Tuesday, January 15, 2013

telajah queensbay itue harussss

assalamualaikum
autopublish

bila terjah queensbay mmg wajib la kan
singgah kat cini
muka risau ke xcited nih??
compius2x.....

hero mummy beraksi
wahhh.... pandai ker tue

jgn tak tau
emir pon pandai menembak okehhh...

ada org jeles la...

hahhaaa.... jom layan mimik muka ellesya bila jd pilot

dah la pakai tudung
wat aksi mcm ni plak
nmpk lawak betoi.. hehhee

yeeaaaa... dh smpi destinasi kerr???
tgk emir smpi melayang 
kudaku lari gagah beraniiiii...
ayuh lariiiiiiiiiii..........

tengok apa tue?

jom kita naik kapal plak

emir naik keta racing ala2 mcm crita cars tue..

pantang dapat stereng

wahhh... bagai pro jek

suka la tue... dpt main walaupon belum tentu lg emir mengerti

daddy nak angkat dia x leh sbb pegang streng punya la kuat

kelasi kapal bertauliah tak?

aksi kakak sya lebih advance ker emir?

jom kita race....

tgk la.. tak mau lepas lagi...
jom arr dah nak balik ni

sempat lagi posing
ni bridge yg sama masa chrismas ri tue
depa juz ubah deko ja.. hahhaa

auuuwwww....

dah la tue.. x kan nk bawak balik plak

daddy dh kepenatan..
jom la kita balik..

tq daddy.. bawak kami makan2 mlm tue
tq utk hadiah yg sgt2 special :)

_____________________________________________________

jom singgah sebentar





12 comments:

mamalieyna said...

hikhik..muka muslimah penuh aksi kelakar la ellesya ni.. :)

jalan2.. makan2.. kt luar mcm ni, mmg best, memalam pulak...

el said...

kn ada satulah kt rumah hehehe

Myra Jay said...

Macam2 aksi ellesya...

Comel tengok dia bertudung ;D

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

gud la ellesya gi jejalan pakai tudung ..

watyz said...

comel kak sya pakai tudung. emir nmpk makin lasak yer...

Qhaifa Nur said...

sekarang emir dah besar, seronok nak bawa ke tempat gini NureeN...alahai comelnya anak dara bertudung....

eB said...

eB x nmpk benda len dh...
dok tgk tdg elly jerk. canteknyer... suker3...
pasnih kalo nureen pi shopin tdg leh la w-apps ngan eB yer... he3

Syima ~Mama Kyra~ said...

sjk msk tadika..si ellesya rajin pakai tdg ek..so cute =)

~MommyAida~ said...

wahh happy tgk anak2 pon teruja nak main semua permainan kan..Emir pon..tak padan dengan kecik..excited!!hihihi

Zura@Iwan said...

tggu hero kecil tu bsr la..mau demand nk naik plak..haha

Deq's Qienz said...

lama dah xp quenbay nih..kalo ke penang leh la jmpa nureen kan?hehe

Ema Blog said...

budak-budak pantang jumpa mainan kereta bermuzik ni...terus lari nak naik..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011