Tuesday, February 21, 2012

bila rindu tak tertahan......

ASSALAMUALAIKUM....

cantik kan... header baru nureen
dah dpt teka ke sape yg buatkan hehehe
yesss.....  eB
mmg terbaekkk la.. suka sgt2 sbb rasa sejuk jerr mata memandang
tq so much eb.. tonka G (en.nasir) pon suka..


sape nak header cantik mcm nureen
boleh jerr rojer2 la eb yerrr
boleh tgk iklan kat blog eb... 

*****************************************
tajuk n3 macam lagu la plak kan
crita malam rabu minggu lepas
bila daddy lambat balik keja

menangis2... rinduuu daddy waawawwaaa.... katanya 
kebetulan daddy singgah workshop member dia kejap
so lambat la cikit

hidung dh merah2..

merajuk lagi la bila tau nureen snap gambo dia

bila dh pujuk.. ellesya ok cikit

dah makin ok.. & mintak susu

minum susu sambil air mata membasahi pipi... cewah ayat...

Nureen : kata dah nak jadi kakak x leh minum dlm botol...
Ellesya : mmmm... (sambil angguk2kan kpala)

dan esok malamnya daddy pujuk ellesya dengannnn....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
bawak ellesya terjah McD!!!
ellesya dah request dr hari isnin lagi

little red riding hood



dah sampai pon...

ellesya check dlu yerr apa yg tertinggal hehhee

slalu mkn g2 jerr tp mlm tue daddy saja tabur serbuk lada hitam & garam.. :P
dan cukup masin la daddy mau tambah lg ka hahhaha.......

ni yg baru
pernah mkn x?? ok jgk sedap mkn panas2...


semlm sempat berbw 2 3 buah umah jerr nureen x sedap bdn muntah2 ceri berry & pening.. so nureen balik awal semlm.. mlm kat umah jerr berbw kejap  :)

24 comments:

dhiera said...

budak-budak kalau merajuk comel kan? saya pernah mengamuk depan peti ais. tidur pun kat situ. hehehe

salam perkenalan ye kak~

LYAfrina said...

wawww..comel la header baru..mmg sejuk mata mmnadang..

olorrr..siannya ellly..smpai nngis2 dah tu.

Adikcute said...

ala ciannya...dekcute pun dh demam tempoh ari....
nie baru leh bw

YaYaNsMuM said...

huhu...YM pun dpt header baru.Best kan dpt header baru, especially kalo FOC, bertambah2 la lagik.ekeke. Alolo, kesian ellesya....rindu daddy. Mcd baru tu kan, YM tak bape gemor ler..sbb masin..hikhik..

Zie said...

Cantik... ala ciannya dia menangis plak.

el said...

kemain merajuk dia babah balik lmbt..hehehe
elesya ni anak babah eh nureen ekekeke

KhaiRin : anies said...

kalu seminggu x jumpa mcm mn? mau demam rindu la ye hehehe

Syima ~Mama Kyra~ said...

wa...cantik header..kehijauan :)

sama cam kyra..klu 2,3 hari papa dia outstation mulanya nangis..bila kol papa dia, suh ckp dlm tepon pun dia x mau..huhu

Ros said...

Salam Nureen,

Wah.....cantiknya header Nureen tu....hijauuuu.....sejuk ja kan...

Izan Ishak said...

cantiklah header baru nureen...

suka tgk ellesya pakai tudung. cute sangat! hehe... takpelah... kakak ellesya boleh minum botol lagi wpun nak dpt adik kan. sedih betul dia ye.

Fieza79 said...

baru tgh mikir nk bt header baru gak..

comel elly bertudung..

mamalieyna said...

cantik hasil kerja eB...sukee..

alahai, anak2 kalau merajuk gitulah.. ^_^

dapat nyum McD ye..puas hati~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Memang cantik header baru tu..i loike..^^

Alahai..majuk ye...mcm bengkak dah mata tu nangis..

Comellah Elly bertudung..manis..^^

wantie said...

ciannya dia windu ngan daddy ye. kalau la daddy tengok ni mesti tersentuh jiwa raganya

|| NaFiRaa || said...

canteknye header baru~ suka3!!

sedapnye makan mcd.. lama dh x makan mcd nih..yum yum yum

wan nurul hezrina said...

cumilnya kamu elly=)

mmgn tak dapat disangkat lawa sungguhlah si eb nyer design.yang pnting murah=)

maszmadi said...

McD, lama x pi.....
cumel jerk elisya pakai tudung.. hehe

eB ezrin said...

alahai smnejak 2 menjak nih eB x leh tgk airmater budak2 nanges ler. sebak. hu3

Alycia said...

salam.. Nureen, nnt bole x tnggalkan details kat emel Alycia (deqya2000@yahoo.com).. sbb haritu smua yg join Alycia Mega Giveaway 2011 dapat hadiah saguhati.. tnggal Nureen jer xbg details lagi.. bila dapat details nnt alycia post ok..

IntaNBerliaN said...

ololooo ellesya hisap botol lg yer..hihii comel lah ellesya nih..!!!

Anum said...

suka tgk budak2 merajuk
so cute

Mamamya said...

rambut sama btl dgn fiqa...comel kan curly2.. :)

sue zainun said...

cantik header baru..mmg sejuk mata memandang..

fazrulnoor said...

Da sehat ke? Wah canteq header ea

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011