sunday at subway

assalamualaikum
autopublish

plan baekkk punya
weekend lepas
mmg seisi nak makan2 nak shopping2
wallaweiii... dah lama x wat mcm ni kan

gambaq ala2 mcm kat genting plak
ada kabus bagai..
walhal kat penang jekk.. tp suasana dlm kedai ni mcm kat sana jekk
hehehe.. ke hint kat daddy nak ajak g sana :P
kami serbu subway dekat ngan gurney
daddy tgh meng'order' kat blkg nun, yg berbaju biru gelap
sbbnyerr nak g shopping baju2 kat OFO
dekat la ckit kan, pas mkn bleh p terus

ellesya tengah dok pujuk emir
pujuk apa????
pujuk sbb dia nak duduk dlm baby chair tue
hehhee

ada satu ni jekk... yg lain dh org ambik
emir x dernyerr nak bagi kan
tgk la... mcm2 cara ellesya dok pujuk

akhirnya... pasrah
baik layannn moi@bubur nasi yg nureen bekalkan utk dia...
sedap ooooo...
moi ni jugak ellesya suka mkn kat tadika dia
nureen wat muka tebal tanya recipi tau hehhee

makan dengan muka pasrah yerr

"tak nak kwn ngan emir" hehehee
dok kira apa plak tuh??

kami duduk paling rapat ngan dinding...

emir... nureen bawak jugak bekal moi
tapi dah mkn dlm keta masa otw ke cini
so dok kat c2 mkn biskut la yerr
berlemuih @ comotnyerr dia...
budak2 sebaya emir mcm ni suka nak mkn sendrik kan

muka hepi sbb biskut tue sedap ke sbb menang dpt baby chair nih hehhee....
pergghhhh.... menu kami dah smpi
2 bijik pon dah kenyang
daddy - sweet onion chicken teriyaki
mummy - roast beef 

licinnnn.... sehingga menjilat jari
abes jek lunch kami terus g OFO
punya la khusyuk dok pilih baju anak2 n kami 2 laki bini
smpi terlupa nak snap gambo yerr.. hehhee
_________________________________________________


jom singgah sebentar





Comments

Anum said…
salam pagi sis
ala tomei2
Nens Collection said…
ololo..emir makin hensem..beza benor masa kecik..;)
e!ya said…
wow subway sedapp..nyum2
emirr makin macho laaa..hehehe geram tgk
terpaksa jugak kakak mengalah nak duk kat baby chair ye.. :)

Tak pernah makan kat Subway..nampak sedap..
el said…
aku x mkn pagi lg ni..mmg terasa lapaqqqqqq sgt2 tgk subway mu tu haha
dhiera said…
tak pernah makan dekat subway. hubby tak nak bawak ke sini~
Qhaifa Nur said…
teringin nak singgah subway NureeN..
nampak terliur pulak...
bila emir duduk macam tu rasa dah besar ya...senyum lagi
nea lopah said…
chomel nye anak dara... salam singgah..apa khabar. done foolow sini juga. jemput singgah blog saya.
Ema Blog said…
ellesya masih nak duduk ldm baby chair..alahai tak dapat..merjauk nampaknya
subway nampak sedap la..comel jer nengok dua bradik ni
wantie said…
adei... ko buat aku terasa nak makan subway tu la. pe kata kita terjah bawah office Zura...

hahaha..
Nafira usof said…
lamanye tak makan kat subway~ teringin plak tetiba~
Zura@Iwan said…
aku kdg2 ada duit ket breafast la subway..haha..
hehe...kelakar pulak kakak tingin nk dok kat kerusi baby tu....
tp nasib jgk ler dia jenis memujuk bkn jenis memaksa sampai last2 dia jgk yg menangis balik, hehe..

lieyalatif said…
lieya pun suke subway jugak....sedapppnye lahaiiiiiii......kalo yg panjang tu pejam mate pun leh abiskan hahhahahah
eima said…
tak penah mkn subway ....hehehe
maszmadi said…
sian ellesya yerk, mengalak kat adik dah sekarang... hehe
adianiez AIDA said…
aida teringin nak makan subway. but, kat melaka takde!!!!

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017