Friday, January 4, 2013

potluck d teratak MLF - part 3

assalamualaikum
autopublish

mcm mana helmet bleh dpt kat aed plak??
apa lg posing la aed ngan helmet tue
emir dah aim dr blkg
boleh ker dia nk ambik dr aed?
aed dh pecut.. laju aed laju... emir dok ligan tue

eh.. knape lak.. emir dh berpusing blk tp aed dok buka helmet
ada yg x kena ker?

mmmm mcm ada peluang emir nak ambik helmet tue kan

makin dekat...

yeahhhh.... lawan tarikkkk........

cmfrm la aed yg akan menang kan
udahhhh lerrr emir... kamoo tue dpt jap g gigit jerrr...

kan aed yg dapat...

eh... aed....
terbalik la.....
tetap jugakkk nk pakai terbalik...

hahhaa... emir kat blkg dh gelakkan aed kan

ada aku kesah... ahhahhaa
maintain macho ngan model ketenya

opsss..... patut la helmet dpt kat aed
ellesya dpt topi yg lain
so masing2 ngan topi yg comel

yg ellesya pakai tue kami beli masa kat langkawi
yg aerish pakai tu beli kat penang rasanya

ellesya mula pose melentik
ada yg bertanya, sebaya ke drg ber2 ni??
hehhee... nmpk sebaya kan
aerish 4thn ellesya 5thn
nmpk sebaya sbbnyerr
ellesya besday aug 2008
aerish plak jan 2009
juz beza 4bulan jerr sbb tue nmpk sebaya kot :)

eb dah mula menembak kat blkg tue

hehehe.. siap ajak aerish menari ballet lagi
aed.... tgh tackle uncle nasir sbbnya nak main game
alaa... anset aunty tue x der game la aed

mula dah memanjat
teringat sama mcm kesah ina @ ibu aqil masa g umah eb ri tue

masih mencoba yerr

emir wat apa tue??

laci tue pon nk buka kerr??
boleh kerrr tu???

_________________________________________________

jom singgah





bersambung

 

20 comments:

Myra Jay said...

Aed - Aku tetap Aku..

Emir cuba mengejar..

Ellesya ngan Aerish je mantain gegirl... :)

Apapun comel..

Nens Collection said...

haha..budak2 la paling hepi skali..
mesti lps balik asik sebut2 je nk jupe aerish kan..hehe

eB said...

stujuuuuuuuuuuuuu ngan Myra & Nens... h3...
klakar la Aed kan? ;p

MAZLIZA ABD RAZAK said...

huyooo....
dalam rumah pon pakai helmet (",)

**dah terima email

el said...

ritu pun aed ngis2 nak henpon aku
aku serba salah nak bg..nk bg kang riso henpon baru hahahaha
jenuh jugak nak pujuk ..tp dia ok pas2 tu..terbaik lah aed

fazrulnoor said...

beso dah anak ko

ieda said...

ahaha aed lagi .. ekkee ...
memang kelakar betul si aed nie ..;)

Zura@Iwan said...

ni ceta helmet ngan topi ke weh..hikss...

Qhaifa Nur said...

bila dah jumpa geng...ada saja benda nak dibuat NureeN...
siap pakai helmet, comelnya.....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy diorang dapat jumpa main sama²..^^

Nafira usof said...

hehehehe.. comelnye budak2 tu main sama2 kan.. sweet sgt~

Kesuma Angsana said...

budak2 cukup happy ye

mamalieyna said...

Happy anak2x dpt jumpa kawn kan :-)

Nureen, ina guna tab tak rti copypaste link :P..

Nureen cek kt n3 13 mei 2011.. :-)

wantie said...

tu la kan beza bulan. nampak sebaya tu

ALoNa CintamaniszLite said...

rajin ikut citer budak2 ni ye utk amek gambo dorang, hehe..

Cho Zila said...

nampak ngat kehepian mereka bertemu...

wan nurul hezrina abd halim said...

Yg gugurl dgn sifat gugurlnya,yg boboi dgn hal boboinye.besaqdah ank2 smuanya

ieda said...

oh ya ..

dear .. akak TAQ tau

http://iedaimmi2.blogspot.com/2013/01/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

IntaNBerliaN said...

comel betul dorg ni :-)

*thanks tau nureen pasal tips tu.. next time harus cuba tips tu.. :-)

Mimie said...

alahai comlenye

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011