Tuesday, January 22, 2013

kuak lentang double 'E"

assalamualaikum
autopublish

yeahhh... esok cuti
bleh dok golek2 atas katil kan
layannzzz.....
nureen snap masa mlmnya
msk bilik nk tgk keadaan anak2...
sbb emir & elly ni klau tdoq
king saiz pon x muat

tp sebaliknya yg nureen nmpk
asyikkkkk......
slalunya ellesya akan marah2 klau emir tersentuh ke apa ker kat bdn dia
tp ni maknanya ellesya mmg dh x sedar la ni

susu botol??? mmg kadang2 ellesya request
ssh nk tinggalkan
emir - rambut tetap pacak ok.. hehehe
mlm berikutnya....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
eh... ni apa plak gaya emir?
mmg gini tau emir tdoq
tak lenguh ker???


zwani.com myspace graphic comments
Hugs graphic comments
_________________________________________________

singgah sebentar



13 comments:

Anum said...

wow nie betul2 tido puas

umi alya said...

tengok ellesya & amir tido, akakpn dah terasa ngantuk plak...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

oh, heaven sungguh kalo dpt sambung tido ujan2 cenggini..
tp apakan daya.. makcik kena kije.. huhuhuhu

Sidratul Muntaha said...

cules betul2 budak2 ni tido
ahaha..
comel2 belake

Qhaifa Nur said...

NureeN, itu gaya tido anak-anak kita...kalau kita sendiri macamana rupanya...takutnya nak tengok he..he..

Nafira usof said...

alahaiii.. sweetnye 2 badik tido..
kalo anis dia tak pe adik dia tido dekat ngan dia.. tapi adik yg tak suka di himpit.. tapi zura x bagi 2 org tuh tido dekat2.. takut kena lenyek plak adik dia.. kakak tido lasak..

el said...

ok next en3..kuak lentang mummy daddy double E..yeayyyyyyyyyy haha

wantie said...

style sape la dia tido tu. mummy ke deddy? hikss

ieda immi said...

alaa sweetnyeee'
ekekek budak2 dikk
even anak2 akak pun sama ..
dah macam2 gaya ;)

Zura@Iwan said...

sonok tgk anak2 tido...aku suka tgk laki n anak aku tido..hehe

LYAfrina said...

paling tenang bila tgk muka ank time tdo..

amboi mcm 2peseng style tdo..nmpk nyenyak btul

rohayu osman said...

mcm2 gaye ank tido nie..

ALoNa CintamaniszLite said...

ntah apa ler mimpi budak2 ni?? hehe..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011