Friday, January 11, 2013

double 'E' at playground

assalamualaikum
autopublish

ellesya & emir
sumber inspirasi mummy & daddy

mana lagi klau bukan queensbay kan

smpi kat playground emir harus diberi upah dulu
kenyang dengan bubur nasi n susu 
baru bagi main

ellesya sabar menanti kedatangan emir

yeahhh..... hero dh msk gelanggang

opsss mummyrazzi kena candid dengan daddyrazzi la

bukan suruh repair keta tu la emir...

last kakak yg naik

seisi belajar sempoa

gaya emir mcm dh besar kan
pandainyerr dia mengira ... hehehe

comelnyerr... geram tgk aksi 2 beradik ni tau

tempat faveret ellesya

dihayunnya tali tu
mmg haven lah

zwani.com myspace graphic comments
Cartoon comments & graphics

semlm dah buka blog kwn2
tapi 2 jek sempat nureen komen
huhuuu... dah start membizi skrg nih... ;p
_________________________________________________

singgah sebentar



13 comments:

Raihana Humaira said...

bestnya...syok aih...kalau main ada geng ni...
emir pun kemain kusyuk belajar sempoa

Nens Collection said...

sweet je 2 beradik ni hehe
nnt leh jd geng rapat ni..;)

el said...

tudia mummy double e sambil bersilat atas lantai kahkahkahkahhhhh

Sidratul Muntaha said...

bagus ja anak ko mkn bubur
ank aku takdelah..
main al selagi lapo
dah lapo nak jugak mkn nasi ayam
ari2 and 24jam tanpa jemu
muak dah aku
ahahaha

Qhaifa Nur said...

tuh dia ellesya dan ada kawan untuk bermain...sapa lagi emirlah...

~MommyAida~ said...

Wahh bestnyaa..berapa kalo nak masuk tempat ni Nureen??kat sini pon ade..kalo weekend RM15

eB said...

baiknyer nureen x join sm...
kalo eB, terjoin skali... ha3

Ema Blog said...

kakak pandai layan adik

wantie said...

kalau kamu ada double 'e" . kak t ada Double 'A'. kikikikik...

memang kalau bawak anak anak kalau tak kasi dorang enjoy kat playground ni memang moncong je. ( amirul)lah tu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alololo sweet sguh 2bradik ni..kakak pandai layan adik dia yer hehe..

nureen maaf lambat sampai sini qalief br jer sihat...a'a wani bersalin kt pusatrawatan mahsuri jitra, dr anuar yg sambut dulu..wani bsalin tahun 2010....nureen org mn wani org jitra hehe

Anonymous said...

chanel outlet Boot Discount Purple 1872 Bailey Button Krinkle Purple,Discount [URL=http://www.theychanel.com/#coco chanel official website ]chanel purses[/URL] og0h03 Warm 2012,chanel handbags 1872 Bailey Button Krinkle Purple is made of merino wool and skins. It can not only wear in the winter, buy also in the spring and autumn.

MAZLIZA ABD RAZAK said...

aweet :)
aleesya nampak tinggi

Deq's Qienz said...

comelnya..suke la diorg main2 situ kan

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (7) aquarium (1) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (27) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) chef daddy (3) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (148) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (57) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir eshal (3) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (1) family (16) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (25) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (4) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (1) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (26) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (6) raya (42) recipi (19) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (2) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tasek (2) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (25) western (1) ww (31) zara (5) zara amal daniel adrian (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011