Monday, January 21, 2013

NISSAN TEANA dlm gengaman

assalamualaikum
autopublish

1stly nk bg tau la
nureen start 2013 ni jarang berbw
n3 semua autopublish, nureen draft siap2 habuan seminggu
sempat jugak 2 3 buah umah nureen singgah
ada yg singgah tp x smpat nk komen
ada yg dah buka tp x sempat nak baca
d sbbkan member opis dah cuti bersalin
so mmg keja dia nureen nak kena cover la
keja kita dh byk campur keja dia lagi mmmmm pepaham jerr la kan
maaf yerr, nureen bukan x nak tinggal jejak
yg mana sempat nureen balas nureen akan balas
mana yg tak sempat tue, maaf yerr

kembali kpd tajuk n3
kuang3x... mimpi naik kebulan la klau dpt keta ni kan
tgk la rega dia.. perghhh...
monthly ni agak2nya brapa?
x kira downpayment lagik

ellesya soang ja asyikkk kan
pose brani dlm kereta
ala2 gadis litar ker hehehe...

amboiii... pandai ke baca sticker dlm keta tuh

klau keta x yah tekan pedal minyak gini la cara bawak dia yerrr

tersipu2 malu kerr

emir as usual 
akan isap ibu jari kaki
tp d sbbkan dia pakai sluar tue, so isap kaki sluar je la yerr

ellesya dh mula dpt gang

siap tutup pintu keta
test drive kerrr??

daddy???
hahhaha bagai beria2 nak beli keta yerr
promoter tue mmg sembang bagai nk rak
mcm2 dia promote, siap tanya budget monthly la hehehe

dr teana pindah ke silvia 
wahhh haven kan
ellesya mudah mesra
dah jd gang kan ngan amoi ni
walaupon beza umur, ellesya tak kesah janji dpt main

emir dh mula mengantok
so nureen kena la dokong, dia dah x mau duduk dlm stroller tue

apa la yg depa 2 ni dok buat yerr
baca pamphlet ka? hahhaa

kejar sana kejar cini
x penat kerr??

menari ballet plak yerrr
tarian faveret ellesya

siap bleh ajar amoi ni ballet lagik hehhee
ni bkn nureen yg snap yerr tp mama si amoi comel tu yg snap

tue tgh plan baekk punya
tp nureen x pasti la bahasa apa yg depa sembang

mama si amoi comel tue kat meja berbaju purple
pusing keliling meja n keliling tembok
hahhaa..... msk keta ja ellesya dh lena penat la tuh
hehehhee

____________________________________________________





16 comments:

Anum said...

wow mahal nie sis

~MommyAida~ said...

huishh mahalnya Teanna ni..kalo aida mmg tak mampu..hihi..suka tgk Ellesya berkawan..friendly sungguh!!hihihi

mamalieyna said...

hehe..layan mata jerlah nureen ye.. ^_^

cepat dpt kwn ellesya..bagus2x..

*samalah kita nureen, mlh sejak 2012 lagi, n3 semuanya pun autopublish..non ado maso kt opis. dan dh block pun FB n Blog ni.. BW pun dh kurang..hu~

Gieyana said...

boleh beli umah sebijik ni noh..mana tau satu hr nnt uols leh pakai..

Nens Collection said...

in shaa allah..ade rezeki kite nnt kan..teringin jugakkk

eima said...

tak mampu aku nk membeli lalu nengok je boleh la nk pi tanya pun segan hehehehe

manja209 said...

teanna....huhu
mahal kte ni,aku xmampu nak beli...mimpi tdo jela mampu..hukhuk

Qhaifa Nur said...

klau ada rezeki lebih, nak saja yup NureeN...cantik memang cantik..

Zura@Iwan said...

inshaAllah satu hr hg bleh rembat kan..hehe..

elly mmg ramah..mudah mesra..

ALoNa CintamaniszLite said...

wah....leh rembat ler sebijik ni, nureen...hehe..

ALoNa CintamaniszLite said...

wah....leh rembat ler sebijik ni, nureen...hehe..

Nafira usof said...

mana tau dapat sebijik kan~ best2~

wantie said...

rembat je Nureen . hahaha.. kalau kak t tak mampu lagi kot.

el said...

aah alang tgk bajet tu rembat seketul..hehehe

LYAfrina said...

sama la dgn lya.bw mana y sempat... entri pon autopublish..

nmpknyer elly sgt2 bkenan dh dgn kete ni

eB said...

eB lagi la. bln dpn kot baru leh pln bw. ssh nor nk online.
ader rezki insyaallah nureen. boley jerk. kami nk tmpg tau. he3

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011