alhamdulillah rezqi kami (>_<)

ASSALAMUALAIKUM...

crita dah nak basi baru nk n3kan aduyaii...
ni crita balik dr CH bln janury lepas
kami ada la beli choclate cikit kat avant choclate
2 ari pas blk baru kami makan
bleh terjah cini

2 jeni s choclate pilihan kami

penuh berehati2 ellesya buka kotak choclate tue

taraaaa......
dalamnya ada choclate bentok bulat ditengah2nya ada strawberry
nureen lupa lak nk snap

kotak ke 2

dan isinya... pergghhh mmg sedaplah

dah mkn choclate pandai plak ellesya g ambik berus & ubat gigi dlm bilik air... takut gigi rosak kerrr????
hehehhehe

Alhamdulillah....

crita ujung tahun lepas lak

nureen dapat keychain dari neni from vietnam
tq neni.. moga neni tabah & kuat semangat utk adik neni..
InsyaALLAH sama2 kita berdoa moga adik neni cepat sembuh AMIN.. :)

dah dpt keychain ellesya terus mintak letak kat beg dora dia
nmpk x keychain kat anak patah hitam tue....

ni plak dari wahida
tq so much.. dpt FM & keychain dr bali
ellesya siap nak pakai FM kasut tue tau
dah letak kat lantai pastu try masukkan kaki tapi x muat daa.....
yg guitar tue plak siap dok gaya2kan mcm seorg gitaris hehehe

ni plak apa ya???
mmmm... walaupon nureen x activ berCGA tp ada juga rezqi kami
nureen join cini

nureen menang contest dari 

contest dari redcomell

set penjagaan dalaman wanita

nureen belum makan lagi sbb nureen kan tengah bawa budak so asben x izinkan makan :)

selamat bercuti semua
moga bertemu lagi minggu depan ya..

Comments

fazrulnoor said…
nak coklat tu nureen
eB ezrin said…
wahhhhhhhhhhhhhh bestnyer. lamer x dpt hadiah. hu3
hadiah dari wahida ngan neni pn x berpost lagi. troks kan? hik3
Salina@IbuAqil said…
Alhamdulillah murah rezekinya.. ;)
Selamat bercuti jgk bt Nureen sekeluarga..
TC yer dear.. ;)
Kakzakie said…
Rezeki org pregnant Nureen... macam-macam ada. elly tumpang sama:)
mamalieyna said…
waah murah rezki..berderet2 tu..hee~

happy weekend~
amiey lee said…
wahhhh best bestt besttt..murah rezeki aminn
Cho Zila said…
oklertu .. banyak gak dapatnyer..
el said…
perghhh byk gak adiah yg dpt..rejeki bb tu..hehehe
Tahniah Nureen..dpt macam2 tu!
wantie said…
MAK AI BANYAK NYE DAPAT HADIAH. TAHNIAH YER.

TAPI YANG PALING BEST CHOCOLATE TU. NYUM NYUM..
kasihredha said…
bestnya dapat byk hadiah
coklat tu pun nampak sedap
Bui Junaidi said…
YG TERLEBIH SERONOKNYA MESTI ELLESYA KAN..HEHE
Bui Junaidi said…
TERLUPA PULAK BUI..PASAL PERTANYAAN NUREEN TU,TAK PASTI PULAK BUI MCM MANA NAK BUAT..

TRY LAGI NNT,MANA TAU HARI NI TAK BOLEH ESOK LUSA OK..(*__*)
LYAfrina said…
kalo dh rezeki kmana kan.. lya dh bkurun x join ga.. rindu nk join.. tp skarang x semeriah dulu kan
sue zainun said…
selamat bercuti :)..sue xberapa pandai nak join2 GA ni..hihi yg simple2 pandai la..kikiki..
~aSHa~ said…
rezeki ibu menagandung
|| NaFiRaa || said…
bestnye dapat hadiah~ cantek lah FM dari bali tuh.. :)
Ros said…
Salam Nureen,

Wah....Memang rezeki nih....sedapnya coklat tu....

kak Ros doakan semoga adik neni cepat sembuh...adik ni sakit apa ya Nureen...?
Gieyana said…
Murah rezeki tue..suka coklat gak..:)
Aleyn said…
Alhamdulillah...murah rezeki u...sedapnyer tengok coklat tu
fara anak abah said…
jom join?=)

http://declosette.blogspot.com/2012/02/1st-giveawayshare-and-win.html

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017