anak karaoke, daddy lipat baju mummy berblog...

ASSALAMUALAIKUM

2 3 menjak ni mood agak kureng cikit
kepala pon asyik pusing ja
pergerakkan pon agak terbatas tp still activ hehehhe

apa2 pon jom kita layan xtvt mlm hari kami
cuti 4 ari lepas kami tak kemana2
blk umah PIL kejap ada majlis tahlil pastu tgh hari isnin dah blk penang
nk lepak2 kat umah
sbb rasanya every weekend ada ja xtvt
:)

ni la yg dikatakan
anak karaoke, daddy lipat baju mummy berblog...

antara lagu kegemaran
i lov U (barney), twinkle2 little star, BINGO, baa baa black sheep, IBU, no body but U.....

amboiii... layan sungguh...

tengok la punya la byk mainan ellesya smpi dh x tau nk simpan mana

mulanya daddy melayan anak kesayangan berkaraoke pastu..............

mcm mana nureen pon x pasti daddy bleh p lipat kain plak.. hehehhe.. dah 4 thn kawin bleh kira ngan jari la daddy lipat kain... mmm so nureen pon apa lg ambik kesempatan la yerr...

draft siap2 n3 utk esoknya hehhee... ok x??

dan ellesya dah puas berkaraoke mula la beraksi sendiri.. ;p


Comments

sue zainun said…
hoho ellesya tido ke tu?
eB ezrin said…
wallawei suami mithali... kena tunjuk kat shah nih. ekekekekekek ;p
geez said…
amboi...amboi...amboi.....pandai dia nyanyi....^_^
amiey lee said…
wahhhhhhhhhh lipat kain..aduhai..kalau hubby kita tak leh nak kira jari dah sbb tak penah lipat kekekekekeke
mcm pernah ku lihat situasi cam ni ehehhe sy berFB, suami lipat kain & rafiq memekak nyanyi ngan lagu2 kt hp dia ahahahha
Bui Junaidi said…
HUBBY BUI TAK PANDAI LIPAT KAIN BAJU NI..TP DIA RAJIN TOLONG BUI SANGKUTKAN BAJU JER..

AMBOI..AKSI ELLESYA DEKAT GMBR LAST TU DH MCM AHLI AKROBATIK LAH
Mama Ema said…
susah nak jumpa suami lipaat baju tau..hehe
Kakzakie said…
Dah nak ada 2 anak itu yg hubby tolong lipat kain - lama-lama jadi biasa baguslah kan...
wantie said…
walawei... hubby lipat kain tue. kalau husband kak t jgn nak mimpi. dalam mimpi pun dia tak lipat kain kot. muahahaha....
eima said…
wahhwah ... pandai elesya menyanyi ek ... klu la fahim pun gitu .. alahai meriah rumah ....


cik abg tahu yg isteri die penat tu ... tu pasal buat2 rajin tu ....
el said…
byk2 keje umah..keje umah lipat bajulah laki aku x bape nak suka...ms time pantang ritu lah dia rajin nak melipat..tp biasalah skil lipat tu kelaut..hahaha....

en. nasir tu dah ada ciri2 ayah mithali tu hahahaha
mama iris said…
hamboi style tidurnyaa...tak lenguh ke tu....hehhehhehe......isk isk isk suami sapa ghajin sgt nih.....suami kami, mmmm......sekiaaaaaannnnnnn....hhehhee
mak aii elly pandai sungguh nyanyi=)aksi bersilatker2??
LYAfrina said…
hehe..sesekali ringankan beban istri..x slah .. ni la suami mithali..
mamalieyna said…
kagum bila si suami yg lipat baju..hehe..suami mithali ni... ^_^
kasihredha said…
suara elly sure sedap ni :)
Izan Ishak said…
bagusnya daddy... rajin lipat baju..
|| NaFiRaa || said…
amboiii elly buat gaya ape tuh?? dah bosan nyanyi dah tuh yer?
fieda said…
bagus la daddy ellysya ni...
Myra Jay said…
Myra pun semenjak exam ni en asben la lipat kain jemur kain..heheee
Cute Mum said…
wah.. rajinya suami melipat baju..
daddy dania tak suka sebab nanti uyun bebel bila tak kena caranya.. huhu..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017