rezqi kami dari anies..

ASSALAMUALAIKUM...

salam jumaat penghulu segala hari
rasa nak cepat2 ja masa berlalu utk hari ni
nak balik umah & nak blk kg
dah sebulan x blk kg 

ALHAMDULILLAH...
crita rezqi kami d bulan feb

kenal x buah ni
buah durian belanda
dulu kat umah mak ada pokoknya tp disbbkan nak tambah wat umah so kena la tebang
dah lama x mkn buah durian ni.. sedap tau

gambo ni nureen ambik dr blog anies
sbb nureen ada join GA dr anies yg bertanyakan brapa kilo buah ni
main hentam jerr 1kg tgk2 betol...
wah best kan :)

so bila hadiah dah sampai
ellesya..........................

Ellesya : yea.. yea... ellesya menang contest (sambil melompat2)

lari sambil lompat2 kedapur nak tunjuk kat daddy yg baru balik keja

masa utk buka
ellesya ckp tue gambo dia.. ehhehe

Ellesya : sya suka la gambo ni mummy..
Nureen : ok... cantik kan :)

skali masa dok buka berterabur jatuh kat lantai
dikutipnya cepat2

Ellesya : semua ni buku2 sya tau!!

daddy yg kepenatan baru balik dr kerja.. :P
Ellesya : ni la hadiah yg sya dapat.. (siap gaya ngan tangan lagi tue)

skrg ni bila ckp,"ellesya.. x baca buku lagi kan"
dia akan ambik buku yg pink tue "mawaddah warahmah" & baca.. ;)

InsyaALLAH anies, klau ada jodoh kita jumpe k..
tq so much utk hadiah2 ni..

Ellesya org yg paling happy bila ada hadiah contest sampai kat umah.. :)

Comments

fieda said…
sama lah dgn maira kalau ada hadiah yg sampai dia lah yg sibuk nak bukak..
kasihredha said…
bestnya elly dpt hadiah :)
Kakzakie said…
Wah... seronoknya Elly mengalahkan mummy yg sepatutunya happy...

Buku yg amat baik tu Nureen...
eB ezrin said…
wah bestnyer... tahniah elly :)
el said…
wahhh dh pndai bc buku eh...hebat :)
buku2 tu pun npt sgt comel...sesuai ngan elly

durian belanda tu wat jus n mnm sedap segarrr
nanakimie said…
hehe..sonok elesya ye:)

bole la elesya tulis2 kt notebook ana muslim tu nanti ^-^
KhaiRin : anies said…
nureen, kalu tau sy tulis nama ellesya kt sampul tu...tambahkan lg keterujaan dia.. ;-)

p/s hrp x serik ya dgn GA tu..
Anum said…
sedapnya durian belanda...
Gieyana said…
Rajin uols joint contest..daku mls..ekekeke
wantie said…
TU DIA SAMPAI BERTERABOQ SEMUA. X CITED SMAPI CENGGITU.HEHEHE
Mama Ema said…
excited aleesya dapat buku...tahniah..air durian belanda best juga
|| NaFiRaa || said…
selalu cam tuh kan~ mak yang dapat hadiah.. anak yang terlebih sonok.. siap ngaku dia punye plak tuh~ ape2 jek la kan~ janji anak happy..kekeekke
bestnya klu menang contest kan..kan
yg plg syok sya ler dpt hadiah :)
LYAfrina said…
sama gk dgn asya... klo smpai hadiah.. semua y dia punya.. ckp2 teruja.. btw... tahniah nureen..lya dh lma x ber GA
Salina@IbuAqil said…
Elly, untie nak pinjam boleh buku tu?
Hi3!!!
Boleh la!! ;)
Happy weekend & TC!! ;)
Cik Firus said…
bestnyer...da lame x mkn buah durian belanda..

btw nak tempah apam polka dot?? datang la sini http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/tempahan-apam-polka-dot.html
dhiera said…
a'ah la..adiah kite same~ he.
kemain seronok lagi ellysa ni~
Ros said…
Salam Nureen,

Tahniah ya Nureen...Kak Ros pun dah terima hadiah dari Anies..he.he.he....

Amboi kusyuk sungguh si Ellasya ni dok baca apa tu........
Bui Junaidi said…
ALHAMDULILLAH,REZEKI..UNTUNGNYA DPT HADIAH FREE..*_*
eB ezrin said…
ebnyer hp jth dlm toilet. dh amek sim br. leh text eb x. no x leh retrieve. hu3
sue zainun said…
seronok ellesya dapatt buku..banyak jugak..:) lepas ni ellesya kn rajin baca tau..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017