Monday, January 14, 2013

special day, a special gift & special celebrations

assalamualaikum
autopublish


malam 8 jan lepas
nureen mmg tertunggu daddy balik dr keja
anak2 semua dh tdoq
skrg ni hari2 daddy balik lambat
yer la, abes jer keja singgah workshop dlu repair keta kami

dlm hati mcm dah dpt agak
adiah besday yg bakal nureen terima hehheee
yesss..... paperbag yg simple
clr fvret nureen plak

brand yg mmg dh sinonim dgn nureen kan

suprize no 1.....
nureen tak budget akan dpt handbag lagi
sbb baru jerr dpt handbag baru masa raya 2012
bila buka tgk handbag ni
mmg jatoh chenta terus.... suka sgt2...

no 2...
hehheee... yg ni mmg dah agak la
nak tau sbb apa...
jap g yerrr nureen crita

taraaaa........
membuatkan diri ini berada di awang2an la... hahhaa
jatoh chenta lagikkkk

muka mummy yg agak cewi dpt 2 hadiah skali gus
hehehee

TQ soooo much daddy
2 2 mummy suka
cantik & elegent kan...
senyum smpi telinga la nureen mlm tue
hehehee
org kata smpi tdoq pon peluk handbag yerr
hahhaha tp nureen tak lerr smpi tahap tue :P

inilah kesahnyerrr.... purse nureen ni, klau ada yg ingat
nureen dpt besday last year...baru sethn kan
dah mcm ni ropanyerr...
bila refer ngan sales girl GUESS
dia ckp mmg ramai org tanya dia... d sbbkan kulit dia yg lembut
tue dia cepat terkoyak
nureen harap purse yg baru tu baik2 ja
x nak jd mcm ni
klau bleh nk lerr pakai 4-5 tahun kan

ada yg tertanya2 tak?
kat mana kami celebrate???
jom kita layannzzzz....

9 jan 2013 genaplah usia nureen 30thn
perghhh rasa mcm x percaya jerr

kebetulan kan
masa besday nureen ada promo ni
tp....... bila kami smpi queensbay
mak aiii beratoq punya la panjang
so cancel... kami terjah...............

bila tgk aiq ni
rasanya gang watsapp 'Hot mama' dah tau kot
sape gang 'hot mama' tue???
sape lg klau bkn gie, zura, el & wantie
kami pernah gether2 kat cini dlu :)
maaf yerr.. zura x join masa tue hehhee

klau terjah cini mmg aiq ni kami order
honey lemon... mmg terangkat...
yg botol kecik tue sure la aiq masak emir
yg pink tue ellesya yerr, dia sndrik nk bawak dr umah
aiq dutch lady strawberry :)


posing wajib kan...
eh2.. lupa plak nk habaq
kami celebrate besday nureen kat Dave Deli

emir tue knapa? mcm terkejut jerr??
daddy maintain cool....

nureen n emir dah pakai merah kan
tp x der rezqi kami kat KR..

Tomato Bolognaise Chicken
ellesya punya fvret

Beef Rissole
nureen punya... perghhh kuah dia.... banjirrrr....

Hainanese Chicken Chop
daddy punya.. perghhh ayam dia rangup sgt n sedap

bubur nasi @ moi
emir punya.... home made by nureen lerr
menu paling sedap kan

eh3x... ellesya tersalah menu kerr...
dia tak nk spegthhi dia
katanya dia nk yg kosong x der kuah
alahaiiii.... x per kita tgk
dia mkn ke tidak jap g

mmg sedap spegthhi dia...
mesti coba ok.. daddy dah ready..
 suapan pertama dlm mulut mummy
hehehhe... tq daddy
nureen plak smbil mkn smbil suap emir

harusss bg apa2 benda utk emir main
kalu tak meja tue dia gigit hahhaa

xcitednya ellesya mkn kan
dia bg tau nureen yg dia lapaq sgt2
kat umah td tak makan lagik
hahhaha... mmg arr sbb kita nk mkn kat luar...

