Thursday, February 16, 2012

REFLEXOLOGY

ASSALAMUALAIKUM

crita hari sabtu kami belum abes..
kan kami ke 1st avenue, komtar & perangin mall carikan kasut roda ellesya
tp bila dh x jumpak kaki pon lenguh so kami singgah cini kejap

foot reflexology


daddy mmg ada sakit2 tengah kaki sejak kami belum kawin lagi
so mmg dah lama nak bwk daddy p massage2 gini :P
RM 20 = 30 minit
RM 30 = 45 minit
so kami ambik 45minit...

wajib la basuh kaki dlu kan

masa seisi mengurut ni kami 2 relax ja
tgk daddy asyikkkkk plak bila kena urut2 
ellesya??? dah siap pakai beg nk shopping

bila nureen suruh relax dlu dia dh tarik muka

daddy suruh kami g pusing2 lagi kot2 jumpa kasut roda
so kami tinggalkan daddy dc2

b4 pegi sempat nureen snap gambo ni

kepulangan kami hampa, kasut roda x dak
tapi kami dpt icecream mcd la
heheheh
cian daddy tgk jerr ye kami mkn icecream :)



23 comments:

Salina@IbuAqil said...

Uishhhhh asyik tuh urut2 kaki..
Ina teringin nak try..
Suka bab urut2 ni..
Tp 1 je kelemahan dia..
Ai PENGGELI camno nak urut tapak kaki nih..
Hik3!!!
TC mak buyong.. ;) Jgn lasak2 erk.. Hi3!!

mamalieyna said...

best tu kena urut kaki.. tp mesti geli..hikhik..

eB ezrin said...

yeay, dh leh komen balik. smalam nk try balik tp bb lembab :)

x geli ke eh?.. kalo eB mau tensen org tuh x abes2 gelak ;p

el said...

sure pasni kaki en. nasir lebih bertenaga hahahahaha

aanie said...

uiks, gelinya...kalo aanie, x sampai 5 minit kot dia urut....hahaha...

Kakzakie said...

Tempat kakak sini pun ada dan yg membuat urutan tu budak buta. Kesian tau... ramai yg membayar biasanya akan donate sikit pada mereka nie... mereka memang dari sekolah org cacat...

Anum said...

syoknya
tapi lagi syok tgk dak kecik makan aiskrim

IntaNBerliaN said...

wah best pulak kne urut tp x geli ke ek..

wantie said...

hubby kak t pun dok sakit kat tapak kaki bahagian tengah tu. kekadang kak t urut menjerit jerit dia.

memang dok plan nak pi reflexology ni. dok bertagak je. nanti nak kena pi gak ni.

Amy Syaquena said...

Saya baru berhajat nak pergi tapi di sini x berapa tahu sangat kat mane ada..

|| NaFiRaa || said...

penggeli jugak.. hahahaha..
tak tau lah leh tahan ke tak nak urut2 tapak kaki cam tuh~

KhaiRin : anies said...

sy suggest kn pakai kasut yg berbiji2 tu.. x pon dlm semggu jln2 atas batu sungai yg slalu ada kt tmn2 tu 4-3 kali...insya allah masalah skt tapak kaki tu akn berkurangan

kasihredha said...

akak pun suka buat refleksologi ni

Qhaifa Nur said...

refleksologi kat taman yang ada batu2 tajam tu je, itupun tak bole lama, cakit..cakit..

Bui Junaidi said...

KAK BUI DULU PERNAH GAK URUT REFLEKSOLOGI NI..MULA2 SAKIT SANGAT,TP LAMA2 PANDAI OK PULAK..

fieda said...

kalau kak fieda kan org urut kaki gitu mesti tak tahan sbb geli la..eii...mesti dok gelak jer nanti...

simbol2 tu kak fieda ambik kt sini...

http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?categoryID=136&page=1

tp kak fieda lupe page berapa simbol klik tu..nanti nureen belek2 la yer..

wahida said...

weh...kalau aku sure aku menggeletis kat situ sbb geli...mesti gelak je yg lebih...hahaha...

Mama Ema said...

best dapat urut kaki..apatah lagi seluruh badan

nanakimie said...

adui...kalau nana dah terjerit2 geli da orang urut2 kaki macam tu..hehehe...

wan nurul hezrina said...

wah kita kat sinilak rasa lega dapat treatment mcm2=)

sue zainun said...

uittt xgeli ke kn urut..hihi

Izan Ishak said...

syok tu urut2 camtu... lega rasanya kan.

Adikcute said...

x sakit ke urut refleksologi tu....

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011