Friday, November 30, 2012

emir yang semakin lincah

assalamualaikum
autopublish

2 3 minggu ni emir semakin lincah
lincah dlm serba serbi
gd boy... :)
jom layannnzzzzz.................


nmpk nureen dok snap pic emir ja ellesya apa lagi nak gak enterpremmm...
wat manja2 mcm baby jugak...

tgk la emir.. laju betol..

yeahhh... emir dh mula nak merangkak

bkn setakat merangkak, memanjat pon iya

kakak sya pon dia panjat

kan dah kena tolak ngan kakak sya.. menangis la dia

amboiii tingginyerrr...

tapi bila dapat sarung camera nureen terus meniarap

nangis x dpt main ngan sarong camera tue

bkn tak bagi main tp gini ni la bila dpt kat emir
semuanya masuk mulut

khusyuknya ellesya dok study...
study ker tue????

hehehhe... comelnyerr gaya mulut mcm dok aim something ja

gagah perkasa kan hehee

laju dah dia...

rehat sat tgk cartoon

auuwww tergoda aiii dgn senyuman manismu...

hehehe.... cobaan nak ambik camera mummy yerr...

perghhh...... angkat momtot tinggi tue...

hugs :)

masa tgh snap gambo ni kepala sakit sgt2
sbb tgh ari tue g site alahaiii pepaham jer la bila d site kan huhuu...
walaupon sakit kpala, tetap gagahkan diri 
moment itueww penting kan :)

Thursday, November 29, 2012

wedding at setia pearl island

assalamualaikum
autopublish

18 nov 2012

majlis perkahwinan sebelah perempuan kezen mr.daddy
kezen mr.daddy org jitra kedah, wife dia org balik pulau penang
so wat majlis di cini
jom layanzzz
kami wit rombongan pengantin
sempat ellesya posing dpn setia pearl island
baju tue kain dia mmg labuh tu yg smpi tutup kasut bagai
menanti pengantin yg sedang turun dr kereta
seriusnya muka 3 beranak nih

ni dia pengantinnya

dah masuk dlm dewan segak di atas pelamin

menadah tangan mengaminkan doa
xcited ellesya kan
dok dlm aircorn mmg selesa lah

opsss tak sabar nk mkn ker?

tp emir yg makan dolu ok
hehehe... moi emir kena la bawak 
ellesya sibok ngan souvenir yg dia dpt

hugs

yg kami dpt souvenir 2 dibawah tue ja yerr
yg merah tu napkin kat c2
hehehe

tgk la emir... dok atas riba mr.daddy dia boleh teleng kepala
smpi g2 skali..
dh jd bentuk S..

ahli2 meja kami
semua ni kezen mr.daddy
MIL di jemput utk menepung tawar
eh betoi ka ni? menepung tawar sama x ngan merenjis hehee

PIL punya turn plak

sekembalinya nureen di meja, asyikkk dahaga yer emir??

minum smbil relin kat mummy yerr

inilah dia hidangan kami

ellesya mkn sndrik x mau nureen suapkan
dia ckp dia dah besar so kena mkn sndrik

mulanya mkn ngan sudu tp susah nk gigit drumstik terus guna tangan hahhaa

makan beradap

seisi kami yg dh kenyang jelajah dewan
ellesya dok main ngan bola krystal tue geram kot
mintak ellesya snap pic emir & anip tp x dpt plak gambo anip kezen emir tue dok baring dlm stroller

borak2 sebelum berangkat
yg comel berdress cream hitam tue kezen ellesya
mia marissa
2 jejaka ansem di mata n hati mummy

candid time

last pic mummy & ellesya dlm dewan
alahaiii ellesya wat x mau tgk camera plak
konon mcm candid la yerr

antik tak?? sempat lagi nureen snap b4 masuk dlm keta

wahhh.... suka la tue dpt tgk ikan kap hehhee

Wednesday, November 28, 2012

suasana di umah bila kami dpt kunjungan


assalamualaikum
autopublish

minggu lepas umah nureen tak putus2 dapat kunjungan
mulanya kami gether2 kat ikan bakaq... n3 dicini
pastu jumaat mlm sabtu gang yg sama kami gether2 tu nak mai umah nureen
balik ja keja terus g pasar malam
yerr la mana sempat nak masak2 kan
so masak jerr la kat pasar malam kan hehehe

hepinyerr depa bila jumpak gang
yg kanan tue anak member nureen
qhairin namanya dah 2 thn
gambo maknyerr x dpt nk enterprem sbb x ambik hahhaa

yg sempat nureen masak di pasar malam
satey ayam & daging + nasi himpi N kuah kacang
laksa utk mereka bertiga
nureen n ellesya bihun sup yerr
laksa belum cukup sethn x le mkn hehe

pastu minggu berikutnya mie & wdd mai lagi
kali ni sbb nak ambik nona roguy yg depa pesan

kali ke 2 mie & wdd datang bertandang
ellesya sgt2 suka sbb ada gang
cukup rapat ngan widad
tgk la siap peluk erat tau bila nk ambik gambo
mlm tue nureen wat pavlova & cake lumut

wahhh.... masing2 x sabar nak mkn pavlova yerr...

maghrib plak amsyar smpi
depa g berjimba di feringghi celebrate besday sil nureen
mama kepada amsyar ni :)
isteri abg nureen la kan hehehe

by phone tue yg kelabu ckit
emir dh tdoq time ni ngantok sgt dah dia
bleh la dukung amsyar yg baru 4 bulan

ellesya tak lepas amsyar
peluk cium tdoq sebelah lagi
yang tak tahan siap kiss mulut amsyar tue hehehe
elok amsyar da nak blk emir bangun hehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (46) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011