sambungan crita caler2 ellesya

assalamualaikum

colour pencil tuh nureen beli masa lunch time
so bila blk keja trus g ambik elly
dia mmg akan check keta
nak tgk apa yg nureen belikan utk dia
mmg tiap kali ambik dia, dia nak sesuatu
x kesah janji dia dpt
kalau bukan makanan, mainan pon ok
tapi klau x dak makanan, wajib la singgah stese minyak kan..hehhe


mmm.... apa lagi
cmfrm la dh x sabar kan
tp review dlu koleksi buku tue kat page blkg
ada yg dia nak la tuh

khusyuk tol..
janji dia yg rasmi okehh...

1st colour yg ellesya guna
offcoz la pink
hehhee....

ellesya kidal yerr
ikut daddy dia... sama mcm aerish jugak...
drgkan bff hehehe..


hasilnya...
bila dok clr dlm keta yg tgh bergerak
gini la jadinya

sebelah malamnya...
katanya tgh colourkan chrismas tree

bila duduk kat meja ni
ellesya ckp x nmpk sbbnyerr lindung bayang
so nureen ubah mengadap TV

ok.. clear...
sambung colour2..

kali ni nmpk lebih cermat

aik.... pink jugak yg jadi pilihan
tp bukan pokok tue yg pink
baju tu plak hehehe

dan hasilnya......


minggu lepas nureen EL 2 hari
khamiskan cuti maulidur rasul
so 3 hari la nureen cuti
ellesya demam 4 hari..
dari hari isnin lg dh demam
jumaat - bdn dh ok ckit, daddy ckp better dia rehat dlu
hari ni baru start tadika
___________________________________________________


jom singgah sebentar





Comments

Nens Collection said…
dimana2 sahaja mewarna..rajin betul ellesya ni..ni leh masuk contest mewarna ni..hehe
dhiera said…
best ye ellesya dapat color besar!
rajin betul elesya ni kat dlm kete pun leh kaler hehehhe
el said…
pasni adik emir leh join mewarna gak kan
Qhaifa Nur said…
dah dapat kaler..sure asyik mewarna saja NureeN......
suka mewarna bagus ni..nampa khusyuk jer dia mewarna
adoii...dlm kete pun dia leh mewarna?? hehe..
kira terer ler ni...hihi
wantie said…
memang girl girl la dia ni. sebab pink je pilihan hatinya. hahaha..

kalau Amirul pink tu memang tak de dalam kamus la. maklumlah boy kan..

rajin tul dia. tak pe practice make perpect
Nafira usof said…
semangat betol mewarna.. dlm kete pon mewarna jugak~
Salina@IbuAqil said…
Tekun nya dia..
Ellesya bagus pandai jaga kaler2 dia yg bnyk2 tu..
Kalo Aqil alahai asyik2 hilang..
Beli yg besar hilang beli yg kecil 12 btg pun hilang..
Adoilahhhhhh!!!

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017