bread history

ASSALAMUALAIKUM

biasa dengar tak bread history???
satu2nya kedai cake yg kerap jgk kami singgah utk tapau cake bila mai waktu teringin hehehe...
so jom tgk cake apa jd santapan kami di tengah mlm 


greea tea cake & cheece lemon cake
mmg sedap...

ni ellesya la yg snap
nak jgk dia jd PG

dah abes berkeping2 dia snap
tiba masa nk mkannnnnn...

eh... yg ni pon dia snap
hehhehe...
air oren sunquick utk nureen & blackcurrent sunquick utk ellesya
&
nak selit jugak crita weekend kami seminggu lepas CNY
kami 2 beranak dok umah x tau nk wat apa
so nureen ajak ellesya buat cake
dah siap bakar ellesya mmg x sabo2 nk tarok lilin
cake masih panas dia dh cucuk lilin hahhaa

sendiri nyanyi utk diri sndri

berceracak lilin ellesya cucuk

bersemangat tol tiup lilin tue

last2... :)
kami 2 jek mkn
nureen suka mkn cake masa panas2 ni sbb bhgn atas dia rangup :)


hari ni nureen dpt bos baru, bos lama kena tukar p kedah.. bos baru ni org lama jugak mmg nureen kenal sgt2 cuma x pernah kerja dibawah naungannya...  :)

Comments

Kakzakie said…
Kalau dah kenal walauboss baru tak susahlah sangat kerja Nureen...
Izan Ishak said…
syok tgk nureen semangat cucuk lilin kat kek baru masak tu..

cheese lemon cake tu nmpak best je nureen..
Aya Ariel said…
sedapnye kek tu..

nureen buat kek ape?
semangat betul ellesya cucuk lilin..hihi..aya pon suka makan kek time panas2..sedappp nyee..

ehh..tetiba teringin nak makan kek jugak
el said…
buat cake x antor kt sg nibong pun cehhh hahahaha

xnah mkn kek kt bread history tu...dah hg suggest greentea tu mmg sedap haru menorai ahaks
Salina@IbuAqil said…
Humboi2!!
Rajin nureen..
Nampak sedap jer tu..
Hik3!!!
Selamat berkerjasama dgn bos baru yer dear.. ;)
maszmadi said…
green tea cake.. sedap ke nureen? x penah try lagik, cam best jerk..
eB ezrin said…
hu3. eB x tiup kek la... sgt2ler jeles ally yg dpt kek. huwaaaaaaaaaaaaa. nanges ;p
Bui Junaidi said…
WAH..HEADER BARU..SANGAT CANTIK OK..
PANDAI NUREEN BUAT KEK,BERTUAH LAH SI ELLESYA SBB JADI TUKANG MAKAN..HIHIHI
wantie said…
pandai ko buat kek nureen. kalau kak t le. jgn nak mimpi. dalam mimpi pun kak t tak masak kek tau.

kak t ni tak berseni la dalam hal hal buat kek ni.
mamalieyna said…
ghajin nureen wat kek!

hohoho..bos baru?..hehe..selamat bertugas dgn bos baru yee~
Mama Ema said…
bersembur ellesya tiup lilin tu...hehehe..
aanie said…
hehe..berterabur lilin ellesya pacak...
Fieza79 said…
tiba2 terasa pulak nak mkn kek...huhu
Anonymous said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Sedap kek tu..

Rajin Nureen buat kek..lily ni dah lama tak baking2..

Header baru cantiklah..^^
KhaiRin : anies said…
mcm penah dgr je nama kedai kek tu.. nmpk sedap!


::hrp2 xserik ya dgrn GA tu ;)
kasihredha said…
sedapppnya
elly pacak elly jangan tak pacak lilin2 tu :))
IntaNBerliaN said…
nureen msk kek apa yer??.. nmpk mcm sdap..hihii
sue zainun said…
patut nampak xcenter lilinnya..hihihi..alahai ellesya

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017