Thursday, February 23, 2012

lepak KING at midnight

ASSALAMUALAIKUM

nak melayan mata kejap b4 tdoq
hehhheee...
ellesya mmg susah nk tdoq petang
tp bila petang sabtu lepas dia ada tdoq kejap
so mlmnya dia susah la cikit nk tdoq
so request nk tgk cartoon atas katil
amboi... crita atas katil pon mau crita ka??? hahaha 

jom layannzzz......

oppsss... tersexy sudahhhh

khusyuk amat... x daknya nk tgk mummy yg tgh gedix dok snap gambo dia...

dok layan crita ice age


x mau pusing cikit pon ke kat mummy ni?????
huhuuuu....
daddy mana???
daddy time ni tgh sembahyang isyak
bila dah selesai.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
uiiikkk.... ellesya x marah ke daddy potong line???
hehehe...



22 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bukan main lagi masing2 lepak sambil nonton ek

fazrulnoor said...

korang ni mmg best la

eB ezrin said...

kiut ar posing g2 memasing ;p

~ ADANDO ~ said...

SALAM PERKENALAN...

Http://adando.blogspot.com.

I follow, you follow....!!!

Anum said...

comeinya
happy family :)

Kakzakie said...

Daddy nak mendengki elly tu...

el said...

igt lepak KING kat beger KING muahahaha

xmarah lah elly daddy dia potong line eh..hehehe kiut bebeno deme

KhaiRin : anies said...

khusyuk sgt tu, fhm ke ceritanya tu ellesya???

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

rilex nampak... ;-p

Salina@IbuAqil said...

humboi2!!!
ngan baju kelawor dia..
kan main lg posing lentik dia..
hi3!!!!
Aqil pon sama mlm sebelum tido wajib tgk WAYANG dulu..
Kalo x mengamuk2 sepanjang mlm..
Adoi!!

maszmadi said...

sampai ke atas katil nak jugak tgok kartun yerk.. hehe

wantie said...

same style je anak beranak ni posing time nonton atas katil. hahahaha

Zie said...

Khusyuknya dia... ...

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

rafiq takut tgk cite ni..dia kate ade "efen..ari ari...efen.."

sabar jelaa...ade gajah katenye..lari ..lariii....huwaaaa

|| NaFiRaa || said...

bestnye ramai2 layan karton.. sweet sgt gambar last tuh~

Izan Ishak said...

yelah2... posing semuanya sama je anak-beranak ni.. hehe..

fieda said...

amboi 3 beranak ni..terbaikk la..

dhiera said...

anak beranak sama-sama tengok kartun~ hehe

Cho Zila said...

lepak anak beranak best...

LYAfrina said...

wah...kemain lg 3 beranak nii

Mama Ema said...

kusyuk bebenar...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

auww sexy model baju tidur purple tu...ehehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011