Thursday, February 9, 2012

anak karaoke, daddy lipat baju mummy berblog...

ASSALAMUALAIKUM

2 3 menjak ni mood agak kureng cikit
kepala pon asyik pusing ja
pergerakkan pon agak terbatas tp still activ hehehhe

apa2 pon jom kita layan xtvt mlm hari kami
cuti 4 ari lepas kami tak kemana2
blk umah PIL kejap ada majlis tahlil pastu tgh hari isnin dah blk penang
nk lepak2 kat umah
sbb rasanya every weekend ada ja xtvt
:)

ni la yg dikatakan
anak karaoke, daddy lipat baju mummy berblog...

antara lagu kegemaran
i lov U (barney), twinkle2 little star, BINGO, baa baa black sheep, IBU, no body but U.....

amboiii... layan sungguh...

tengok la punya la byk mainan ellesya smpi dh x tau nk simpan mana

mulanya daddy melayan anak kesayangan berkaraoke pastu..............

mcm mana nureen pon x pasti daddy bleh p lipat kain plak.. hehehhe.. dah 4 thn kawin bleh kira ngan jari la daddy lipat kain... mmm so nureen pon apa lg ambik kesempatan la yerr...

draft siap2 n3 utk esoknya hehhee... ok x??

dan ellesya dah puas berkaraoke mula la beraksi sendiri.. ;p


21 comments:

sue zainun said...

hoho ellesya tido ke tu?

eB ezrin said...

wallawei suami mithali... kena tunjuk kat shah nih. ekekekekekek ;p

geez said...

amboi...amboi...amboi.....pandai dia nyanyi....^_^

amiey lee said...

wahhhhhhhhhh lipat kain..aduhai..kalau hubby kita tak leh nak kira jari dah sbb tak penah lipat kekekekekeke

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

mcm pernah ku lihat situasi cam ni ehehhe sy berFB, suami lipat kain & rafiq memekak nyanyi ngan lagu2 kt hp dia ahahahha

Bui Junaidi said...

HUBBY BUI TAK PANDAI LIPAT KAIN BAJU NI..TP DIA RAJIN TOLONG BUI SANGKUTKAN BAJU JER..

AMBOI..AKSI ELLESYA DEKAT GMBR LAST TU DH MCM AHLI AKROBATIK LAH

Mama Ema said...

susah nak jumpa suami lipaat baju tau..hehe

Kakzakie said...

Dah nak ada 2 anak itu yg hubby tolong lipat kain - lama-lama jadi biasa baguslah kan...

wantie said...

walawei... hubby lipat kain tue. kalau husband kak t jgn nak mimpi. dalam mimpi pun dia tak lipat kain kot. muahahaha....

eima said...

wahhwah ... pandai elesya menyanyi ek ... klu la fahim pun gitu .. alahai meriah rumah ....


cik abg tahu yg isteri die penat tu ... tu pasal buat2 rajin tu ....

el said...

byk2 keje umah..keje umah lipat bajulah laki aku x bape nak suka...ms time pantang ritu lah dia rajin nak melipat..tp biasalah skil lipat tu kelaut..hahaha....

en. nasir tu dah ada ciri2 ayah mithali tu hahahaha

mama iris said...

hamboi style tidurnyaa...tak lenguh ke tu....hehhehhehe......isk isk isk suami sapa ghajin sgt nih.....suami kami, mmmm......sekiaaaaaannnnnnn....hhehhee

wan nurul hezrina said...

mak aii elly pandai sungguh nyanyi=)aksi bersilatker2??

LYAfrina said...

hehe..sesekali ringankan beban istri..x slah .. ni la suami mithali..

mamalieyna said...

kagum bila si suami yg lipat baju..hehe..suami mithali ni... ^_^

kasihredha said...

suara elly sure sedap ni :)

Izan Ishak said...

bagusnya daddy... rajin lipat baju..

|| NaFiRaa || said...

amboiii elly buat gaya ape tuh?? dah bosan nyanyi dah tuh yer?

fieda said...

bagus la daddy ellysya ni...

Myra Jay said...

Myra pun semenjak exam ni en asben la lipat kain jemur kain..heheee

Cute Mum said...

wah.. rajinya suami melipat baju..
daddy dania tak suka sebab nanti uyun bebel bila tak kena caranya.. huhu..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011