen, benti keje pastu bukak kedai kek la ;-)

MamaEma said...

pasni post masakan kek pula yer nureen...hehehe...

dah habis pantang erkh...

Anum said...

syoknya
lepas nie leh buat macam2 kuih

mama tisya said...

sronok dpt mixer kenwood..mmg best cz kita slalu guna my mom punye..hehe

eima said...

wahh syok betui bila balik ruamh tgk2 ade perubahan gitu ... hehehe

wantie said...

haha.. dapat suprize mcm eric chong dlm rancangan deco tu. cantikkan! cantikkan !...

mixer tu memang kak t dok ngidam. bila la nak dapat. kena beli sendiri la jawabnya. hehehe

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. sweetnye.. dapat surprise cam tuh.. lepas nih kena gigih buat kek la nureen.. hantar ke shah alam sket yer.. muehehe

Qhaifa Nur said...

cantik langsir baru...
dapat pula hadiah, bestnya...

Gieyana said...

Wahhh..surpriseeee..surehang senyum smpai tingeenie..:-)

iizza said...

bestnya dpt hadiah dn langsir baru..:)

syazie blog said...

bleh la aku order kek ngan ang pas nie...

Bui Junaidi said...

STYLO JUGAK LANGSIR BARU TU..

Che Rosliza Che mat said...

bestnya dapat hadiah hihihi

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011