Friday, January 18, 2013

emir bicara tanpa suara dengan kucing???!!!

assalamualaikum


perghhh tajuk
betol ker nih??
apa2 pon jom layanzzz
2 beradik tdoq di ribaan mummy yg da vass g2... hahhaa
perasan x? pic ni nureen snap masa otw g wedding anak kezen asben
29 dec thn lepas :)
kan lepas jek wedding kami balik baling
heheee.....

kat kg mak mmg ada beli sekoq kucing
nama dah lupa hahahaa
kucing ni asalnya adik nureen yg no6 yg nk bela sgt2
last2 mak yg kena jaga sbbnyerr dia dh sambung blajaq kat egypt
(ummul.. buat pengobat rindu nih)

betol ker.. bicara tanpa suara nih???
hahhaha... mandei2 jerr yerrr...
emir teruja bila nmpk kucing

ha.. hat ni mmg nmpk betoi
bicara tanpa suara ngeh3x...
guna bahasa isyarat kot.. heheheee

tepi2... v-tec turbo nak lalu nih
(daddy... oopppssss, tersasul sudah... hehehe)

tak puas gamaknyerr tgk dr dlm walker
meronta2 nk turun..
tp... emir tak dibenarkan pegang kucing okehhh
cukup sekadar ushar dr jauh yerrr

___________________________________________________

jom singgah sebentar





15 comments:

Anum said...

tomei2

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

berani emir ngan cat eyh ..anak2 kita semua penakut dgn cat terjerit2 bila nampak

Nens Collection said...

emir suka kucing ye..anty pon suka jgak..;)

el said...

budak2 kecik mcm ni mmg excited dgn haiwan...

Huda said...

peminat cat ye :) hehehe..

Qhaifa Nur said...

kalau kucing yg jinak ni NureeN..dialah peneman anak2 kita..walaupun sekadar pandang satu sama lain tapi ada makna yang tersirat....

..:::FIRDAUS@HUDA::.. said...

ang gajin bela kucing jg no....

airis aries said...

Salam..tin tinnn airis lak nak lalu,salam perkenalan

Imah Dinor said...

budak2 mmg suka dgn kucing...tp awas bulu dia xelok tuk penafasan kn....

하니 said...

nma kucing tu boyak la..
kucing tu x cakar org dh ka?

sue zainun said...

salam nureen :)

excited emir tgk kucing..kalau dapat xtahulah apa jd pd kucing tu..hihi

eima said...

kucen diharamkan buat sementara waktu .. risau anak2 ....hmmm

Ema Blog said...

geram betul emir tgk kucing tu yer

Zura@Iwan said...

irfan dh bleh pggil cat..hikss

wantie said...

berani dia ngan kucing yer. Aleesya plak pemakut kucing.. hehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (7) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (27) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) chef daddy (3) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (148) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (56) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir eshal (2) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (1) family (16) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (25) kashmir (2) kenny rogers (4) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (4) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (1) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (26) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (6) raya (41) recipi (19) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (2) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tasek (2) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (25) western (1) ww (30) zara (5) zara amal daniel adrian (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011