Wednesday, January 16, 2013

dua jam kami dlm keta

assalamualaikum
autopublish

bila keta dah msk spital
kami plan strategi baru
keta kami bakal meletoppp
kahakahhh...
meletop ni maksudnya daddy akan buat keta jd lebih power
perrghhh power puff girl, kata ellesya
alahaiii... apa kes ngan PPG hahhaa...

kami teman daddy 2minggu lepas
turun jelapang kat tmn meru beli brg2 keta
bertolak dr png pkl 11.30pg smpi around 2.30ptg
setiap R&R kami singgah toilet
sbb anak dara kami tue dh free drypers

bila smpi c2 ingatkan kedai tue kedai spare part
ropanya kedai pomen
so daddy suggest kami tunggu ja la dlm keta
klau nk trun skali mcm x selesa jer 'berminyak' kann

jom layan kami sepanjang 2 jam didalam kereta...

ellesya wit lolipop
beli masa singgah caltex isi minyak

posing sexy woooooo

emir pon nak join samerr okerrr
suka sungguh main air liur

amboiii.. sukanyerr dia
nmpk gigi 2 btg.. gigi atas 2 batang pon dh tumbuh

opsss seriusnya... apa jd???

hahhaa... sambung gelak balik yerrr

menjelajah emir dlm keta semahunya

kakak sya... tutup cikit.. hehehe
 baju tue dah lerr singkat, nak pakai jugak mmmmm

posing2 terbaekk dr ellesya & emir


dah dapat dahhhhh

baik punya nganga

mmmm nyum nyum sedapnyerr dpt gigit
org kata tgh gatal gusikan sbb gigi tgh tumbuh

di gentel2nya tali beg camera 

penat kerr???


emir yg ensem :)
baik2 yerr... takot jatuh ke dpn plak

awat dok sondoi sofa tue??

mcm ada mission jerrr....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni la mission nya
ellesya start panjat2 dlu

dah tinggi la tue
smpi kena tunduk2 aaa

opsss nmpk dah under merah tue hehhee

pose comel utk semua yerr

emir tak ketinggalan okehhh

kakak sya dok gelakkan emir
yerr la.. x padan ngan kecik baru 9 bulan 
wat aksi mcm org besar...

yeahhhh.. berjaya sudahhh...

ada mission lg ke emir oiii....

dok belek dashboard plak dahh...
dah bersih pon

ahahhahaaa....
tgk nih... dok berebut plak nk naik
skali emir tarik rambut kakak sya daaaa.....
menjerit kakak sya dlm keta...

depa 2 dok bincang nak main apa plak pas ni kerr???
hahhaha x dak maknanya...
emir dh ngantok.. penat main terlena atas riba mummy dia nih hehhe :)

bila daddy dah sattle beli bagai dlm pkl 4.30ptg
kami terus balik jitra umah PIL
singgah R&R bkt gantang, dekat bukit merah tue
mkn2 kejap sbb kami belom lunch
juz mkn cucuq n satey yg nureen tapau dr umah

elok dlm pkl 6lebih kami gerak dr R&R
adussss tersangkut jem daaaa
dekat2 1jam setgh jgk la
ada xciden ropanya.. punya la pjg
ada lori hampir jatoh jmbtan rasanya
daddy pon hampir tukaq plan x jd blk jitra
tp d sbbkan minggu dpn tue nk siapkan keta n ada brg yg nk d beli
so kami teruskan jugak perjalanan 2jam lagi ke jitra
alhamdulillah selamat smpi :)

mayb nureen tak masuk opis ari nih
kena join perhimpunan perdana sebelah
Bangunan TM ESK, Lebuh Ong Chong Keng, Georgetown, Penang
dekat ngan opis daddy...
kot2 bleh lunch ngan daddy ke tgh ari ni bestttt :)
______________________________________________________

jom singgah




15 comments:

kasihredha said...

Ni sure elly Dan emir bosan mnunggu dlm Kereta ni hihi

MAZLIZA ABD RAZAK said...

seksinya alesya....
anak saya pon suka gak panjat kat ats belakang tu, apa yang syoknya tak tau la. mungkin syok nak jatuh kot :)

abah khalisha said...

Ayoooo..seksi..tutup mata

eima said...

jauh nye sapai ke jelapang daddy pi buat keta...fuh fuh

el said...

sexy sgt ellesya tu hahaha

kelakar tgk emir..xpadan ngan kecik tu dia...haha

arwen start umor 3 taun dah free drypers..dulu danish 4 taun..

Gieyana said...

seksaa anak dara hg..ekekeke

comey Emir..

Nurul EL-Huda said...

hahaha..... comey ben0w perangai kakak adik..... c(:
mesti boring sgt2 dh tue....

wantie said...

bila dah bushan. explore sampai cenggitu sekali. sabo je lah.

..:::FIRDAUS@HUDA::.. said...

sakan sungguh...mujuq keta besaq..mau keta kecik...hm...

~MommyAida~ said...

hihihi..nasib dua beradik ni enjoy je dok dlm keta..klo tak,jenuh jugak nk comfort kan depa..Wow kak Ellesya..sexynya..hihihi..Emir pon sama naik cam kakak jugak..hihihi

Qhaifa Nur said...

kalau akak NureeN 2jam dlm kete..pening2 tgk gelagat anak-anak...mula aja diam lepas tu ????

Zura@Iwan said...

cekci la elly...hehe..

amboi..sure boring tggu smpi 2jam tu..huhu...depa tk buat pangai tak per la...

Kasih Damia said...

geram plak tgok emir...damia baru naik 2 btg gigi bwh je,skg da bejalan 3 4 langkah...bes sgt..^__^

Nafira usof said...

hahahaha.. sabor jer laa.. sepenuh hati 2 orang tuh main dalam kete.. pandai betol emir panjat yer.. tinggi tuh~

Imah Dinor said...

dua jam...lama tuh...mcm aksi dua bradik ni...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011