Thursday, January 17, 2013

progress emir terkini.. 9 bulan 3 hari

assalamualaikum
autopublish


semlm dh tgk kat n3 nureen
mcm mana emir n kakak dia beraksi dlm keta
tu bila dlm keta
ni bila d umah plak, sebelum kami gerak ke jelapang
layannnzzzz..................................

lebih suka bebaskan diri dr duduk dlm walker
ada sebabnya kan
dah dpt teka ke sebabnyerr???
hehhee...

sayang sgt lerr tuh ngan meja study kakak sya tue

awat nih??
ushar line ke? clear ke x?

apa la yg emir dok pikiq ya...

agak blurrr tp jelas kan maksudnyerr....

eh2... ada yg lebih menarik perhatian la
cartoon mmg no 1 tau!!!!

okehhh... sambung balik...
sampai terjengket2..

aik.... mmg sebijik kakak dia
klau cartoon mmg tak leh lepas

ok... xtvt diteruskan
usaha tangga kejayaan...

yesss.... dah berjaya!!!

ooooo.... ni dok menyanyi ka dok belajaq ABC

smpi ternganga emir tgk cartoon

hahhaa... nk snap dlm masa yg sama dok risau takot emir jatoh
sbb tue pic jd blurrr

tgk la.. aksi berani dia

haaa... tau pon tinggi..
nak turun x bleh dok merengek hehehe...
klau emir x ddk dlm walker mmg nureen x leh kemana
klau x mcm ni la jdnya hehee....

____________________________________________________



12 comments:

Anum said...

salam sis
rasa sekejap je masa berlalu kan

watyz said...

rasa mcm sekejap je kan. la ni emir dh 9bln pon... :)

e!ya said...

salam lama xmsuk sini emir pon dah besarrr..melasak sekarang erk..aktif

Nens Collection said...

usaha tu panjat meja tu..berjaya!..emir yg hensem!

Syima ~Mama Kyra~ said...

dah makin lasak ye..tak lama lg emir bole belajar tatih ye =)

el said...

hahaha comey lah dia..keje nak panjat je eh

Qhaifa Nur said...

dh tak bole duduk diam kan emir...berjaya pun duduk atas meja tuh...

Zura@Iwan said...

suka tgk dorang xplore gini..

dh pandai mcm2...

bila dorang bjaya dorang suka kan..tgk emir suka je bila dpt panjat tu..sweet..

Imah Dinor said...

klu boy mcm ni la...ni blum lg boleh bjln tu...lasak emir ni kn..

~MommyAida~ said...

hihihi...suka tgk gelagat Emir..cute sangattt

wantie said...

Nureen. kaki meja tu boleh lipat tak?
kalau boleh lipat kena pantau tau. sebab suka slip.

hahaha.. memang nampak betul kelelakian dia. anak lelaki memang mcm ni. manjat je keja nya.

eB said...

aah la. stuju ngan wantie. kalo leh lpt bhy. aed baru2 nih tobek tlinger plk. hu3

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011