keranamu pancake...

ASSALAMUALAIKUM...

weekend
 masa yg sgt2 sesuai utk bersama yg tersayangkan
jom kita mulakan crita weekend kami 

keranamu pancake!!!!????
apa cerita disebaliknya???
daddy.... mlm b4 kami blk kg
daddy request nk BreakFast kat McD katanya teringin nk makan pancake sbb x pernah mkn yg McD punya
klau perasan la.. slalu nureen jek ngan ellesya yg dok g BF McDkan
so seawal 9 pagi sabtu lepas kami gerak ke McD sebarang Jaya
hehehe... nureen pernah tersilap tau
MJ dah betulkan sbb nureen ckp ni McD Seberang Prai hahhaa

kami ambik box A breakfast family 
sampai ja ellesya dh nmpk playground

sooo... excited la mkn dlu cepat2
sbb kami cakap klau nk main kena makan dlu


tertunai sudah impian & harapan daddy hehehe


dulu nureen soang2 ja suka minum coffee ni
tp bila skali daddy pon try minum dia pon dh terpukau
sedapkan.. ni blum tambah gula & cremer lg :P

dah kenyang laju jerr g main
masa ni tgh ramei.. mmg friendly tol ellesya
x kira umur semua dia kawan..
nureen dh x larat nk bangun so snap dr jauh ja hehhee
daddy plak g basuh keta smtra tgu bg ellesya puas main


bila dah penat...

apa yg dicari????

singgah sebentar pekena coffee dlu :)
dah puas kami d McD terus gerak balik kg di Baling, Kedah
esok crita kami di kg
nantikan ya :)


Comments

eB ezrin said…
knaper blog nih bsr sgt nureen?
hu3...
mc D.... nk jugakkkkkkk. :)
eima said…
wahhh dah bertukar warna ceria... tak penah lg bf kat mcd ...sedap ek ...
Kakzakie said…
Budak macam elly ni bila masuk sekolah dah tak susah sebab dgn kawan siapa pun boleh main sama...
LYAfrina said…
yuhuuu.. dapnyer..
lya x pnah mkn lg pancake mc D
Mama Ema said…
lama tak pekena breakfast mcD
wantie said…
tak pernah pun breakfast kat Mc D. sedap tak nureen?
el said…
xnah bf kt mcd lagi

so sedap ke pancake mekdi tu en.nasir hahaha
wahida said…
aku suka brekfes kat mekdi...penkek mekdi tu anak2 aku suka...aku suka set big breakfast tu...boleh kenyang sampai tengahari...haha...
Bui Junaidi said…
ADUHHH..TERLIUR SUDAH..TGH LAPAR NI..HUHUHU
|| NaFiRaa || said…
lama x pekena mcd~ sedapnye!!
KhaiRin : anies said…
klhusyuk betul minum kopi ;-)
suka sarapan kat Mcd..
Sedap & Harga pun murah..^^
shark said…
penah sarapan sekali je kat mcD..tak bole jadi ni,kene pegi lagi sekali ni ;p meleleh air liur tgk dier nyer pancake!!
mamalieyna said…
balik baling lalu sik tak?..hehe..

best blk kg ~
seronoknya sarapan pan cake..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017