Thursday, January 31, 2013

sunday at secret recipi

assalamualaikum
autopublish

dari subway singgah OFO n berehat sebentar di secret recipi
perghhhh.... xtvt yg penuh 
masa ni la waktu yg terbaekkk bersama anak2 & suami

plan nureen
lepas kuaq dr OFO nak ajak daddy terjah QUAY
tapi daddy ckp panas lagi.. klau g mlm selesa la
so cancel.. kami terjah len kali
tgk Gie & Zura dah terjah Quay.. mcm besttt jekk

klau dpt sudu n chopstik mcm ni
agak2 la, apa yg kami order???
hehehe
offcoz la makanan berkuah kan

chicago cheese cake daddy yg punya


durian cheese cake ellesya yg punya
mcm x percaya, ellesya yg pilih sndrik tau

daddy ngidam banana split
hehehe... oppssss, jgn salah paham yerr

ice blended coffee caramel & strawberry yogurt
sape punya???
coffee nureen lerr... mmg peminat tegar coffee skrg nih
yg satu lagi klau dah warna pink tuh offcoz la ellesya kan

perghhh... wallaweiii...
ni nureen punya
bila dok watsapp2 ngan member2 sek
dok bercerita sakan pasal ni...
tomyam kung
mmg menyengat weiii...
berasap telinga... perghhhh....

emir... hanya susu botol yerr...
tp... tak kan dia nk tgk saja kan
dah pandai skrg nih, apa yg kita mkn dia pon nak....
ada la suap secalit 2 icecream n cake utk dia
hehhee.. tp ckit jerr k, sekadar merasa
tgk la.. gigi atas n bawah dah tumbuh, asyik nk gigit puting jekk

cheese cake yg daddy angkat tue bakal masuk dlm mulut nureen hehehee.... perghhh...

aksi memberontak kerr... hahhaa

bila perut dah kenyang
mula la nak main sana sini..
sbb tu la suka pilih yg ada sofa mcm ni

baju baru beli kat OFO, terus pakai...

sporting abesss walaupon baru bangun tdoq

nak ambik camera la tuh
daddy suuurrrr jek..
ngantok ker??

aksi menggoda ke tergoda hahhaa

smpi ternganga mulut emir
apa la yg menarik perhatian dia yerr??

mummy pon nak interprem jugakkkk

skali ngan meja2 emir nak gigit tau
sbb tu la daddy letak tangan mcm tu

eh.. dah pandai ngorat yerrr....
amoi tue ckp, emir siap angkat kening sebelah lagik hehhee

ellesya dok abeskan banana split
mkn durian n icecream
rasa sbb ni la ellesya demam smpi 4 hari

dekat ngan secret recipi ni ada sunshine
so singgah la sat cuci2 mata
kami 3 beranak dok berposing sakan sementara tgu daddy wat pelaburan kejap hahaha...

nureen mmg x brapa pandai ambik gambar by mirror
sbb tue suka try byk kali

si gadis cermin

hehhee... x tahan tgk kaki siap bersilang tuh

amboiii.... 

tapauan pon ado yerr
absolute chocolate cake - member ckp sedap so try la hehee
choc mud cake - my faveret


________________________________________________


jom singgah sebentar





14 comments:

Nens Collection said...

suke tgk elesya makan..gaya die mak oiiii...model cilik ni..hehe

el said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhh hahahaha

Anum said...

sedapnya....

Huda said...

sedapnye tengok rupa kek dan shake tu :) nyum3

Zie said...

alahai kek tak menahan den... aduh emir dah banyak gigi yer.. syok tak leh gigit kakak sya...

Qhaifa Nur said...

ni yang tak tahan bila tengok menu SR...memang terliur NureeN

wantie said...

sedapnya... betul ke tom yam tu sedap? nanti eden torai k.

Ema Blog said...

suka tgk nureen..sangat enjoy dengan kehidupan

Nafira usof said...

perrghhh.. melelh air liur nak habeskan baca n3 nih.. sedap2 belaka.. terliur!

Cho Zila said...

akak suka tomyam kung kat SRni tapi lama dah tak pekena.. kena pi ler jugak kot... alo22 budak comeltu kemain tengok cermin...

adianiez AIDA said...

ada 2 feveret aida ~cheese cake tu & choc mud cake... sedap nyerrrr... sib baik SR jauh dari ofis ni!

HazeL said...

isshhh dah lame tak mkn durian chese and tom yum kung....misi mencari secret recipi!! hehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Sedapnye...semuanye menyelerakan...tak pernah lagi makan tomyam kung kat SR,..macam sedap tu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah sedapnyerrr kek

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011