Thursday, June 21, 2012

LOVED - xoxo

ASSALAMUALAIKUM
autopublish

wajah2 kesayangan mummy & daddy
hug ketat2.. emuah




betapa kuatnya ellesya peluk emir takot jatuh smpi terpenyek pipi ellesya
emir plak pandang ke atas jerr



emir nk tersembam kedepan ellesya tetap peluk kuat2

emir tetap coollllll.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
beloved husband

selamat hari bapa to da...
sori da, lambat tol ayg wish yerr
bukan terlupa tapi tak ingat.. bkn3x, sebenornya ntah mcm ralit plak pasal hari bapa baru2 ni walhal mmg tau 17/6 hari bapa

yg penting ayg syg da sgt2
U are my sunshine :)

sejak dah mula bekerja lepas pantang ni masa d opis tersgtlah terhad 
terhad disbbkan kerja yg tersangatlah banyak
 membuatkan daku tak dpt berBW ke umah kawan2.. huhuu.. 
maaf yerr
n3 semua autopublish jerrr


rakan blogger kita eB merangkap BFF nureen kurang sihat hari ni
eB EL & sedang berehat diumah
InsyaALLAH beliau akan jlnkan rutin berBW bila kesihatan beliau mengizinkan
eb - take UR time k & rehat cukup2..  

18 comments:

eima said...

emir lg bolat dr elesya... sgt comey ..hehehe

e!ya said...

kuat sungguh ellesya pegang adik..sukaa dia dpt kwn kan

el said...

aah betul tu emir lg bolat dr kakak
kuat nyusu eh

Nens Collection said...

alahaiii...baby lg besar dr kakak la..hihi
comelllnyerrr...kalo dpt ni ciom2 pipi bulattt emel ni..;)

Anum said...

comelnya adik kakak nie

fieda said...

wah...beso adik dari kakak ni..

moga eb cepat sihat ye..

Huda said...

bulatnye emir :) muaaaah2 sikit lengan dia :)

Myra Jay said...

Kasih sayang seorang kakak terserlah ;)

Qhaifa Nur said...

dah lama nak cuba sekarang masanya yup ellesya....

wantie said...

mata ni dok tertumpu kat si emir jer. pipi tembam dia telah mengguda hatiku.

Cik T terguda la emir ngan pipi kamu tu.

Mamamya said...

uiii...geramnya tgk lengan emir yg b'ketak2 tu...

Gieyana said...

sweett...both of them mmg seiras..:-)

|| NaFiRaa || said...

comelnye~ muka emir cam muka elly lah.. cam copy n paste jek..ekekeke..

moga eb cepat sembuh..:)

Salina@IbuAqil said...

Alolololo!!
Comel dua2 pie nureen ni..
Happy daddy day to daddy jgk..
X ingat bkn bermakna lupa cuma terlepas pandang jer (ai pon sama ;p)..
Neway sbnr "setiap hari itu adalah hari utk ibu & bapa" kan dear?!
Hidup kita meriah adanya anak2 kita..
TC nureen & thanks hapdet pasal eB..
Moga eB cpt sembuh.. AmiN!!!

Bui Junaidi said...

AMBOI..CHUBBY NYA BABY EMIR..GERAM TENGOK..^_^

eB said...

tq nureen n tq all....
sbijik emir ngan elly :)

eB said...

tq nureen n tq all....
sbijik emir ngan elly :)

iizza said...

tembam tul emir tu..geram tengok..:)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011