daddy yg cool...
candid time.. muka terkejut sudahhh....
tq daddy, luangkan masa ngan kami
walaupon nmpk daddy agak kepenatan

tersandar kekenyangan....
mmg tak rugi makan kat cini

tukaq lah
dok main tudung bekas bubur dia
smpi merah mulut
bagi mainan dia pon masuk mulut jgk
haiiishhhhh

kan4x... nureen dah agak
ellesya akan makan jugak spegthhi dia
kan faveret dia tue.. lg pon tak pedas langsung
dari kecik kami ajar mcm mana nak mkn spegthhi
putar... angkat.... ngap hehehhee

dah kenyang mata pon dah mula berat
dok berkira2 nak balik jerr
tapi...... misi ellesya blom tercapai la
mana kami pergi lagi??
esok yerr n3 nyerr.. hehhee

zwani.com myspace graphic comments
nureen AL hari ni
baby sitter nak bawak mak dia g follow up kat spital
_______________________________________________________
jom singgah sebentar




19 comments:

~MommyAida~ said...

Happy Birthday Nureen..May Allah bless u all the time..Bahagianyaa dapat hadiah best..Congrats..makanan pon nampak sedap sangat n tak penah nmpak exp beef roselle tu..huhuhu..Anak2 pon happy kan..

mamalieyna said...

Happy belated besday! ok la tu umur 30 anak dah 2 ^_^

waaah hadiah, 2 skali. best betul ! sayang berganda la ni kt en hubby..hehe~

sedapnye makanan...........terliur dah ha..huu~

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Happy Birthday :)
bestnya dapat 2 hadiah skali gus
krnny rogers suka3..

Nens Collection said...

hehe..comel jek ellesya ikut flow makan spagethi tu..hehe..

bestkan dapat celebrate dgn famili..seronok..;)

el said...

nti aku try menu ni ...
meleleh tgk haha

Myra Jay said...

Menu terangkat.. ;)

Best dapat 2 hadiah sekaligus, matching lak tu, pandai en nasir membeli ;)

Beg Guess memang suka terkeluar kulit macam tu kan, sama macam myra beli masa nak raya posa ritu, ni baru bulan 1 dah ada kulit terkupas...huhuu

Fieda Rafli said...

lama tak jenguk sini..wah..anak teruna dia pun dh besar..sha pun dah imej baru ye...comel..

MRS. K said...

wah.. best tu hadiah..

juelee said...

happy beday nureen... wah bestnye adiah hehehe..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

happy belated b'day nureen..bestnye adiah..cantik..

Ema Blog said...

wah, dapat dua hadiah sekali gus... seronokkan,,,,

Qhaifa Nur said...

akak tumpang hepi NureeN...
cantik hadiah dari hubby tuh...
berselera dgn menu2 yang dipilih tuh, sedapnya.....

Imah Dinor said...

happy bbesday nureen..hadiah2 yg mengacam...

Nafira usof said...

sonoknye sambut birthdat 1 famili cam tuh kan~ memori indah 1 famili~

eima said...

hepibesday dear ...aku tak penah dpt hadiah gitu ... syoknye

Zura@Iwan said...

ni la hg wassap kul 4am ni..haha..

ya lorr aku x join hgpa masa tu..sbb aku duk dlm pantang daa...huhu

LYAfrina said...

aritu lya ada wak n3 birth nureen..tp maybe tlps pndang kot. btw..ucap skali lg..happy belated birth nureen,,,

hadih tu..mmg best sgt..
suka tgk elly mkn..bselera..asya xpnh mkn smpai camni...mmg ssh nk bg dia mkn byk2..

eB said...

happy birthday dear,
bertauahnyer bdn... hadiah melatop...
all black lak tuh... my fav...
he3...

sgt2 sweet en nasir tau... :)

elly sgt comei ngan tdg tuh...
emir maintain cool :)

Deq's Qienz said...

hapi belated birth nureen..hamboii dapat adiahhh..syiokkk la..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011