Tuesday, January 29, 2013

sambungan crita caler2 ellesya

assalamualaikum

colour pencil tuh nureen beli masa lunch time
so bila blk keja trus g ambik elly
dia mmg akan check keta
nak tgk apa yg nureen belikan utk dia
mmg tiap kali ambik dia, dia nak sesuatu
x kesah janji dia dpt
kalau bukan makanan, mainan pon ok
tapi klau x dak makanan, wajib la singgah stese minyak kan..hehhe


mmm.... apa lagi
cmfrm la dh x sabar kan
tp review dlu koleksi buku tue kat page blkg
ada yg dia nak la tuh

khusyuk tol..
janji dia yg rasmi okehh...

1st colour yg ellesya guna
offcoz la pink
hehhee....

ellesya kidal yerr
ikut daddy dia... sama mcm aerish jugak...
drgkan bff hehehe..


hasilnya...
bila dok clr dlm keta yg tgh bergerak
gini la jadinya

sebelah malamnya...
katanya tgh colourkan chrismas tree

bila duduk kat meja ni
ellesya ckp x nmpk sbbnyerr lindung bayang
so nureen ubah mengadap TV

ok.. clear...
sambung colour2..

kali ni nmpk lebih cermat

aik.... pink jugak yg jadi pilihan
tp bukan pokok tue yg pink
baju tu plak hehehe

dan hasilnya......


minggu lepas nureen EL 2 hari
khamiskan cuti maulidur rasul
so 3 hari la nureen cuti
ellesya demam 4 hari..
dari hari isnin lg dh demam
jumaat - bdn dh ok ckit, daddy ckp better dia rehat dlu
hari ni baru start tadika
___________________________________________________


jom singgah sebentar





10 comments:

Nens Collection said...

dimana2 sahaja mewarna..rajin betul ellesya ni..ni leh masuk contest mewarna ni..hehe

dhiera said...

best ye ellesya dapat color besar!

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

rajin betul elesya ni kat dlm kete pun leh kaler hehehhe

el said...

pasni adik emir leh join mewarna gak kan

Qhaifa Nur said...

dah dapat kaler..sure asyik mewarna saja NureeN......

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

suka mewarna bagus ni..nampa khusyuk jer dia mewarna

ALoNa CintamaniszLite said...

adoii...dlm kete pun dia leh mewarna?? hehe..
kira terer ler ni...hihi

wantie said...

memang girl girl la dia ni. sebab pink je pilihan hatinya. hahaha..

kalau Amirul pink tu memang tak de dalam kamus la. maklumlah boy kan..

rajin tul dia. tak pe practice make perpect

Nafira usof said...

semangat betol mewarna.. dlm kete pon mewarna jugak~

Salina@IbuAqil said...

Tekun nya dia..
Ellesya bagus pandai jaga kaler2 dia yg bnyk2 tu..
Kalo Aqil alahai asyik2 hilang..
Beli yg besar hilang beli yg kecil 12 btg pun hilang..
Adoilahhhhhh!!!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011