Friday, February 3, 2012

BR pilihan ellesya...

ASSALAMUALAIKUM

baskin robbin
(hanya gambar yg berbicara)







(>_<)

19 comments:

eB ezrin said...

blanjer la ellyyyyyyyyyyyyyy. hu3
ps: nureen dh try meebo & camfrog?

sue zainun said...

askrim BR sedap kan..

Kakzakie said...

BR memang sedap. Kakak suka coklat flavour...

Izan Ishak said...

sedappnyaaaaa BR! meh bagi aunty sikit meh...

fieda said...

nk sikit buleh...??ellysya tak habis tu..

mama tisya said...

amboi sedapnye lyn eskrem..yum2

fazrulnoor said...

aish..aku kat midvalley ni dselalu gak rembat BR... :)

wantie said...

fuh... memang sedap BR. memang ais crem dia memang lain dari yg lain

|| NaFiRaa || said...

yumyum~ sedapnye!! terliur!!

eima said...

sedapnye...achik pun xpenah mkn BR tau ...

Imah Dinor said...

comelnya dua branak ni dok layan ice krim....

fieda said...

nureen..tu la kak fieda punya ipad tu pun dapat bln 3 pulok..aritu ckp bln 2..huhu..pre order mmg lambat la sikit..

Salina@IbuAqil said...

Uishhhhhhhhhhh!!
Asyikkkkkkkkkkk!!
Bak mai cikit!!! ;)
Take care yer & happy weekend.. :)

mamalieyna said...

sedapnye....teringin...hukhuk..nk ceket elly... =P

Mama Ema said...

sedapnya..nak cikit alesya..

aanie said...

x penah try...huhuhu....
kaler kuning....perisa apa tu?

maszmadi said...

wah!!! sedapnyer makan sekerim... nak sikit..

Bui Junaidi said...

AMBOIIII..SAMPAI TERJELIR2 LIDAH..HIHIHI

Alin Marlini said...

kalau cup cakes..tak berani jamin..sebab pos ni ganas2 orgnye...hehehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011