Wednesday, February 1, 2012

GurneY PlazA !!!!

ASSALAMUALAIKUM

sambungan crita lepas puas kami bermandi manda di miami beach tue
kami terjah gurney plaza
sejak2 umah kami dekat dengan queensbay mmg jarang sgt2 terjah GP ni...
klau dlu dr zaman bercinta mmg GP la jd tumpuan :)

bila masing2 dah penat perut pon lapo la kan
mmg dh waktu lunch pon so kami mkn dlm GP
sirap bandung minuman wajib ellesya

smtra tunggu nureen g order makanan PG ellesya snap merata tempat

nureen pon dia snap tp x nmpk muka la plak..

perasan tak baju ellesya???
tadikan warna merah tp skrg dh purple...
sbb ellesya dah tumpahkan sirap bandung dia
abes kena baju
so kena la patah blk ke keta tukaq baju

kami x der la shopping2 bagai
juz nk hiburkan buah hati soang ni
b4 ni x der menan dlm GP ni tp skrg dh ada mcm2
jom layanzzz...



bersungguh2 ellesya dengan bekho/pekho tue

suka tgk gelagat kesungguhan ellesya ni

sampai berdiri tue...


comel jekk kan

knapa muka ellesya g2 nk tau x??
sbb dia tgh dok tembak nureen hahhaa

last.. kapal layar...


siap ada screen bleh fishing lg...

hahhaa... skali terpancing shark la... kata ellesya
puas dicini kami singgah senQ jap cuci2 mata

klau bab ni mmg ellesya terror
bila la agaknya mummy & daddy dia nk belikan utk dia ya.. mmm ;p

nak call sapa tue???

dah tak hirau nureen yg dr td dok snap gambo bila dapat main

relax kejap tp x sangka plak bila nureen candid dpt ellesya tgh dok korek idung baaeeekkkk punya hahahaa...

masa OTW balik umah ellesya mmg dh penat sgt
dok main2 kat blkg tak sedar dah terlena sampai tangan pon dok tersangkut dlm sweater dia tue... mmmm

puas ati weekend kami
tq daddy... bawak kami jalan2.. :)
luv U so much.. emuahhhh

9 comments:

LYAfrina said...

huhu..mujur bwk baju spare kan..klo x..konfem dpt baju baru ni

Kakzakie said...

Puaskan berjalan Nureen selagi masih larat lagi nanti bila dah sarat malas nak jenjalan tau. Jaga kesihatan dik...

Fieza79 said...

beruntung elly mommy daddy syg nya melimpah ruah..anak sorang la katakan...lps ni ber adik la die hehee...

nureen tk alah ehh..nmpk sihat2 je..blog pun terupdate selalu..fieza dlu alahai lemau nya..bukak blog je tgk terus rasa berbinau binau mata nak loya semua ada..hehee

Gieyana said...

mmg best jalan2 cmni kan..we all pon slalu gak jenjalan dlm Mall cmni..just cuci2 mata utk release kan stress although x shoppping..:)

Imah Dinor said...

betuah nya elly mummy ngan daddy selalu bwk jln2 ye....klu dah ada anak2 baya2 elly mst g mana2 kena bwk baju lebih kn.....

Salina@IbuAqil said...

Uishhhhh!!
Bnyk menan coin kat sini..
Ni kalo angkut si Aqil mauh x nak blk ni..
Hik3!!!

wantie said...

kak t pun kalau jenjalan bawak nak memang bawak baju spare kat dalam keta.

kalau tak pakai, tinggal je dalam keta terus senang sket. tetapi kekadang tu terbabas jugak sebab time husband turunkan barang barang, sekali baju spare tu dia angkut. hahaha....

fieda said...

puas hati ellysya main..

|| NaFiRaa || said...

penat sangat dah tuh.. sampai camtuh gaya lenanye.. hehehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011