Tuesday, February 28, 2012

keranamu pancake...

ASSALAMUALAIKUM...

weekend
 masa yg sgt2 sesuai utk bersama yg tersayangkan
jom kita mulakan crita weekend kami 

keranamu pancake!!!!????
apa cerita disebaliknya???
daddy.... mlm b4 kami blk kg
daddy request nk BreakFast kat McD katanya teringin nk makan pancake sbb x pernah mkn yg McD punya
klau perasan la.. slalu nureen jek ngan ellesya yg dok g BF McDkan
so seawal 9 pagi sabtu lepas kami gerak ke McD sebarang Jaya
hehehe... nureen pernah tersilap tau
MJ dah betulkan sbb nureen ckp ni McD Seberang Prai hahhaa

kami ambik box A breakfast family 
sampai ja ellesya dh nmpk playground

sooo... excited la mkn dlu cepat2
sbb kami cakap klau nk main kena makan dlu


tertunai sudah impian & harapan daddy hehehe


dulu nureen soang2 ja suka minum coffee ni
tp bila skali daddy pon try minum dia pon dh terpukau
sedapkan.. ni blum tambah gula & cremer lg :P

dah kenyang laju jerr g main
masa ni tgh ramei.. mmg friendly tol ellesya
x kira umur semua dia kawan..
nureen dh x larat nk bangun so snap dr jauh ja hehhee
daddy plak g basuh keta smtra tgu bg ellesya puas main


bila dah penat...

apa yg dicari????

singgah sebentar pekena coffee dlu :)
dah puas kami d McD terus gerak balik kg di Baling, Kedah
esok crita kami di kg
nantikan ya :)


15 comments:

eB ezrin said...

knaper blog nih bsr sgt nureen?
hu3...
mc D.... nk jugakkkkkkk. :)

eima said...

wahhh dah bertukar warna ceria... tak penah lg bf kat mcd ...sedap ek ...

Kakzakie said...

Budak macam elly ni bila masuk sekolah dah tak susah sebab dgn kawan siapa pun boleh main sama...

LYAfrina said...

yuhuuu.. dapnyer..
lya x pnah mkn lg pancake mc D

Mama Ema said...

lama tak pekena breakfast mcD

wantie said...

tak pernah pun breakfast kat Mc D. sedap tak nureen?

el said...

xnah bf kt mcd lagi

so sedap ke pancake mekdi tu en.nasir hahaha

wahida said...

aku suka brekfes kat mekdi...penkek mekdi tu anak2 aku suka...aku suka set big breakfast tu...boleh kenyang sampai tengahari...haha...

Bui Junaidi said...

ADUHHH..TERLIUR SUDAH..TGH LAPAR NI..HUHUHU

|| NaFiRaa || said...

lama x pekena mcd~ sedapnye!!

KhaiRin : anies said...

klhusyuk betul minum kopi ;-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

suka sarapan kat Mcd..
Sedap & Harga pun murah..^^

shark said...

penah sarapan sekali je kat mcD..tak bole jadi ni,kene pegi lagi sekali ni ;p meleleh air liur tgk dier nyer pancake!!

mamalieyna said...

balik baling lalu sik tak?..hehe..

best blk kg ~

wan nurul hezrina said...

seronoknya sarapan pan cake..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011