Wednesday, January 30, 2013

sunday at subway

assalamualaikum
autopublish

plan baekkk punya
weekend lepas
mmg seisi nak makan2 nak shopping2
wallaweiii... dah lama x wat mcm ni kan

gambaq ala2 mcm kat genting plak
ada kabus bagai..
walhal kat penang jekk.. tp suasana dlm kedai ni mcm kat sana jekk
hehehe.. ke hint kat daddy nak ajak g sana :P
kami serbu subway dekat ngan gurney
daddy tgh meng'order' kat blkg nun, yg berbaju biru gelap
sbbnyerr nak g shopping baju2 kat OFO
dekat la ckit kan, pas mkn bleh p terus

ellesya tengah dok pujuk emir
pujuk apa????
pujuk sbb dia nak duduk dlm baby chair tue
hehhee

ada satu ni jekk... yg lain dh org ambik
emir x dernyerr nak bagi kan
tgk la... mcm2 cara ellesya dok pujuk

akhirnya... pasrah
baik layannn moi@bubur nasi yg nureen bekalkan utk dia...
sedap ooooo...
moi ni jugak ellesya suka mkn kat tadika dia
nureen wat muka tebal tanya recipi tau hehhee

makan dengan muka pasrah yerr

"tak nak kwn ngan emir" hehehee
dok kira apa plak tuh??

kami duduk paling rapat ngan dinding...

emir... nureen bawak jugak bekal moi
tapi dah mkn dlm keta masa otw ke cini
so dok kat c2 mkn biskut la yerr
berlemuih @ comotnyerr dia...
budak2 sebaya emir mcm ni suka nak mkn sendrik kan

muka hepi sbb biskut tue sedap ke sbb menang dpt baby chair nih hehhee....
pergghhhh.... menu kami dah smpi
2 bijik pon dah kenyang
daddy - sweet onion chicken teriyaki
mummy - roast beef 

licinnnn.... sehingga menjilat jari
abes jek lunch kami terus g OFO
punya la khusyuk dok pilih baju anak2 n kami 2 laki bini
smpi terlupa nak snap gambo yerr.. hehhee
_________________________________________________


jom singgah sebentar





19 comments:

Anum said...

salam pagi sis
ala tomei2

MAZLIZA ABD RAZAK said...

suka tengok alesya :)

Nens Collection said...

ololo..emir makin hensem..beza benor masa kecik..;)

e!ya said...

wow subway sedapp..nyum2
emirr makin macho laaa..hehehe geram tgk

LiLy @ MaMaQiStInA said...

terpaksa jugak kakak mengalah nak duk kat baby chair ye.. :)

Tak pernah makan kat Subway..nampak sedap..

el said...

aku x mkn pagi lg ni..mmg terasa lapaqqqqqq sgt2 tgk subway mu tu haha

dhiera said...

tak pernah makan dekat subway. hubby tak nak bawak ke sini~

Qhaifa Nur said...

teringin nak singgah subway NureeN..
nampak terliur pulak...
bila emir duduk macam tu rasa dah besar ya...senyum lagi

nea lopah said...

chomel nye anak dara... salam singgah..apa khabar. done foolow sini juga. jemput singgah blog saya.

Ema Blog said...

ellesya masih nak duduk ldm baby chair..alahai tak dapat..merjauk nampaknya

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

subway nampak sedap la..comel jer nengok dua bradik ni

wantie said...

adei... ko buat aku terasa nak makan subway tu la. pe kata kita terjah bawah office Zura...

hahaha..

Nafira usof said...

lamanye tak makan kat subway~ teringin plak tetiba~

Zura@Iwan said...

aku kdg2 ada duit ket breafast la subway..haha..

ALoNa CintamaniszLite said...

hehe...kelakar pulak kakak tingin nk dok kat kerusi baby tu....
tp nasib jgk ler dia jenis memujuk bkn jenis memaksa sampai last2 dia jgk yg menangis balik, hehe..

lieyalatif said...

lieya pun suke subway jugak....sedapppnye lahaiiiiiii......kalo yg panjang tu pejam mate pun leh abiskan hahhahahah

eima said...

tak penah mkn subway ....hehehe

maszmadi said...

sian ellesya yerk, mengalak kat adik dah sekarang... hehe

adianiez AIDA said...

aida teringin nak makan subway. but, kat melaka takde!!!!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011