Thursday, January 10, 2013

e.m.i.r

assalamualaikum
autopublish


emir areeq bin mohd nasir
laki2 yg mempesona & baik budi
14 april 2012
2.75kg @ 4.30 ptg
terkini : 8 bulan 3minggu
berat : 8.3kg
progress : dah mula berdiri & meniti 

pelbagai mimik muka yg sempat nureen candid
jom layannzzzz.....

 muka bucuk

 terkejut

 nett nott

 aksi apa ni ya
cuba berpaling tadah kerr

 khusyuk nonton cartoon

 sporting abes bila nk ambik gambo

 curi2 pandang TV

 hepi bila di sakat

 pic candid yg paling nureen suka tgk
comelnya anugerah dariNYA

 cobaan menerkam camera

terkesima ke???
terpanggil ngan iklan TV kot hehhee

_____________________________________________

jom singgah







 

16 comments:

~MommyAida~ said...

Emir si comell..suka tengok dia ketawa..nampak happy sangatt..hehee

Kasih Damia said...

damia same mcm emir....bile ade iklan je trus gelak sorg2...hehehe

el said...

emir ni ikut muka sape lah ea...muka nasir pun x..muka ang pun x...tgu dia besor skit lagi..ke ms preggy ko kenan kat sape2 ni hahahahaha

Nens Collection said...

bab kata kak eb..emir x comel daa...tp hensem!!..hehe

nenot said...

hi si comel :)

Ismaliana Sulaiman said...

cantik mata emir... gigi dah 2 btg yer :)

Qhaifa Nur said...

tak lama lagi bole jalan...seronoknya NureeN.......

watyz said...

emir makin ensem... :)

Nafira usof said...

comel~ secomel maksud namanye~

Zura@Iwan said...

cute dia...

ala cyg2..hehe

Mimie said...

comelnye die

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alololo comeynyer dia hehe

MAZLIZA ABD RAZAK said...

comelnya emir :)

eB said...

yg pasti eB encem... he3

eB said...

eh silap... camno leh kluar eB laks tuh... ha3... fensan... emir la hensem auntie eB oiiiiii... adeh ;p

Deq's Qienz said...

kiutlahh ank truna nih..besaq nt sure nsem.hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011