Thursday, January 3, 2013

potluck d teratak MLF - part 2

assalamualaikum
autopublish

lepas lunch masing2 dah kekenyangan
relax la kejap smbil layan TV kan
nureen layan kerenah anak2 la yerr...
jom sama2 kita layannzzzz....

ellesya mood dah ok
perut dah kenyang hati pon senang
aed... gantikan emir ker??

ni kali ke 4 ellesya & aerish jumpe
mmg nama masing2 dh ingat
bagus betoi la depa 2 ni
belajaq sama2 yerr

nak tau tak
ellesya & aerish ni ckp campoq2 tau
kejap speaking kejap ckp melayu
lain2 bahasa x der la hehehe


ellesya gaya mcm dia seorang cikgu yerr
siap sebut nama binatang tue
ada jgk minta aerish teka hehehe... 

aerish bleh jd ahli gimnas tue
mcm2 aksi dia ari tue

emir & aed belom gang
yerr la aed ngan hal dia "ada aku kesah" bak kata eb
emir ngan hal dia yg suka berdiri n meniti

mana pegi diusungnya keta2 comel ni

emir tgk je ker??

x dernya nk tgk saja...
seeee... aed dh tepis tangan emir
klau emir ambik semua msk mulut la hehhehe

tersusun indah model keta james bond tue

anak dara 2 org ni plak asyik ngan kad2 binatang tue

bertukar topi lak yerr

ellesya siap suruh aerish pejam mata
pastu bila aerish buka mata...
wat2 terkejut tgk gambo yg ellesya bakal tunjukkan hehehhee
lawak tol la
pastu aerish akan menjerit la terkejut hehhehe
aerish mintak tukar balik..
dia x nak pakai helmet la...
adakah mereka akan bertukar topi???
kita tgu n3 esok yerrr

__________________________________________________

moga panjang umur
dimurahkan rezqi
amin....
__________________________________________________

jom singgah





bersambung

 

16 comments:

Nens Collection said...

bestnyerrrr...budak2 la paling hepi bila berkumpul kan..

hepi besday yg ke 28 buat syatirah..

Myra Jay said...

Macam2 gaya diorang berdua ni ye... :)

Happy je nengok :D

MAZLIZA ABD RAZAK said...

best kan kalau lepak ramai-ramai (",)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

eh..lupa

ni email : mazliza09@gmail.com

eima said...

ceria je kan ....

Zura@Iwan said...

seronok la depa ada geng...hehe..

wahida said...

budak2 kalau berjumpa, habis semua brg permainan dorang bwk keluar...ekekek...

anak2 aku lah tu...

Fieza79 said...

wahh perjumpaan blogger kecik eyy...mesra nya nmpk..ye la dh 4 kali jumpa tu..ptut la nmpk sma2 mesra alam je bdk2 tu hehe

dhiera said...

seronok budak2 dapat ramai kawan. mak2 semua boleh la syok bercerita.

el said...

main part2 pulak bila nak abis hahaha

Nafira usof said...

olololo.. sweetnye 2 princes tu main~ comel~

RedRose said...

anak2 yg suka and pandai berkawan ni biasanya jenis positive thinker and berani mencuba. sis sgt bertuah tau to have one of em. ^__^

eB said...

hik3. msh tringat png. so sengih srg2 ;-)
ooooo nk nek cameron yer? biler tuh? kami blk ipoh end of the mth ;-)

syazie blog said...

oo...ni la rupanya ang call tanya umur aku mlm td...hahaha...tq tq tq...

Ema Blog said...

sama baya ke umur elesya dn aerish tu

IntaNBerliaN said...

seronok dorg main2 kan..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011