Friday, February 10, 2012

alhamdulillah rezqi kami (>_<)

ASSALAMUALAIKUM...

crita dah nak basi baru nk n3kan aduyaii...
ni crita balik dr CH bln janury lepas
kami ada la beli choclate cikit kat avant choclate
2 ari pas blk baru kami makan
bleh terjah cini

2 jeni s choclate pilihan kami

penuh berehati2 ellesya buka kotak choclate tue

taraaaa......
dalamnya ada choclate bentok bulat ditengah2nya ada strawberry
nureen lupa lak nk snap

kotak ke 2

dan isinya... pergghhh mmg sedaplah

dah mkn choclate pandai plak ellesya g ambik berus & ubat gigi dlm bilik air... takut gigi rosak kerrr????
hehehhehe

Alhamdulillah....

crita ujung tahun lepas lak

nureen dapat keychain dari neni from vietnam
tq neni.. moga neni tabah & kuat semangat utk adik neni..
InsyaALLAH sama2 kita berdoa moga adik neni cepat sembuh AMIN.. :)

dah dpt keychain ellesya terus mintak letak kat beg dora dia
nmpk x keychain kat anak patah hitam tue....

ni plak dari wahida
tq so much.. dpt FM & keychain dr bali
ellesya siap nak pakai FM kasut tue tau
dah letak kat lantai pastu try masukkan kaki tapi x muat daa.....
yg guitar tue plak siap dok gaya2kan mcm seorg gitaris hehehe

ni plak apa ya???
mmmm... walaupon nureen x activ berCGA tp ada juga rezqi kami
nureen join cini

nureen menang contest dari 

contest dari redcomell

set penjagaan dalaman wanita

nureen belum makan lagi sbb nureen kan tengah bawa budak so asben x izinkan makan :)

selamat bercuti semua
moga bertemu lagi minggu depan ya..

22 comments:

fazrulnoor said...

nak coklat tu nureen

eB ezrin said...

wahhhhhhhhhhhhhh bestnyer. lamer x dpt hadiah. hu3
hadiah dari wahida ngan neni pn x berpost lagi. troks kan? hik3

Salina@IbuAqil said...

Alhamdulillah murah rezekinya.. ;)
Selamat bercuti jgk bt Nureen sekeluarga..
TC yer dear.. ;)

Kakzakie said...

Rezeki org pregnant Nureen... macam-macam ada. elly tumpang sama:)

MRS. K said...

murah rezeki...

mamalieyna said...

waah murah rezki..berderet2 tu..hee~

happy weekend~

amiey lee said...

wahhhh best bestt besttt..murah rezeki aminn

Cho Zila said...

oklertu .. banyak gak dapatnyer..

el said...

perghhh byk gak adiah yg dpt..rejeki bb tu..hehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah Nureen..dpt macam2 tu!

wantie said...

MAK AI BANYAK NYE DAPAT HADIAH. TAHNIAH YER.

TAPI YANG PALING BEST CHOCOLATE TU. NYUM NYUM..

kasihredha said...

bestnya dapat byk hadiah
coklat tu pun nampak sedap

Bui Junaidi said...

YG TERLEBIH SERONOKNYA MESTI ELLESYA KAN..HEHE

Bui Junaidi said...

TERLUPA PULAK BUI..PASAL PERTANYAAN NUREEN TU,TAK PASTI PULAK BUI MCM MANA NAK BUAT..

TRY LAGI NNT,MANA TAU HARI NI TAK BOLEH ESOK LUSA OK..(*__*)

LYAfrina said...

kalo dh rezeki kmana kan.. lya dh bkurun x join ga.. rindu nk join.. tp skarang x semeriah dulu kan

sue zainun said...

selamat bercuti :)..sue xberapa pandai nak join2 GA ni..hihi yg simple2 pandai la..kikiki..

~aSHa~ said...

rezeki ibu menagandung

|| NaFiRaa || said...

bestnye dapat hadiah~ cantek lah FM dari bali tuh.. :)

Ros said...

Salam Nureen,

Wah....Memang rezeki nih....sedapnya coklat tu....

kak Ros doakan semoga adik neni cepat sembuh...adik ni sakit apa ya Nureen...?

Gieyana said...

Murah rezeki tue..suka coklat gak..:)

Aleyn said...

Alhamdulillah...murah rezeki u...sedapnyer tengok coklat tu

fara anak abah said...

jom join?=)

http://declosette.blogspot.com/2012/02/1st-giveawayshare-and-win.html

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011