jalan2 cari mkn d petang sabtu

ASSALAMUALAIKUM

crita weekend kami minggu lepas
asalnya mmg kami x kemana2
sbb daddy ada class smpi kol 1
so lepak2 kat umah nak masak bhn basah x dak
so relax2 sambil kemas2 umah
bila daddy blk kami mintak g beli nasi bungkus hehehe

pastu relax2 dlm bilik tetiba bleh terlena plak kami 3 beranak
x sedar PIL dah sampai
bila kami bangun FIL ckp dia lapar
so pas solat asar terus siap2 g queensbay!!!

kami singgah makan petang merangkap dinner kat cini


ni pehal plak ni??

hehhee... mcm2 la ellesya ni
dpt baju baru dr PIL terus pakai
perasan cincin pink kat jari ellesya x?
nureen yg beli sbb ellesya yg request nk jgk2 walaupon besar hehehe...

ni menu kami 3 beranak
nureen nasi rendang ayam, daddy k.teaw kicap kot, ellesya icecream strawberry..
silap x pesan anto icecream tue last skali...
ayo nureen orange smoothie, daddy coffee ice..

ni PIL punya
roti butter, meehoon tomyam & hailam fried rice
air coffee jgk tp lupa snap ehhehe

walaupon dessert dpt awal ellesya tetap makan nasi
dia yg rasmi dlu nasi nureen ni

bersungguh2nya dia patahkan papedom tue


ulam timun tidak ketinggalan


pastu baru dessert dia.. hehehe


ooucchhh... ada yg x kena ka?? :P
nureen pon lupa apa yg jd mana ni hehehe...



tgh hari ni ada farewell sambut bos baru2.. jom hehheeh

Comments

kasihredha said…
khusyuknya elly mkn timun :)

baju baru ye elly
Kakzakie said…
Cincin Elly pakai tu Atuk juga yg beli ye sebab sama warna dgn baju...
eB ezrin said…
queensbay lagi?
kena tuntut nk gi c2 gaks nanti kalo smpai png nih. hik3...

elly mkn g2 skali yer? bgs3... smangat... aerish kalo? hu3
YaYaNsMuM said…
Wah....bagus ellesya...makan...camtu la...gud gurl!:)
aanie said…
hehe..semangat makan timun tu....hehe..comell....
Cho Zila said…
makan2 best... kalau budak2 nak makan paling best.. geram kalau suruh makan dia buat dunno jer...
el said…
lama x mkn kt Oldtown
kemain elly baju baru..cincin lagi tu
sakan hahaha
fieda said…
pandai mmkn timun tu..
KhaiRin : anies said…
mkn tangan mn tu ellesya??? ;-)
Fieza79 said…
sedap nya dinner nureen sekuarga...mcm lunch je gaya nya hehee..

lama gak tak pi oldtown...
LYAfrina said…
wahh..kemain lagi elly...penuh perasaan makan tu..comel bju baru dia..bju power puff girl kan
wahida said…
oh...sedapnya papadom...

mak ai ellesya..bukan main besar lagi cincin awak tu yer...awak ni comel lah!!
wantie said…
Old town? suker suker. fevret kak t old town ni.

besor nye cincin tu. tapi nape pakai jari tu ek?
Salina@IbuAqil said…
Yehaaaaaa!!
Kami dah sampai dah tempat lepak feberet Nureen & the family..
I loikeeeee!!
Besar erk Nureen..
Kami x abeh ukur lilit pun mall ni..
X sempat nak terjah tmpt2 mkn kat dlm tu yg selalu Nureen cite..
Atok aqil nak mkn tepi laut aritu..
Hi3!!!
Sorry jgk dear aritu x smpt nk sggh umah Nureen..
Bkn x sudi tau..
Bila dah mcm2 plan ni dtg lak ngan parent..
Macam2 plan nya.. ;)
Tak puas balik hari kena overnite le dear..
Lain kali ai dtg lg ai bgtau u erk.. ;)
Psttttt!!
Mr. Alza dah anto bengkel semlm hari ni maybe siap.. ;)
Salina@IbuAqil said…
Opssss!! Lupa lak..
Amboiiiii!!
Cantek header baru dia..
Cat baru umah kedua ni pun santek.. ;D
Sedapnye semua makanan..suka juga mkn kat Oldtown ni..makanan dia semua sedap2...tmpt fev Qis juga ni..suka lepak sana..dekat dengan rumah..
IntaNBerliaN said…
wah.. byknya ellesya mkn yer...hihii.. suka tgk ellesya ni.. cantik...
dhiera said…
ellysa ni kuat makan ni~ hehehe
|| NaFiRaa || said…
terliur plak bila tengok eskrim elly.. yum yum.. petang nih nak carik eskrem la..kekeke
Myra Jay said…
Sedap tengok eskrem Elly tu :)


p/s : Nureen, kalau rajin singgah dan komen selalu kat sini ye, 2hari je lagi
http://denaihati.com/nikon-d90-gadget-impian-mj
amiey lee said…
amboiiii khusyuk betul anak dara nureen mkn heeee
Izan Ishak said…
alaaa... terliur aunty nampak ellesya makan eskrem tu... nak sikit?
Mama Ema said…
sedapnya..makan-makan...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017