besday boy blanje???

ASSALAMUALAIUKUM

oppssss... nak bagi tau ni ada yg jeles la
pasal n3 nureen hari ni sape ya??
hehhee... 
si dia yg jelessszzzz adalah myra @ mj
tapi dgr crita myra pon bakal ada agenda yg sama kan
agendanya pasal makan2 la
kami belum abes lagi celebrate besday boy
kali ni besday boy yg belanje.... best kan
dimana????

di sini....
last kami mai cini 27 august 2011 masa besday ellesya
so 25 june 2012 kami singgah lagi ehhehe

muka mummy anak 2 yg alwayz nk interprem

ditemani insan2 tersayang
suka la tgk pose ellesya
emir pon apa kurangnya...
x lama lagi bleh lawan kakak dia berposing hehhee

sementara menanti hidangan nureen ni biasa la kan 
harus la snap pic byk2
tp huhuuuuu.... bila sampai cini baru nureen perasan yg 
battery camera dh low
so guna anset daddy je la snap pic kali ni
klau camera anset nureen gambar x brapa cantik
mmm apa yg kami mkn kali ni

adakah ini yg slalu kami makan bila ke haagen dazs???
mmmm... awalnya mmg plan nk mkn fondue tp rasa nk ubah selera la plak

adakah 4 menu di atas???

masih sabar menanti menu yg nureen & besday boy pilih

ellesya mana???
alahaiiii.. merajuk sudah

hug ketat2..
i lioke this moment

kiss sikit...


ok menu pertama dh sampai

taraaaa..... flower blosom
uiicchhhh... ada tangan yg cepat la
terus ambik choc hiasan atas tue masuk dalam mulut
sape lagi klau bukan ellesya kan hehehe

perasmi awal mlm tue dh comot2 la...

menu ke2... paradise
untuk ke 2 2 menu diatas nureen yg pilih flavour icecream tau
yg nureen ingat
coffee, vanilla, belgium choc, strawberry, manggo, 
yg lg 6 x ingat nama penuh tp base dia hampir sama ja cuma rasa lain2

asyikkkk.....

emir dh byk kali menguap... tp mummy dia ni tetap nk posing2 

love ellesya & emir so much
&
emuah3x for daddy :P


Comments

Myra Jay said…
Huhuuu, memang jeles... :(
Tambahan ada menu baru pulak Nureen ambik, meleleh tengok... :)
Jelessssss tau :)
eima said…
huh peminat eskrim betui kan ... hehehe
el said…
ish mkn lagi uols ni
x abis2..hahahahah
enjoy the moment ok
Nens Collection said…
sweetnye 4 beranak ni..
n3 makan2 ajek 2 3 hari ni..buat sy terliur je..;)..hehe
manja209 said…
erm...sedapnye eskrem HD
ang ni asek mkn bes2 je...:)
KhaiRin : anies said…
emir kata: x pa da besaq nnt emir mkn ais krim byk2.. ms kecik2 ni tgk ja...
ieda said…
BESTNYAAAAAAAAAAAA
akk x pernah makan layie
sedap2 aiskrim dia kan ..
tapi kalau kena hubby akk nie dia x makan sbb dia cakap x kenyang huhuh
syazie blog said…
nak cookies yg mana 1? ada 2 jenis tue...ke nak 2-2? homemade coklat yg nasir kata sedap tu pun ada gak...aku x sempat nak snap pic...dah abis masuk mulut...hahaha
Qhaifa Nur said…
terliur tengok ais kerim..dah lah terkenal malah sedap lagi...
wantie said…
fuh.. sedapnyerrrrr....

baju ellysya tu lawa la. pepel girl
syazie blog said…
so 3 bekas untuk hg...3 bekas utk tok ummi...untk mak aku wat balik sndri la...hehehe...ke ada nak tambah lg?:)
lieyalatif said…
peberet lieya gak tu HD choc fondue tu.....nyum2....

sonok mkn cecah2 gitu ramai2 hehehe...
|| NaFiRaa || said…
sedapnye makan eskrem!!
sweet jek pic dalam n3 nih~
fieda said…
wah..aisrim lagi...slurrppp..
Imah Dinor said…
sgt2 terujakn tgk manu2 tu..
iizza said…
birthday siap ni..emir ker..?

sedap ais cream tu..bertingkat-tingkat lagi..:)
maszmadi said…
sedapnyer eskrim tu.....
nn lylyn said…
aiskrimmm suke3.. =) teringin la rasenye
Zie said…
sedap2 aiskrim lg
Gieyana said…
mmg awesome kt aini..plg sedap compare to BR..ouchhh HD..:-)
Zie said…
hehe lawak.. Silap 57.5 hehe silp ukur guna inci tadi hehe.. Tq bagitau
nanakimie said…
em,sedapnya nampak.....:)
ct rahani said…
sedap3.. nak jugak.. ngeee..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017